Close icon

PVC vloeren: Het allermooiste PVC laminaat!

PVC vloeren zijn de moderne keuze voor ieder interieur. Stijlvol, slijtvast, en gemakkelijk schoon te maken. Ontdek welke …

lees meer
1 - 20 van 2560 Producten

PVC vloeren: Het allermooiste PVC laminaat!

Voor het leggen van uw volgende vloer is geen speciale kennis, vaardigheid of gereedschap nodig. U kunt dus creatief zijn zonder beperkingen. Bovendien is het onderhoud van PVC gemakkelijk en vereist het minimale inspanning, omdat het bestand is tegen water, krassen, schuren, warmte, kou, buigen en schuiven. Het behoudt lang zijn originele kleur en structuur. BRICOFLOR biedt een breed assortiment aan PVC vloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming en competitief geprijsd zijn..

Vier systemen: PVC vloeren en de verschillen in installatie en toepassing

Onze vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kunnen worden onderverdeeld in vier installatiesystemen. Elk systeem is ontworpen voor een specifieke toepassing. Als je op zoek bent naar een vloer voor thuis, dan is de meest populaire variant het beste namelijk click PVC, die gemakkelijk kan worden geïnstalleerd in woningen, kantoren of winkels. Met het click systeem is het nog nooit zo makkelijk geweest. Deze type vloer is gemakkelijk te installeren en perfect voor doe-het-zelvers.

Voor industriële en commerciële toepassingen raden we aan om te kiezen voor PVC laminaat om te verlijmen, ook wel "dryback" of "Plak PVC" genoemd. De perfecte optie voor een snelle installatie van een robuste PVC plakvloer.

Zelfklevende PVC vloeren – Uw volgende, makkelijk installerende PVC vloer 

Zelfklevende PVC vloeren zijn gemakkelijk te installeren en ideaal voor gebruik in huis. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in planken en PVC tegels met een zelfklevende achterkant, waardoor er geen gereedschap of speciale vaardigheden nodig zijn om ze te leggen. Het enige wat u hoeft te doen is de beschermende folie verwijderen, de tegels of stroken op hun plaats leggen en even aandrukken. Bovendien is de vloer gemakkelijk te onderhouden en kan hij tegen water.

Voor het beste eindresultaat wordt het gebruik van een ondervloer aanbevolen. Een vlakke, schone ondergrond is het begin van een eenvoudig installatieproces met een homogeen en stabiel resultaat. Een ondervloer helpt ook bij het reguleren van vocht en warmte, wat het klimaat in de kamer ten goede komt.

PVC Kliklaminaat - PVC vloeren waar u een klik mee heeft

Al jarenlang is het klik PVC de standaard in laminaatvloeren en het is gemakkelijk te begrijpen. Het is praktisch, mooi en eenvoudig te leggen en garandeert compromisloze kwaliteit. Door de tegels of stroken simpelweg in elkaar te klikken met behulp van de mes- en groefverbindingen, is uw vloer snel klaar voor gebruik.

Als u ervaring heeft met het leggen van traditionele click PVC, dan is kliklaminaat een uitstekende keuze voor doe-het-zelvers. Voor het beste resultaat adviseren wij om een ondervloer te gebruiken. Een egale, schone, droge en stevige ondergrond vormt de basis voor een gemakkelijke installatie met een uniform en stabiel resultaat. Daarnaast zorgt een ondervloer voor vocht- en warmteregulatie, wat de binnenlucht ten goede komt.

Looselay PVC vloeren - de PVC vloer die snel ligt

Een Looselay PVC is een combinatie van zwevende en gelijmde vloeren. Door de hoge wrijvingskracht hecht deze vloer stevig aan de ondergrond, zonder dat er lijm nodig is. Het voordeel hiervan is dat de tegels gemakkelijk verwijderd kunnen worden zonder lijmresten achter te laten, bijvoorbeeld bij een verhuizing.

Ook is de loose lay eenvoudig aan te passen aan de vorm en maat van elke kamer, waardoor ze geschikt zijn voor elke ruimte. Het is dan ook niet verrassend dat losliggende vloeren steeds populairder worden.

Plak PVC vloeren - kwaliteit op elke ondergrond 

PVC vloeren met lijm, ook wel bekend als "dryback" of "Plak PVC", is een uitstekende keuze voor toepassingen die veel belasting moeten kunnen weerstaan, zoals in de industrie en commerciële ruimtes. Het is zeer duurzaam vanwege de dikte en extra laag lijm. PVC plakvloeren zijn een permanente oplossing en kan op bijna elke ondergrond worden gelegd zonder speciale gereedschappen.

De installatie is eenvoudig en snel, waardoor de vloer snel in gebruik kan worden genomen. vloeren die gelijmd moeten worden, zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende tinten en texturen, zoals hout en steen, en zorgen voor een authentieke en elegante uitstraling gedurende een lange periode.

De beste fabrikanten voor de beste PVC vloeren

De meest bekende PVC laminaat fabrikanten zijn , Gerflor, Quick-Step, Tarkett, Berry Alloc, en Wineo. Gerflor PVC vloeren staat er om bekend dat ze, onder andere, vloeren leveren voor de Olympische Spelen, en aan Boeing, Airbus, en Apple. Hun top prestaties en indrukwekkende successen maken Gerflor een voor de hand liggende keuze voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Simpelweg PVC vloeren van kwaliteit. 

PVC vloeren van Gerflor - de beste ontwerpen en diversiteit

Gerflor Senso PVC laminaat geeft een groot pallet aan stijlvolle kleuren en ontwerpen, zonder in te leveren op kwaliteit van de producten. Voor elke toepassing, sfeer, en ruimte zitten er meerdere opties in het assortiment. Ook is Gerflor een koploper op het gebied van ecologisch bewustzijn, met dat al hun producten 100% recyclebaar zijn aan het einde van hun technologische levensduur. 

Tarkett PVC laminaat - duurzame PVC vloeren met een Frans tintje

Tarkett PVC vloer bied een brede waaier aan vloeren aan in veel diverse sferen en kleuren. Het bedrijf staat bekend voor de robuustheid en kwaliteit van de grondstoffen die ze gebruiken, wat zich manifesteert in excellente eindproducten.

PVC laminaat van Quick-Step - De all-rounder

Ook Quick-Step PVC heeft hun stempel op de vloerbedekkingsmarkt gedrukt met een sterke reputatie van kwalitatief uitstekende producten die makkelijk zijn in gebruik. Het bedrijf straalt uit in het maken van veelzijdige producten die makkelijk aan te passen zijn aan de toepassing waar ze voor nodig zijn. Thuis, in commerciële toepassingen, en zelfs in de industrie, staan Quick-Step Livyn producten hun mannetje. 

Quick-Step PVC vloeren bestaan uit twee soorten, PVC kliklaminaat en PVC plaklaminaat, met de collecties Quick-Step Livyn AmbientQuick-Step Livyn Balance en Quick-Step Livyn Pulse. Dit is slechts een selectie uit de top fabrikanten welke BRICOFLOR de distributie van hun producten toevertrouwen.

Duurzame PVC laminaat vloeren van Berry Alloc - Een van Europa's favorieten!

Als u op zoek bent naar een duurzame vloer, die ook nog eens eenvoudig te leggen is. Dan neemt u met een Berry alloc PVC de juiste vloer in huis. De vloeren zijn namelijk uiterust met het "Dreamclick" systeem, waardoor het leggen van deze klik PVC vloeren een eitje is. Hiernaast zijn de ontwerpen van deze fabrikant zeer veelzijdig, dit is te zien aan de ontwerpen van de fabrikant, maar ook aan de verschillende formaten die ze aanbieden. Ook qua gebruik is de vloer zeer veelzijdig, of u het nu thuis wilt gebruiken of voor commerciële doeleinden wilt gebruiken. Dit kunt u herkennen aan de verschillende Gebruikersklassen die de vloeren hebben.

Ook kunt u de vloeren van Berry Alloc gerust in badkamers en keukens leggen, dit komt doordat ze waterbestendig zijn. Om alledaagse stressen aan te kunnen gaan, zijn de vloeren behandeld met een PUR oppervlaktebehandeling, dit is om zo min mogelijk slijtage door normaal gebruik te minimaliseren. Deze behandeling zorgt er ook voor dat het schoonmaken van dit product zeer eenvoudig is. Simpelweg stofzuigen, en af en toe een keer dweilen is meer dan genoeg om de vloer in top conditie te houden.

PVC laminaat in enorme variatie: de keuze voor een mooie vloer is geheel aan u

PVC laminaat is een populaire en veelzijdige vloerbedekking die geschikt is voor zowel thuisgebruik als in commerciële en industriële ruimtes. Bij BRICOFLOR vindt u een groot assortiment aan ontwerpen, stijlen en kleuren in tegels, panelen en stroken. De vloeren zijn veilig te gebruiken in elk interieur en zijn van bekende fabrikanten zoals Gerflor, Quick-Step, Berry Alloc en Tarkett.

De PVC vloeren van deze fabrikanten laten zien wat technisch en esthetisch mogelijk is in de vloerbedekkingsindustrie voor elk type ruimte. Kies uw favoriete vloer op basis van uw toepassing en laat u verleiden door de brede selectie aan PVC tegels en planken in kleuren die bij uw smaak passen.

Bij BRICOFLOR heeft u volop keuze, dus het is aan u om de vloer te vinden die het beste bij u past. Dus waar wacht u op en koop nu uw volgende vloer online in de webshop!

Plus icon lees meer