DE-AT-FR-BE-UK
bricoflor.nl
 • germany - bricoflor.de
 • austria - bricoflor.at
 • france - bricoflor.fr
 • belgian - bricoflor.be
 • greatbritain - bricoflor.co.uk
 • italy - bricoflor.it
 • poland - bricoflor.pl
 • spain - bricoflor.es
 • netherlands - bricoflor.nl
bricoflor.nl
Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

Artikel 1 tot 15 van 59 totaal

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artikel 1 tot 15 van 59 totaal

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Zelfklevende PVC vloeren: makkelijk, snel, en prachtig

BRICOFLOR’s zelfklevende PVC vloeren zijn een ideaal alternatief voor de meeste populaire alternatieven op de markt. De grote variëteit aan soorten en uitvoeringen geven u de mogelijkheid om met een uitgesproken persoonlijke stijl en unieke touch uw interieur vorm te geven. Dat is dankzij het feit dat PVC vloeren beschikbaar zijn in een enorme waaier aan kleuren, en bovendien de structuur en feel van allerhande materialen, zoals hout en steen, kan simuleren. Zelfklevende PVC vloeren zijn makkelijk en snel te leggen, dus in een handomdraai is uw interieur precies zoals u zich het voorstelde. De belangrijkste fabrikanten van PVC laminaat, Gerfor en Tarkett, bieden met hun “Senso” en “Starfloor” collecties een ruime selectie aan mogelijkheden voor zelfklevend vinyl voor elke situatie. Maak onbezorgd een keuze op basis van wat u nodig heeft, qua eigenschappen en uiterlijk. Alle producten hebben de eigenschap dat de kleuren realistisch zijn. Dat de plaatsing ervan makkelijk is. Dat ze stil zijn en aangenaam aanvoelen bij aanraking. Bovendien is PVC laminaat vooruitstrevend op het gebied van ecologisch bewustzijn, daar het 100% recycleerbaar is, een uitzonderlijk lage uitstoot van vluchtige organische stoffen veroorzaakt, en dus ook goed is voor uw gezondheid. De vloeren zijn makkelijk te leggen, snel schoon te maken, makkelijk te verwijderen, kunnen op bestaande vloeren gelegd worden, zijn beschikbaar in vele kleuren, absorberen geluid, houden geen stof vast en zijn competetief geprijsd. Het is dan ook niet verbazend dat zelfklevende PVC vloeren sterk in populariteit stijgen. 

Top fabrikanten - top kwaliteit zelfklevend vinyl

Kwaliteit is een van de meest belangrijke eigenschappen om naar te kijken bij het kopen van een vloer voor een renovatie, en wij weten hoe groot de invloed van kwaliteit is bij het kiezen van het éne product of het andere. Daarom heeft onze online winkel de top of the line producten van de beste fabrikanten en Europa. De twee groepen zelfklevende pvc vloeren zijn van Gerflor en Tarkett. Deze fabrikanten bieden een waaier aan verschillende stijlen, waaronder hout, steen, en zelfs keramiek. Onze uitgebreide selectie omvat meer dan 70 verschillende keuzemogelijkheden zodat u met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid het product vind dat perfect past bij uw ruime en toepassing. Zowel Gerflor als Tarkett PVC vloeren hebben in simpel, snel installatiesysteem dat gegarandeerd resulteert in een langdurig bruikbaar product en een makkelijk installatieprocess dat, zonder externe hulp, met succes afgerond kan worden. 

Gerflor Senso – Hout, steen en keramiek 

De vier Gerflor Senso collecties die beschikbaar zijn in onze online winkel zijn: Natural, Rustic, Rustic Antique Style en Urban. Alle vier zijn indrukwekkend op het gebied van realistische designs en uitstekende bouwkwaliteit. De tegels en planken zijn makkelijk schoon te houden en zijn toepasbaar in diverse verschillende ruimtes, zelfs vochtige ruimtes. Of u zoekt naar een traditioneel, warm hardhout ontwerp, of eerder een elegante steen look, het Gerflor Senso productgamma zal u verleiden met een palet aan mogelijkheden. Kies voor nieuwe, trendy ontwerpen of eerder klassieke stijlen, en maak uw dromen werkelijkheid.

Tarkett Starfloor – De grootste variëteit aan tijdloze hout ontwerpen

Renoveren met zelfklevende PVC vloeren hoeft niet duur te zijn. Dat laat Tarkett zien met haar Starfloor collectie, bestaande uit: Ceramic, Classic, en Vintage. Het Starfloor productgamma is betaalbaar en geeft ieder de mogelijkheid zijn of haar droopruimte te ontwerpen. De collecties bieden een brede waaier van hout ontwerpen, waaronder beuk, den, en eik. De heavy-duty beschermlaag is 0,2 mm dik, en voorzien van Tarkett’s Extreme Protection Surface Treatment, waardoor zij krasbestendig is en makkelijk schoon te houden. Het oppervlak heeft een realistische textuur, en is mede daar door uiterst comfortabel om op te lopen. 

Zelfklevend PVC laminaat - Een makkelijke en snelle installatie 

Niet alleen verrijkt het de ruimte waarin het gelegd is, ook is zelfklevend vinyl makkelijk te leggen. Het is specifiek ontworpen voor makkelijke installatie, direct op een bestaande vloer of ondervloer. Het is niet gecompliceerder dan het verwijderen van het beschermfolie, en de platen of tegels op hun plaats leggen. Voor het beste eindresultaat moet de ondergrond schoon, vlak, hard, gelijkmatig, en droog zijn, dus een grondige schoonmaak en stofzuigbeurt is van harte aan te raden. De krachtige kleeflaag verzekerd een langdurig mooie en bruikbare vloer. Leg simpelweg te delen, na verwijdering van het beschermfolie, op de vloer en druk krachtig op het centrum en de randen. Direct na dat de delen geplaatst zijn is de vloer klaar voor gebruik, en kan de ruimte, mooier dan ooit tevoren, in gebruik genomen worden. 

Alle voordelen met zelfklevend PVC laminaat, geen gedoe meer

Tegenover traditionele houten vloerbedekking, heeft PVC Laminaat vele voordelen. Niet alleen is het het meest kosten-interessante alternatief, ook heeft het bijkomende eigenschappen zoals beter bestand zijn tegen slijten en hitte. De vloer blijft praktisch altijd op kamertemperatuur, en zal dus altijd aangenaam zijn om aan te raken. Omdat er geen lijm gebruikt word tijdens de installatie, komen er ook langs die route geen schadelijke stoffen of dampen vrij, wat beter is voor uw gezondheid én de natuur. Ook zijn deze PVC 100% recycleerbaar aan het einde van hun gebruikscyclus, wat eveneens bijdraagd aan het minimaliseren van uw ecologische voetafdruk. Het PVC laminaat kan makkelijk geinstalleerd worden in woonruimtes, kantoren, en zelfs op plaatsen met uitzonderlijk veel voetverkeer. Er is PVC laminaat voor elke ruimte, stijl, en toepassing. Nóg een voordeel is de excellente geluidsdemping, dankzij dat het materiaal elastisch is. Niet alleen leid dit tot een rustigere omgeving, ook helpt het met geluidsisolatie van besloten ruimtes. Dankzij die eigenschappen kan het materiaal harde of diepe inslagen ook opvangen, hetgeen deuken en krassen voorkomt. Dit alle draagt bij aan dat PVC laminaat een duurzame oplossing is, met minimaal onderhoud. 

PVC laminaat, ideaal want het is vrijwel onderhoudsvrij 

PVC laminaat is een excellente oplossing die vele aantrekkelijke kwaliteiten heeft, zoals makkelijke installatie, duurzaamheid, en innovatie. Ook aantrekkelijk is het onderhoud – of beter nog, het gebrek daar aan. De eigenschappen van de vloerbedekking laat toe er een simpele schoonmaakroutine op na te houden. Er zijn namelijk geen speciale producten of chemicalien nodig om de vloer in topvorm te houden, wat ook bijdraagd aan de eco-vriendelijke aard van de vloer. Een veel voorkomend argument om voor PVC laminaat te kiezen is dan ook dat het schoon te houden is met slechts regelmatig vegen of dweilen. Zelfs volhardende vlekken zijn met gewone huis-, tuin- en keukenmiddelen makkelijk te verwijderen. 

Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR: Zelfklevende pvc vloeren

Zelfklevend vinyl combineert schoonheid met praktischheid, wat u in staat stelt om uw creativiteit de vrije loop te laten lopen, zonder de zorgen om de praktische uitvoering. Bij BRICOFLOR krijgt u gegarandeerd de beste prijs, met onze beste prijsgarantie. De vele technologische innovaties toegepast in de producten scheppen de mogelijkheid ze te gebruiken in vele situaties, en garanderen een duurzaam product. Bij BRICOFLOR vind u een gigantische keuze aan PVC laminaat, dat zonder enige twijfel uw zoektocht zal vergemakkelijken en tot een goed einde zal helpen. Wij hebben de beste producten, qua prijs/kwaliteit verhouding, die er op de markt zijn. Twijfel niet ons te contacteren, de BRICOFLOR staff zal u kundig en behulpzaam te woord staan, en alle nodige ondersteuning bieden in het kiezen van de vloerbedekking die bij u past. Hebt u een zelfklevende PVC vloer gekozen? Wij maken dan, wanneer u ons contacteert, voor u een persoonlijke offerte.

✓ PVC vloeren voor gegarandeerd de beste prijs 

 ✓ Persoonlijke prijsopgave

;