Zelfklevende pvc vloer - Makkelijk, snel, en prachtig zelfklevend vinyl

BRICOFLOR’s zelfklevende PVC vloeren zijn een ideaal alternatief voor de meeste populaire alternatieven op de markt.…

lees meer
20 / 24 Producent

Een zelfklevende PVC vloer is makkelijk en snel te leggen, dus in een handomdraai is uw interieur precies zoals u zich het voorstelde. De grote variëteit aan soorten en uitvoeringen geven u de mogelijkheid om met een uitgesproken persoonlijke stijl en unieke touch uw interieur vorm te geven. De belangrijkste fabrikanten van zelfklevende PVC vloer, Gerfor en Tarkett, bieden met hun Gerflor Senso en Tarkett Starfloor collecties een ruime selectie aan mogelijkheden voor zelfklevend vinyl voor elke situatie.

Maak onbezorgd een keuze op basis van wat u nodig heeft, qua eigenschappen en uiterlijk. Alle producten hebben de eigenschap dat de kleuren realistisch zijn. Dat de plaatsing ervan makkelijk is. Dat ze stil zijn en aangenaam aanvoelen bij aanraking. Bovendien is PVC laminaat vooruitstrevend op het gebied van ecologisch bewustzijn, daar het 100% recyclebaar is, een uitzonderlijk lage uitstoot van vluchtige organische stoffen veroorzaakt, en dus ook goed is voor uw gezondheid. Zelfklevende PVC vloeren zijn gemakkelijk te leggen, snel schoon te maken, makkelijk te verwijderen, kunnen op bestaande vloeren gelegd worden, zijn beschikbaar in vele kleuren, absorberen geluid, houden geen stof vast en zijn competitief geprijsd. Het is dan ook niet verbazend dat de zelfklevende PVC vloer sterk in populariteit stijgt. 

Top fabrikanten van pvc vloeren - top kwaliteit zelfklevend vinyl

Kwaliteit is een van de meest belangrijke eigenschappen om naar te kijken bij het kopen van een vloer voor een renovatie, en wij weten hoe groot de invloed van kwaliteit is bij het kiezen van het éne product of het andere. Daarom heeft onze online winkel de top of the line producten van de beste fabrikanten uit Europa. De twee groepen zelfklevende PVC vloeren zijn van Gerflor en Tarkett. Deze fabrikanten bieden een reeks aan verschillende stijlen, waaronder PVC vloer houtlook, steen, en zelfs keramiek.

Onze uitgebreide selectie omvat meer dan 70 verschillende keuzemogelijkheden zodat u met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid het product vind dat perfect past bij uw ruimte en toepassing. Een snel installatiesysteem dat gegarandeerd resulteert in een langdurig bruikbaar product en een makkelijk installatieproces dat, zonder externe hulp, met succes afgerond kan worden. Dat is nu wat de Gerflor en Tarkett hun Zelfklevende Vinyl laminaat vloeren uniek maakt. Zelfklevend vinyl laminaat is dan ook een zeer logische keuze. 

Gerflor Senso zelfklevend vinyl vloer – Hout, steen en keramiek 

De vier Gerflor Senso collecties die beschikbaar zijn in onze online winkel zijn: Gerflor Senso NaturalGerflor Senso RusticGerflor Senso Rustic Antique Style en Senso Urban. Deze vier zelfklevende PVC vloeren zijn indrukwekkend op het gebied van realistische designs en uitstekende bouwkwaliteit. De PVC tegels en planken zijn makkelijk schoon te houden en zijn toepasbaar in diverse verschillende ruimtes, zelfs vochtige ruimtes.

Of u zoekt naar een traditioneel, warm hardhout ontwerp, of eerder een elegante steen look, het Gerflor Senso productgamma zal u verleiden met een palet aan mogelijkheden. Kies voor nieuwe, trendy ontwerpen of eerder klassieke stijlen, en maak uw dromen werkelijkheid.

Tarkett Starfloor zelfklevende pvc vloer – De grootste variëteit aan tijdloze hout ontwerpen

Renoveren met zelfklevende PVC vloer hoeft niet duur te zijn. Dat laten ze zien met haar Tarkett Starfloor collectie, bestaande uit: Tarkett Starfloor CeramicTarkett Starfloor Classic en Tarkett Starfloor Vintage. Het Tarkett Starfloor productgamma is betaalbaar en geeft ieder de mogelijkheid zijn of haar droopruimte te ontwerpen. De collecties bieden een brede waaier van hout ontwerpen, waaronder beuk, den, en eik. De heavy-duty beschermlaag is 0,2 mm dik, en voorzien van Tarkett’s Extreme Protection Surface Treatment, waardoor zij krasbestendig is en makkelijk schoon te houden. Bovendien zijn de vloeren beschikbaar in verschillende formaten zoals, planken en zelfklevende vinyltegels. Het oppervlak heeft een realistische textuur, en is mede daar door uiterst comfortabel om op te lopen. 

Zelfklevende pvc vloer - Een makkelijke en snelle installatie 

Niet alleen verrijkt het de ruimte waarin het gelegd is, ook zijn zelfklevende vinyl vloeren makkelijk te leggen. Het is specifiek ontworpen voor makkelijke installatie, direct op een bestaande vloer of ondervloer. Het is niet gecompliceerder dan het verwijderen van het beschermfolie, en de platen of tegels op hun plaats leggen. Voor het beste eindresultaat moet de ondergrond schoon, vlak, hard, gelijkmatig, en droog zijn, dus een grondige schoonmaak en stofzuigbeurt is van harte aan te raden.

De krachtige kleeflaag verzekerd een langdurig mooie en bruikbare vloer. Leg simpelweg de delen, na verwijdering van het beschermfolie, op de vloer en druk krachtig op het centrum en de randen. Direct na dat de delen geplaatst zijn is de vloer klaar voor gebruik, en kan de ruimte, mooier dan ooit tevoren, in gebruik genomen worden. 

Alle voordelen met zelfklevende pvc vloer: geen gedoe meer!

Tegenover traditionele houten vloerbedekking, hebben zelfklevende vinyl vloeren vele voordelen. Niet alleen is het de meest kost-efficiënte alternatief, ook heeft het bijkomende eigenschappen zoals beter bestand zijn tegen slijten en hitte. De vloer blijft praktisch altijd op kamertemperatuur, en zal dus altijd aangenaam zijn om aan te raken. Omdat er geen lijm gebruikt word tijdens de installatie, komen er ook langs die route geen schadelijke stoffen of dampen vrij, wat beter is voor uw gezondheid én de natuur.

Ook zijn deze PVC tegels en planken 100% recyclebaar aan het einde van hun gebruikscyclus, wat eveneens bijdraagt aan het minimaliseren van uw ecologische voetafdruk. De zelfklevende PVC vloer kan makkelijk geïnstalleerd worden in woonruimtes, kantoren, en zelfs op plaatsen met uitzonderlijk veel voetverkeer. Er is PVC laminaat voor elke ruimte, stijl, en toepassing.

Nóg een voordeel is de excellente geluidsdemping, dankzij dat het materiaal elastisch is. Niet alleen leidt dit tot een rustigere omgeving, ook helpt het met geluidsisolatie van besloten ruimtes. Dankzij die eigenschappen kan het materiaal harde of diepe inslagen ook opvangen, het geen deuken en krassen voorkomt. Dit alles draagt bij aaneen duurzame oplossing voor het zelfklevende vinyl laminaat en het minimale onderhoud dat de deze variant van PVC vloer vereist.  

Zelfklevend vinyl, ideaal want het is vrijwel onderhoudsvrij 

Zelfklevend PVC laminaat is een excellente oplossing die vele aantrekkelijke kwaliteiten heeft, zoals makkelijke installatie, duurzaamheid, en innovatie. Ook aantrekkelijk is het onderhoud – of beter nog, het gebrek daar aan. De eigenschappen van de zelfklevende pvc vloer laat toe dat er een simpele schoonmaakroutine op na te houden is. Er zijn namelijk geen speciale producten of chemicaliën nodig om de vloer in topvorm te houden, wat ook bijdraagt aan de eco-vriendelijke aard van de zelfklevende PVC vloer. Een veel voorkomend argument om voor een vinyl-laminaat vloer te kiezen is dan ook dat het schoon te houden is met slechts regelmatig vegen of dweilen. Zelfs volhardende vlekken zijn met gewone huis-, tuin- en keukenmiddelen makkelijk te verwijderen. 

Nu verkrijgbaar bij Bricoflor: Zelfklevende pvc vloer

Zelfklevend vinyl combineert schoonheid met en praktische werking, wat u in staat stelt om uw creativiteit de vrije loop te laten nemen, zonder de zorgen om de praktische uitvoering. Bij BRICOFLOR krijgt u gegarandeerd de beste prijs, met onze beste prijsgarantie. De vele technologische innovaties toegepast in de producten scheppen de mogelijkheid ze te gebruiken in vele situaties, en garanderen een duurzaam product.

Bij BRICOFLOR vindt u een gigantische keuze aan Tarkett en Gerflor PVC laminaat, welke zonder enige twijfel uw zoektocht zullen vergemakkelijken en tot een goed einde zal helpen. Wij hebben de beste Zelfklevende PVC vloeren, qua prijs/kwaliteit verhouding, die er op de markt zijn. Twijfel niet ons te contacteren, de BRICOFLOR staff zal u kundig en behulpzaam te woord staan, en alle nodige ondersteuning bieden in het kiezen van de Zelfklevende PVC vloer die bij u past. Heeft u een zelfklevende PVC vloer gekozen? Wij maken dan, wanneer u met ons contact heeft gezocht, voor u een persoonlijke offerte.

Plus icon lees meer