Zelfklevende Vinyltegels: Vloeren leggen is eenvoudig en betaalbaar

Vinyl tegels hebben een…

lees meer

Vinyl tegels zijn eenvoudig te snel en eenvoudig te installeren en de keuze tussen alle designs zijn heel divers. Het kiezen van de perfecte zelfklevende PVC tegel dat het beste past bij u, wanneer u kijkt naar de techinische aspecten en de esthetica. Alle beschikbare producten hebben de volgende voordelen: realistische kleuren, eenvoudige en snelle installatie, geven vorm aan uw ruimte, zijn anti-slip en geven een comfortabel loopgevoel.

De plak vinyl tegels zijn mileubewust geproduceerd, aangezien het vinyl een van de weinige producten is, dat 100% recyclebaar is. De VOC-emissies zijn zodanig verkleind, dat het uw gezondheid niet zal aantasten. Ze zijn daarnaast ook relatief voordelig, makkelijk te installeren, zelfs op bestaande vloeren en snel schoon te maken. De zelfklevende vinyl tegels zijn steeds populairder aan het worden aangezien deze voordelen veel mensen aanspreken en het qua kosten daardoor ook heel erg meevalt.

Hoge kwaliteits zelfklevend vinyl tegels van top fabrikanten: Gerflor en Tarkett

Kwaliteit is een van de meest belangrijkste functies die mensen zoeken bij de aankoop van een vloer. Voor een renovatie in huis, moet de kwaliteit zo goed zijn, dat u er simpelweg geen zorgen over hoeft te maken als u erover loopt. Dat is een van de redenen waarom onze online shop u alleen dé beste collecties van de beste Europese producenten aanbiedt. De twee meest belangrijke producenten van vinyl tegels zijn Gerflor en Tarkett. Deze fabrikanten bieden een verscheidenheid aan verschillende stijlen, met de natuurlijke looks van hout, steen en keramiek.

U heeft in onze online shop méér dan 70 verschillende keuzes, waardoor u geheid uw perfecte keuze zal maken. Zowel PVC vloeren van Gerflor en Tarkett zijn verbeterd met eenvoudige en gemakkelijke installatie-systemen die een duurzaam product garanderen en een proces, zonder gedoe, dat efficiënt kan worden gedaan.

Gerflor Senso – een steengoede keuze

De verschillende design opties bij de zelfklevende PVC tegels lijken eindeloos. De Gerflor Senso collectie combineert de beeldschone lichte kleuren die uw ruimte zullen oplichten en klassieke opties van prachtige hardhouten vloeren aanbieden. Deze tegels hebben geen nadelen zoals gevoelig voor water of vochtige omgevingen. Gerflor is makkelijk te reinigen en te onderhouden, waarbij ze ook nog geschikt zijn om in een verscheidenheid van ruimtes te gebruiken.

Hun uitmuntende stenen decors zijn een genot om naar te kijken en zal een elegante uitstraling geven aan uw badkamer of keuken. Deze collecties zijn indrukwekkend door hun realistische ontwerpen en uitstekende technische kwaliteit.

Tarkett Starfloor – Dé moderne steen texturen

Renovatie met zelfklevende vinyl tegels hoeft niet duur te zijn, wat Tarkett Starfloor bewijst. Deze collectie is betaalbaar en zal u toelaten om uw kamer zo te ontwerpen als u wil. De collecties brengen verschillende ontwerpen van natuursteen, keramiek en metaal naar voren voor u om uit te kiezen. De zware slijtlaag van 0,2 mm wordt versterkt door de extreme protectie oppervlakte behandelijk, waardoor het oppervlak krasbestendig is en gemakkelijk is schoon te maken.

Snelle en eenvoudig installatie – zelfklevende vinyl tegels

Als toevoeging op het verrijken van de omgeving waarin het word gelegd, hebben zelfklevende vinyl tegels ook nog eens het voordeel dat ze eenvoudig te installeren zijn. PVC laminaat is speciaal ontworpen voor een eenvoudige installatie, om direct te kunnen plaatsen op een zuivere ondergrond. Voordat u het plaatst moet u echter, de vloer volledig schoon hebben, aangezien hij hier bovenop komt te liggen. De zelfklevende achterkant van de vinyl tegels verzekeren een lange levensduur van de vloer.

Leg alle vinyl tegels zonder lijm op de grond, waarbij u alleen de beschermlaag hoeft te verwijderen en de vloer hoeft te plaatsen waar u wilt. Aangeraden is om vanuit het midden te werken, waardoor u beter naar de muren toe werkt. Meteen na de installatie van de zelfklevende PVC tegels, kunt u de kamer gebruiken en genieten van uw nieuwe omgeving. De installatie is duidelijk, eenvoudig en simpel.

Zo goed als onderhoudsvrij

PVC vloeren is een perfect alternatief dat veel aantrekkende kwaliteiten bevat zoals bijvoorbeeld een eenvoudige installatie, duurzaamheid en practische innovatie. Met een eenvoudige, regelmatige en snelle schoonmaakbeurt hoeft u niet om te kijken naar deze vloeren. U hoeft hierbij ook geen schoonmaakmiddelen te gebruiken. De milieuvriendelijke opbouw van de PVC tegels zorgen ervoor dat ze uw kamer schoon houden en u alleen hoeft te vegen.

Zelfklevende vinyl tegels: Nú bij Bricoflor

Zelfklevende vinyl tegels combineren stijl en practische eigenschappen, waarbij u zelf uw dromen waar kunt maken, maar toch het proces simpel en eenvoudig houdt. De verschillende technische eigenschappen laten u gebruik maken van de innovatieve en tegen hoog loopverkeer bestendige tegels. Hierbij wordt ook gegarandeerd dat ze krachtig zijn en duurzaam zijn. Bij Bricoflor krijgt u altijd de beste prijsgarantie, om welke vinyl tegels het ook gaat. Daarnaast kunt u bij ons ook een sample aanvragen, om zo het product van tevoren al te ervaren. Heeft u uw keuze gemaakt? Bestel dan bij Bricoflor en wij maken voor u een persoonlijke prijsofferte!

Plus icon lees meer