Close icon

Groene vloerkleden

De kleur van de natuur in huis halen doe je met een groen vloerkleed. Niet alleen is groen een natuurlijke kleur, het is o…

lees meer
1 - 20 van 67 Producten

Groene vloerkleden in verschillende kleurtinten

Groene vloerkleden zijn niet over één kamp te scheren, want er zijn natuurlijk talloos veel verschillende tinten groen, van fris mintgroen tot donker mosgroen en alles daar tussenin. Een ding hebben de verschillende kleuren groene vloerkleden wel met elkaar in gemeen, en dat is dat het uiteraard de kleur van de natuur is. Daarnaast is het ook een ontzettend stijlvolle kleur! Voor ieder soort interieur is er wel een geschikt groen vloerkleed te vinden, is precies die perfecte kleur groen. Bij Bricoflor vind je groene vloerkleden in bijvoorbeeld lichtgroen, mintgroen, donkergroen, mintgroen, felgroen, olijfgroen, jade of groen gecombineerd met andere kleur in een kleurrijk vloerkleed.

Het is afhankelijk van de ruimte waarin je het vloerkleed zult leggen en de andere kleuren in een ruimte, welke kleur groen voor het vloerkleed het meest geschikt is. Ben je op zoek naar een groen vloerkleed voor in de woonkamer, waar je een modern interieur hebt? Dan staat bijvoorbeeld een olijfgroen vloerkleed of donkergroen vloerkleed prachtig, om zo de oase van rust te behouden maar toch een gevoel van natuur in huis te halen. Ben je op zoek naar een groen vloerkleed voor bijvoorbeeld de kinderkamer? Dan kan je zonder problemen een wat feller groen vloerkleed neerleggen, of een kleed met verschillende tinten groen.

Voor wat frisheid in huis is een mintgroen vloerkleed of een pastelgroen vloerkleed de perfecte uitkomst. Dit staat natuurlijk, fris en gezellig, en valt niet al te veel op. Je kunt met de verschillende kleurtinten groen het zelf zo gek maken als je wilt voor je nieuwe vloerkleed! Een ding is zeker: de kleur groen neemt veel rust met zich mee en brengt een natuurlijk gevoel in huis!

Een groen tapijt in verschillende vormen en materialen

Een groen tapijt kan je bij Bricoflor in veel verschillende vormen en materialen vinden. De meest gangbare vorm tapijt in het groen is natuurlijk vierkant, maar bij Bricoflor vind je ook ronde groene vloerkleden. En of je nu fan bent van een hoogpolig, laagpolig of geweven vloerkleed, bij ons ben je aan het goede adres! Ook hebben wij een brede variatie aan materialen in onze collectie groene vloerkleden, zoals wol, katoen en polyester. Of je nu dus op zoek bent naar een zacht, hoogpolig, warm groen vloerkleed of een laagpolig strak vloerkleed, bij Bricoflor heb je meer dan genoeg keus!

Groene vloerkleden in verschillende stijlen

Het fijne is dat de kleur groen bij veel verschillende soorten vloerkleden wordt gebruikt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Perzisch of Oosters vloerkleed? Hierbij wordt de kleur groen gebruikt in combinatie met vele andere prachtige kleuren, die samen indrukwekkende patronen vormen. Maar ook modernere vloerkleden, bijvoorbeeld in Scandinavische stijl of met strepen, kan je vaak met de kleur groen vinden in veel verschillende tinten. Een andere stijl vloerkleed waarbij vaak de kleur groen wordt gebruikt is bij de kelim vloerkleden. Of je nu dus liever een modern, klassiek of bohemian vloerkleed koopt met de kleur groen, er is altijd wel een geschikte optie te vinden!

Koop je groene vloerkleed bij Bricoflor

Bij Bricoflor vind je een grote variatie aan groene vloerkleden tegen erg scherpe prijzen én met de allerbeste kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een groen vloerkleed voor in de woonkamer, slaapkamer, kantoorruimte of kinderkamer, bij ons zal je gegarandeerd jouw perfecte exemplaar vinden. En omdat groen nu zo’n tijdloze, rustige en natuurlijke kleur is, weet je zeker dat je een vloerkleed koopt dat lange tijd meegaat en mooi blijft!

Plus icon lees meer