Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

De Tretford Eco Tegel – Tapijttegels het fijnste natuurlijke materiaal

Al lang is het bekend, dat de los liggende tapijttegels van Tredford  milieuvriendelijke producten, bestaande uit hoogwaardige natuurlijke materialen zijn. Bekend door gebruik van robuust, recyclebaar Kasjmier geitenhaar biedt Tretford u  met de Eco tegel een tapijttegel, die een aantrekkelijk design en hoogwaardige verwerking van kwaliteitsmateriaal met elkaar verenigt en daarbij comfortabel, makkelijk in onderhoud en losliggend is. 

Lees verder

Tretford Eco Tegel

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Een breed palet aan stralende kleuren  wordt door het natuurlijke haar met bijzondere briljante werking tentoongesteld. De hoge eisen van Tretford betreffende duurzaamheid, zijn de garantie voor een bewuste en zorgvuldige omgang met het milieu en de resourcen in het hele ontwikkelings- en productieproces. De Tretford Eco tegel overtuigt met buitengewone technische eigenschappen, die daarmee op het welzijn en binnenklimaat en daarom ook op uw gezondheid invloed neemt.

Los liggend en chic – de tapijttegels Tretford Eco – tegel in ontelbare kleuren

De bovenste laag van de Tretford Eco Tegel bestaat voor 80% uit Kasjmier geitenhaar en komt uit de Mongolië, dat onder strikt gecontroleerde voorwaarden en in jarenlange betrouwbare samenwerking door de leverancier geleverd werd. Het maakt de buitengewone briljante kleuren van de collectie mogelijk en u kunt bijna alle kleurwensen met dit omvangrijk kleurenpalet waar maken. Zo kunt u de kleur van uw vloerbedekking met Tretford Eco tegels individueel op uw interieur afstemmen en u maakt daarmee een aantrekkelijke begin.Verschillende kleuren van het garen produceren een gevlekte look, die niet alleen kleine vlekken minder opvallend maken, maar ook de kleuren iets bijzonders geven. Ontdekt u de verschillende kleurwerelden en laat u zich inspireren: natuurlijk, aardachtig groen zoals klaver, dennen en mos geven u associaties als een rustgevend bos, helle gele kleuren zoals kerrie en mais maken toch meer een oriëntalische indruk. Een aantal blauwe kleuren geven u de verscheidenheid aan kleuren van de zee en water terug. Natuurlijk zijn de Tretford Eco tegels ook in een aantal klassieke bruine en grijze kleuren verkrijgbaar maar ook stralende accenten bijvoorbeeld door aardbeirood is mogelijk. Tegenover het grote palet aan natuurlijk kleuren staan verder nog spannende kleuren zoals jeans en aluminium. Een overtuigende kleurkeuze waarmee u met de enkele kleuren een uniform beeld kunt creëren maar ook door combinatie met andere kleuren spannende patronen en eenmalige designs kunt ontwikkelen. De Tretford Eco tegels werden speciaal voor verlegging  in een schaakbordpatroon vervaardigd, waardoor het gestreepte oppervlak zich tot een heel bijzonder patroon laat samenstellen

De eco tegel van Tretford – Tapijttegels uit het fijnste Kasjmier geitenhaar voor een hoge kwaliteit

Bij de Tretford Eco tegels gaat het om een in het geheel tekstiele en modulaire vloerbedekking, waarvan het geribbelte oppervlak voor 80% uit Kasjmier geitenhaar en voor 20% uit wol bestaat. Deze bijzondere menging maakt het recyclebare naaldvilt bijzonder slijtvast en dit product zo eenmalig. Het makkelijk te onderhouden materiaal laat door het slijtvaste oppervlak kleine vlekken minder opvallen  en zorgt bovendien voor een gezond binnenklimaat. De belasting met fijne stof wordt door de Tretford Eco tegel zoals bewezen is, gereduceerd. Ook de vlammenwering van de Eco tegel van Tretford wordt onder bewijs gesteld, want het natuurlijke materiaal heeft een hoog vlampunt (Cfl-s1). De goede warmtegeleiding heeft voordelen voor gebruik bij vloerverwarmingen, zodat u altijd aangenaam warme voeten zult hebben en voor een verbeterd comfort zorgt de niet vergelijkbare kwaliteit van het uitgezochte materiaal. Een buitengewoon goede contactgeluiddemping geeft een ontspannen woon- en werkklimaat.

De los liggende tapijttegels Tretford – het verleggen makkelijk gemaakt

Bij de geliefde collectie Tretford Eco tegels gaat het om los liggende tapijttegels in een handig formaat. Daarvan profiteert u niet alleen bij het transport - of in enge trappenhuizen en door smalle deurenopeningen – ook het verleggen is eenvoudig. Omdat het om een los  tapijttegel gaat, hoeft u de Eco tegel van Tretford niet te lijmen – van schadelijk vloeibaar lijm hoeft u dus geen gebruik te maken. Dat is goed voor het milieu en ook voor uw portemonnee. Het snijden van de tegels wordt door de hoge snijvastheid van de Tretford Eco tegels ook makkelijk gemaakt, want het uitrafelen van de randen wordt verhinderd. Een stabiele vaste ligging van de tapijttegels in verband wordt gegarandeerd door het hoge eigengewicht van de Eco tegel en door de maatvastheid van tegelrug geproduceerd uit polyester (70% daarvan is gerecycled materiaal). Omdat de los liggende tapijttegels niet gelijmd zijn, kan men de tegels zonder problemen weer opnemen. Wanneer u eens gaat verhuizen kunt u de hele vloerbedekking meenemen of als er eens een tegel vuil is kunt u deze eruit nemen, extra reinigen of ook uit wisselen. Met de Tretford tegel is dat allemaal geen probleem, omdat het hier om een bijzonder makkelijk te hanteren product gaat.

Tapijttegels Tretford Eco tegel – Goed voor het milieu

De Eco tegel van Tretford is een heel bijzonder product. Al sinds jaren een ewige favoriet, konden de tapijttegels uit deze collectie alleen al door hun niet te verwisselen oppervlaktekwaliteit scoren. De robuuste menging uit geitenhaar en wol is niet alleen goed te onderhouden, ook de werking op het binnenklimaat mag er zijn. Maar niet alleen door de voordelen bij gebruik, ook in totaliteit gaat het bij Tretford Eco tegels om een milieuvriendelijk product. Het hoogwaardige natuurlijke materiaal moet voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en Tretford legt juist veel waarde op een verantwoordelijke omgang met mensen en dieren. De unieke menging van het natuurlijke haaroppervlak en de tegelrug met een hoog aandeel aan gerecycled materiaal maakt de Tretford Eco tegel zo bijzonder. Los liggende tapijttegels zijn op zichzelf al een duurzaam product, want zoals al gezegd, hoeft u geen lijm te gebruiken – daardoor ook minder chemie, wat ook in het binnenklimaat van voordeel is. Weinig afval bij het verleggen is een verder voordeel door de handige afmetingen bei een modulaire vloerbedekking. De Tretford Eco tegel houdt wat de naam doet vermoeden: hoogste milieuvriendelijkheid dicht bij de natuur.

De bijzondere Eco tegel van Tretford bij BRICOFLOR.nl

Dit heel bijzondere product, dat de praktische voordelen met een aantrekkelijke look, verantwoordelijke productie en hoogste kwaliteit met elkaar verbindt, vindt u natuurlijk ook in onze onlineshop. Overtuigt u zich van de unieke lussenkwaliteit uit mongolisch geitenhaar en kijkt u nu eens rond op BRICOFLOR.nl!