Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Uitstekend vintage vloerkleed voor een klassieke stijl

Er zijn veel verschillende soorten meubels. Een stijl die de laatste jaren is toegenomen, is de vintage stijl. Door het meubilair in dit aspect te combineren, kunt u de sfeer ook aanvullen met een vintage vloerkleed. Maar niet alleen de antieke meubels maken het flitsende. Ongeacht de stijl die u kiest bij het kiezen van het ontwerp van uw appartement, een vloerkleed in vintage stijl past altijd en voegt een vleugje toe.

Lees verder

Vintage vloerkleden

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Of het nu thuis of op kantoor is, een vloerkleed brengt charme in elke kamer en raakt ook nooit uit de mode. Zelfs als de rest van het appartement modern en stedelijk is, zal het totaalbeeld anders zijn.

Een speciaal ontwerp voor uw vloerkleed

Het contrast dat door deze stijl van vloerkleed wordt geboden, betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over waar u het moet plaatsen, want waar u ook bent, het creëert een comforteffect. Een mix van oosterse stijl en de oude dagen maken dit type vloerkleed iets heel bijzonders, en verbetert niet alleen het appartement, maar geeft het een geheel nieuwe uitstraling. Het maakt niet uit of u in een appartement, een loft of een huis met veel kamers woont, het nieuwe decoratieve element zal de kamer het centrum van het huis maken, omdat deze stijl zijn eigen helderheid aantrekt.

Verschillende kleuren en ontwerpen

Ken je het probleem dat bepaalde vloerkleden alleen worden gemaakt door kleuren te mengen? De gebruikte look van een vintage vloerkleed past perfect bij alle kleuren. Het is een speciale stijl die eenvoud en elegantie combineert en kan worden gecombineerd met alle mogelijke kleuren. Het is ook een stijl die voortdurend opnieuw wordt uitgevonden, bijvoorbeeld oosterse en stedelijke ontwerpen zijn nieuw in dit aspect.

Enkel en tijdloos

Haal een stukje van het verleden direct bij u thuis of op kantoor en laat u meenemen naar die momenten waar uw grootouders altijd met u over hebben gesproken. Het is nooit uit de mode geraakt, maar het is waar dat de vintage stijl de laatste tijd een stijging heeft ervaren die niet mag worden verwaarloosd. Met het tijdloze ontwerp van zo'n vloerkleed kun je gemakkelijk iets maken waar anderen alleen maar van kunnen dromen. Ga comfortabel zitten en ervaar vandaag de stijl van 30 jaar geleden opnieuw en begin aan een reis waarvan u nooit meer wilt terugkeren.

Koop uw vintage vloerkleed bij BRICOFLOR!

Bespaar uzelf de lange zoektocht naar een vintage vloerkleed dat bij u past en profiteer van onze uitstekende service. Geen zin om tijd te verspillen door prijzen te vergelijken? Het is niet langer nodig omdat u bij ons de beste prijsgarantie aan uw zijde heeft. Investeer geen tijd, geld en onnodige hoofdpijn, leun achterover en geniet van een eersteklas service.

Onze professionals helpen u graag verder met eventuele vragen en adviseren u over het vinden van het juiste vloerkleed. Als u wilt, kunt u ook ons ​​contactformulier gebruiken zodat we u rechtstreeks kunnen contacteren en al uw vragen kunnen beantwoorden. U kunt ons ook een e-mail sturen om contact met ons op te nemen. Wees niet verlegen en neem contact op!

Wij wachten op u!