Alle prijzen inclusief BTW
043-3020090

Quick-Step Ambient Click "Schiefer schwarz AMCL40035"

  • Quick-Step Livyn Ambient Click "Leisteen zwart AMCL40035"

Quick-Step Livyn Ambient Click "Leisteen zwart AMCL40035"

  • Gemiddeld 20 jaar garantie
  • Makkelijk om te installeren
  • Perfect voor elke ruimte
  • Duurzaam klik vinyl
Bezorgkosten
€ 20,00 per bestelling
Levertijd
8-10 werkdagen
Bij grote bestellingen kunnen wij een persoonlijke offerte maken. Vraag nu een offerte aan!
€ 77,98 per pak incl. BTW
dat is € 37,49 per m²
Kunt u het gewenste product niet vinden? Wij kunnen alles van Quick-Step leveren. Neem contact met ons op!

Product kenmerken: Quick-Step Livyn Ambient Click "Leisteen zwart AMCL40035"

Stijl Natuursteen
Commercieel gebruik Ja
Achterkant Vinyl
Totaal gewicht 8,01 kg/m²
Slijtlaag 0,3 mm
Lichtechtheid > 6
Totale dikte 4,5 mm
Afmetingen 32 x 130 cm
Aantal per pakket 5 Planken = 2,07 m²
Brandgedrag Bfl-s1 (B1)
Contactgeluidsvermindering 2 dB, 16dB met geluiddempende ondervloer
Warmteoverdracht 0,015 m²
Installatiesysteem Kliksysteem
Samenstelling Vinyl

Product beschrijving

Quick-Step Livyn Ambient is een collectie van luxueus PVC kliklaminaat die het natuurlijke uitzicht en gevoel van hout en steen combineert met alle praktische voordelen van vinyltegels. De Livyn reeks bestaat uit een ruim aanbod aan erg diverse kleuren en dessins. Een hypermoderne polyurethaancoating en robuuste bovenlagen: de luxueuze Livyn vinylvloeren hebben alles in huis om een leven lang mee te gaan. Uw vloer beschermen is de specialiteit bij Quick-Step. Door al hun energie, know-how en toewijding te bundelen, kan Quick-Step u luxe vinyl laminaat bieden met minstens 20 jaar garantie. Zo wordt kwaliteit voor Quick-Step de basis van elke vinyl vloer die zij maken.

De Quick-Step Livyn Ambient Click zijn rechthoekige vinyl tegels met vier afgeschuinde zijden. Ambient Click is een collectie prachtig vinyl laminaat met een expressieve, tactiele structuur en fascinerende kleurvariaties. Zo kunt u met de lichtgrijze tegels een frisse, heldere uitstraling scheppen die het licht weerkaatst en zo een idee geeft van een lichte ruimte. Daarnaast kunt u met de donkergrijze variant een warme en gezellige sfeer scheppen waarbij u een net uitziende omgeving ontwikkelt. Het klik PVC van Quick Step Livyn Ambient Click zorgt voor een duidelijke sfeer met toch een elegante uitstraling van dit vinyl.

Het vinyl laminaat met v-groef scheppen een ruim perspectief en versterken het authentieke tegeleffect. Dankzij het gepatenteerde 'Uniclic Multifit for Livyn' kliksysteem zijn de Ambient Click vloeren snel en gemakkelijk te plaatsen. Zorg er bij het schoonmaken voor dat uw dweil niet drijfnat is om te voorkomen dat vocht door het vinyl van de vloerbekleding dringt. Kortom, gebruik uw vinyl vloer niet als zwembad en u heeft een nieuwe beste vriend voor uw keuken en/of badkamer. Naast al deze geweldige eigenschappen, zijn ze ook nog eens duurzaam. Deze duurzaamheid biedt u een langdurige partner aan waar u geen spijt van zal hebben, door de hoge kwaliteit van het klik vinyl.

 

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten:

;