Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Schatex Vision Stripes—creëer je eigen stijl met high-quality tapijttegels

Als u op zoek bent naar een uniek tapijt  dat bestand is tegen alle slijtage, zacht aan de voeten voelt en ook ongelofelijk stijlvol is, dan bent u hier aan het juiste adres! De Schatex Vision Stripes zijn gemaakt voor de commerciële sector. Vanwege hun hoge slijtklasse zijn ze perfect geschikt voor kantoren, hotels, lobby´s, tentoonstellingen, beurzen of warenhuizen.

Lees verder

Schatex Vision Stripes

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

U kunt Schatex Vision Stripes ook bij u thuis plaatsen! Het past perfect in kelders, wasruimtes, speelruimtes, gangen, garages of werkplaatsen.

Streepontwerp voor een uniek uiterlijk

De tapijttegels zijn er in vier verschillende tinten die geschikt zijn voor elke ruimte. Plaats Dark Grey in uw kantoor, Blue in de gangen van uw hotel, Light Grey voor uw tentoonstelling of Black voor een professionele uitstraling. Maar je hoeft je niet aan één kleur te hechten, als je ze allemaal kunt hebben! Mix en match de kleuren om unieke ontwerpen en stijlen te creëren zonder enige grenzen. Laat je innerlijke ontwerper los en maak dambordpatronen, of markeer bepaalde delen van je ruimte.

Eenvoudige installatie zonder duur apparatuur of kleefstoffen

De tapijttegels worden geïnstalleerd met behulp van de loose lay-methode, waar geen lijm voor nodig is. Dankzij het gewicht van de tapijttegels bewegen ze als u dat wilt! Ze krullen ook niet op tegen de hoeken en buigen niet. Als de tapijttegels vuil worden of beschadigd raken, kunt u ze gemakkelijk optillen en vervangen. Je kunt ze ook makkelijk meenemen wanneer je verhuist! Wanneer de tegels van rand tot rand worden gelegd, creëren ze het uiterlijk van een naadloze vloer. Voordat u de tapijttegels installeert, moet u ze uit de verpakking halen en ze laten acclimatiseren in hun nieuwe omgeving. Zorg er intussen voor dat uw vloer stofvrij is. Bepaal vervolgens het midden van de kamer en begin met het leggen van de tegels vanuit het midden naar buiten. Wanneer je bij de muren komt en de tegel is net te groot, kunt u deze gemakkelijk snijden. Voor extra stevigheid kunt u dubbelzijdig tape langs de randen van de wanden aanbrengen. Onze TacTiles zijn hiervoor geschikt en worden gebruikt om de afzonderlijke tegels aan elkaar te bevestigen. Het lijmen van de tapijttegels op de vloer wordt afgeraden.

Brandbestendig en veilig voor personen met allergie

Schatex Vision Stripes komt met vele voordelen en eenvoudige installatie. Daarnaast hebben de tegels ook veiligheidsvoordelen. Ze hebben een brandvrijeklasse van Bfl-s1 en geven bij brand slechts een kleine hoeveelheid niet-toxische, transparante rook af. Als u allergisch bent of gevoelig voor stof, zult u blij zijn te horten dat de tapijttegels zich binden aan de stofdeeltjes in de lucht en deze in het tapijt vasthouden. Dit zorgt voor een aangename en ontspannen sfeer, niet alleen voor mensen met allergieën, maar voor iedereen. Verwijder het stof door het tapijt twee keer per week te stofzuigen. De vloer is antistatisch waardoor het plaatsen van elektronische apparatuur veilig is. Je kunt ook afscheid nemen van klikkende hakken en luide knallen, omdat deze tapijttegels geluid absorberen.

Schatex Vision Stripes—tapijttegels met een hoog kwaliteit nu bij BRICOFLOR

Heeft u besloten dat Schatex Vision Stripes het juiste tapijt is voor u? Plaats dan vandaag uw bestelling in onze online winkel en profiteer van onze gratis sampleservice en de beste prijsgarantie! Als u een grote bestelling wilt plaatsen, aarzel dan niet om contact op te nemen, want we kunnen u een aangepaste aanbieding geven die specifiek is afgestemd op uw behoeften. Voor vragen kunt u ons bellen of ons een e-mail sturen en ons team helpt u graag verder! We kijken uit naar uw bestelling!