SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Zelfklevende Vinyltegels: Vloeren leggen is eenvoudig en betaalbaar

Vinyl tegels hebben een…

lees meer
SALE
SALE
SALE
SALE
1 - 20 van 21 Producten

Ontdek de verbazingwekkende voordelen van zelfklevende vinyl tegels

Vinyl tegels zijn gemakkelijk en snel te installeren en bieden een brede selectie aan ontwerpen om uit te kiezen. Bij het kiezen van de perfecte zelfklevende PVC tegels moet u rekening houden met zowel de technische aspecten als de esthetiek die het beste bij u past. Alle beschikbare producten hebben de volgende voordelen: realistische kleuren, eenvoudige en snelle installatie, vormen zich naar uw ruimte, zijn antislip en bieden een comfortabel loopgevoel.

De zelfklevende PVC tegels worden milieubewust geproduceerd, omdat vinyl tegels een van de weinige producten is die 100% recyclebaar zijn. De uitstoot is verkleind om de impact op uw gezondheid te minimaliseren. Daarnaast zijn ze ook relatief voordelig, gemakkelijk te installeren, zelfs op bestaande vloeren, en snel schoon te maken. Zelfklevende vinyltegels worden steeds populairder vanwege deze voordelen, wat het ook heel betaalbaar maakt voor veel mensen.

Hoge kwaliteits zelfklevend vinyl tegels van top fabrikant: Gerflor

Kwaliteit is een van de belangrijkste aspecten waar mensen naar zoeken bij de aanschaf van een vloer. Bij een renovatie in huis moet de kwaliteit zo goed zijn dat u zich geen zorgen hoeft te maken wanneer u eroverheen loopt. Dit is een van de redenen waarom onze online winkel alleen de beste collecties van de beste Europese producenten aanbiedt. De belangrijkste producent van vinyl tegels is Gerflor PVC tegels, die een verscheidenheid aan verschillende stijlen bieden, zoals natuurlijke hout-, steen- en keramische looks.

In onze online winkel bieden wij meer dan 70 verschillende opties, waardoor u zeker de perfecte keuze vindt. De PVC vloeren van Gerflor en Tarkett zijn beide verbeterd met eenvoudige en gemakkelijke installatiesystemen, wat zorgt voor een duurzaam product en een efficiënt installatieproces zonder gedoe.

Gerflor Senso – een steengoede keuze

De verschillende design opties bij de zelfklevende PVC tegels lijken eindeloos. De Gerflor Senso collectie combineert de beeldschone lichte kleuren die uw ruimte zullen oplichten en klassieke opties van prachtige hardhouten vloeren aanbieden. Deze tegels hebben geen nadelen zoals gevoelig voor water of vochtige omgevingen. Gerflor is makkelijk te reinigen en te onderhouden, waarbij ze ook nog geschikt zijn om in een verscheidenheid van ruimtes te gebruiken.

Hun geweldige betonlook is een genot om naar te kijken en zal een elegante uitstraling geven aan uw badkamer of keuken. Deze collecties zijn indrukwekkend door hun realistische ontwerpen en uitstekende technische kwaliteit.

Snelle en eenvoudig installatie – zelfklevende vinyl tegels

Als aanvulling op het verrijken van de omgeving waarin het wordt gelegd, hebben zelfklevende vinyltegels ook nog eens het voordeel dat ze eenvoudig te installeren zijn. PVC laminaat is speciaal ontworpen voor een snelle installatie, omdat het direct op een schone ondergrond kan worden geplaatst. Voordat u begint met het plaatsen van de PVC tegels, dient u ervoor te zorgen dat de vloer volledig schoon is, omdat de tegels hier bovenop worden geplaatst. De zelfklevende achterkant van de vinyl tegels zorgt voor een lange levensduur van de vloer.

Plaats alle vinyl tegels zonder lijm op de grond door alleen de beschermende laag te verwijderen en de pvc vloertegels op de gewenste plek te plaatsen. Het wordt aanbevolen om vanuit het midden te werken, zodat u geleidelijk naar de muren toe werkt. Direct na de installatie van de zelfklevende PVC tegels kunt u de kamer weer gebruiken en genieten van uw nieuwe omgeving. De installatie is duidelijk, eenvoudig en simpel.

PVC tegels: eenvoudig, duurzaam en milieuvriendelijk

Zelfklevende PVC tegels zijn een perfect alternatief met vele aantrekkelijke eigenschappen, zoals eenvoudige installatie, duurzaamheid en praktische innovatie. Met een eenvoudige, regelmatige en snelle schoonmaakbeurt hoeft u geen zorgen te maken over deze PVC tegels. Bovendien zijn er geen schoonmaakmiddelen nodig. De milieuvriendelijke samenstelling van de Zelfklevende vinyl tegels zorgt ervoor dat uw kamer schoon blijft en u alleen hoeft te vegen.

Transformeer uw huis met Bricoflor!

Zelfklevende vinyl tegels combineren stijl en praktische eigenschappen, waardoor u uw dromen kunt waarmaken en het proces toch simpel en eenvoudig blijft. De verschillende technische eigenschappen maken het mogelijk om gebruik te maken van innovatieve tegels die bestand zijn tegen veel voetverkeer. Ze zijn krachtig en duurzaam.

Bij BRICOFLOR garanderen wij de beste prijs voor al onze vinyl tegels. U kunt ook bij ons gratis stalen aanvragen om het product vooraf te ervaren. Heeft u uw keuze gemaakt? Bestel dan bij BRICOFLOR en wij stellen voor u een persoonlijke prijsofferte op!

Plus icon lees meer