Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Schatex Funky Feet—Laat uw voeten zweven over de zachte tapijttegels

Ontdek de collectie van Schatex Funky Feet voor uw ruimte en geniet van het aangename zachte gevoel onder uw voeten. Deze tapijttegels zijn niet alleen visueel een lust voor het oog, de technische kenmerken zijn ook zeer indrukwekkend en beloven u een duurzame vloerbedekking die op verschillende manieren is toe te passen!

Geen filters geselecteerd
€ 19,20 per tapijttegel € 10,40 per tapijttegel
Gelijk aan € 41,60 / m²
Verzend : € 9,95 per bestelling

Geschikt voor veel gebruikte ruimtes—Schatex tapijttegels

Deze tapijttegels zijn zo robuust dat ze overeenkomen met de gebruiksklasse 33, wat u de mogelijkheid geeft de tegels ook in ruimtes te plaatsen waar veel gebruik van wordt gemaakt. Als een kleine alleskunner, kan Funky Feet gemakkelijk omgaan met de eisen van het dagelijks leven en kan het worden gebruikt in hotels of winkels. Zelfs op kantoor is deze vloerbedekking meer dan geschikt om een duurzame maar ook zeer uitnodigende en comfortabele omgeving voor uw werknemers te creëren. 

Natuurlijk is de collectie ook ideaal voor huishoudelijk gebruik. Het hoogwaardige materiaal vleit je voeten en vangt je meteen op na het opstaan uit je bed met zijn warme vezels. Ook in de woonkamer verwelkomt Funky Feet tapijttegels  u na een lange dag op het werk en helpen u de spanningen van het dagelijks leven te vergeten. Dankzij de hoge gebruiksklasse kunnen tappijttegels ook op zwaar belaste locaties worden geplaatst.

Het huishoudelijk aard van de collectie, is voornamelijk te wijten aan het gebruikte materiaal. Voor de productie is er gebruik gemaakt van hoogwaardig polyamide, een zacht en ongevoelig garenmateriaal. Op deze manier ziet uw vloer er niet alleen mooi uit maar is ook nog erg duurzaam. De tapijttegels beschikken over een eersteklas afschuurgedrag waardoor ze bestand zijn tegen zwaar gebruik. Regelmatig stofzuigen van de tapijtvierkanten zorgt ervoor dat de meeste onzuiverheden gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Schatex levert altijd hoog kwalitatieve en functionele producten!

Lange vezels in verschillende kleuren—dat is Schatex tapijttegels

De collectie tapijttegels is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren, waarmee verschillende effecten kunnen worden bereikt. Een professionele indruk kan bijvoorbeeld worden bereikt met klassieke tonen, zoals grijs of wit. Donkerblauw kan worden gebruikt op kantoor, donkerpaars biedt een extra elegantie, crème is uitstekend voor in huis en zo kan je maar doorgaan.             

Een groot voordeel van tapijttegels is echter dat u geen uniforme kleuren hoeft te kiezen. Alle tapijttegels hebben dezelfde afmetingen en hebben, ondanks de verschillende kleuren, hetzelfde oppervlakteontwerp. Je kunt om deze reden ook kleuren combineren en je creativiteit haar gang laten gaan. Maak eenvoudige patronen, aantrekkelijke kleurovergangen of verdeel uw ruimte in specifieke gebieden. Vooral in kantoren kunnen werkplekken of looppaden worden gemarkeerd en weergegeven. Laat deze kant-en-klare tapijttegels van Schatex je werkplek transformeren!

Weinig onderhoud en gemakkelijk te reinigen!

Een ander kenmerk van de Schatex Funky Feet is het gebruiksgemak. De tapijttegels zijn eenvoudig neer te leggen zonder het gebruik van lijm. Niettemin schuiven Schatex tapijttegels niet weg. Naast het gewicht hebben ze een extra stabiliteit door een speciale achterkant, die ervoor zorgt dat de tegels plat op de grond blijven. Vaak ontstaat hierdoor de indruk van een doorlopend oppervlak, waardoor de afzonderlijke tegels niet meer herkenbaar zijn. 

Hoewel de Schatex Funky Feet goed vastzit vanwege het gewicht, kunnen de individuele tegels eenvoudig worden opgetild. Dit helpt u niet alleen in de vorm van een eenvoudige installatie, maar maakt het ook makkelijker als u de vloer eenmaal moet verwijderen voor reparatie of een eventuele verhuizing. Omdat de tegels niet geplakt zijn, kunt u ze op elk moment opnieuw oppakken en elders verplaatsen. Dankzij dit principe hoeft u niet constant nieuwe tapijttegels te kopen!

Uitstekende kenmerken maken deze tapijttegels meer dan “gewone” vloerbekleding

Sommige voelen zich thuis bij de juiste vloer, anderen hebben het om gezondheidsredenen nodig. Dit komt doordat er veel stof vast komt te zitten in de vezels van het tapijt en het daar ook wordt vastgehouden. Dit kan gevaarlijk zijn, vooral als u een stofallergie hebt. Schatex tapijttegels kunnen bijdragen aan het verlichten van de symptomen. Het stof kan makkelijk worden verwijderd tijdens de reiniging. Bovendien voldoet Schatex Funky Feet aan de brandbeveiligingsklasse Bfl-s1 en is dus ontvlambaar. Voor het gebruik van computerapparatuur zijn de tegels voorzien van antistatische eigenschappen, waardoor Schatex tapijttegels uitstekend is voor op het kantoor!

Schatex Funky Feet—bestel je Schatex tapijttegels nu bij BRICOFLOR!

Bestel uw favoriete ontwerpen vanuit het comfort van uw huis en ontvang hoogwaardige en goedkope tapijttegels dankzij onze best-in-class prijsgarantie! Maak gebruik van onze gratis sampleservice. Als u grotere hoeveelheden wenst aan te vragen, zullen we u, indien mogelijk, op verzoek ook een individueel aanbod doen! Wilt u met ons in contact komen voor een offerte of voor vragen over onze producten? We helpen u graag! Bel ons op, stuur ons een e-mail of gebruik ons contactformulier.

+ lees meer