Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Quick Step Livyn Ambient Click: Het luxe vinyl laminaat met prachtige stenen ontwerpen

Op technisch niveau is de Livyn Ambient Click collectie een waar talent. Niet alleen met de 100% waterbestendige oppervlakte, maar vanwege de 20-jaar garantie die erbij wordt geleverd zorgt voor een waar langdurig product. Het vinyl laminaat van Quick Step heeft met de afmetingen 1300 x 320 mm een tegelformaat, wat zich uit in een sterke vorm en eenvoudige legmanier.

Geen filters geselecteerd
€ 46,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Het vinyl laminaat van Quick-Step Livyn geeft uw omgeving een ruime indruk en voegt hier een vleugje elegantie aan toe. Dit door de natuurechte dessins en realistische structuren. Deze kenmerken maakt het nauwelijks te onderscheiden van echt!

Een tegel look met de echte structuur - PVC laminaat van Quick Step Livyn staat voor natuurlijkheid

Niet alleen de V-groeven van de Livyn Ambient Click collectie zullen u overtuigen. Quick Step zal u met het bedrieglijk echte ruwe oppervlak van een natuursteen tegel overtuigen. U kunt verschilende sferen scheppen met de verscheidenheid aan tinten grijs.  De vier kleuren worden aangeboden in deze collectie. Ieder van deze kleuren PVC kliklaminaat brengt een andere sfeer met zich mee. Bijvoorbeeld overtuigt u zichzelf van een elegante sfeer met de Quick Step Livyn Ambient Click “beton donkergrijs”, die een neutrale maar toch warme sfeer met zich meebrengt. Deze variant is ook verkrijgbaar in twee lichtere tinten, waar u eenvoudig een vrolijkere en lichtere uitstraling geeft aan uw ruimte. Daarnaast is er ook een donkere leisteen variant, die u alleen maar meer optie geeft om uw uitstraling van uw ruimte te veranderen.

Een hoge technische standaard met het klik vinyl van Quick-Step Livyn Ambient Click

De veelzijdige functies van het PVC laminaat maakt deze vloer perfect voor het commercieel gebied, (Gebruiksklasse 32) maar natuurlijk ook op residentieel gebied. (Gebruiksklasse 23) Ongeacht welke ruimte u het nodig heeft, de PU coating van het klik vinyl zorgt ervoor dat het oppervlak 100% waterdicht is. Het gevolg hiervan is, dat deze vloer ook geschikt is om te plaatsen in uw badkamer of keuken. U kunt hardnekkige vlekken, zoals rubbersporen, eenvoudig verwijderen met een schoonmaakmiddel en een spons. Dankzij de lage warmetransmisse is deze vloer ook ideaal voor ruimtes waar een vloerverwarming, niet warmer dan 28 graden Celsius, ligt. De perfecte klik PVC vloer voor iedere boetiek, keuken, bad-, woon- of slaapkamer kunt u hierin zien. Ook voor uw kantoor is dit vinyl laminaat ideaal aangezien het elegantie met zich meebrengt. Ook voor nachtelijk loopverkeer is deze vloer prettig, omdat de planken u garanderen dat u niet alleen comfortabel wandelt, maar ook het loopgeluid verkleind. Dit alles maakt het Quick Step PVC ideaal, waarbij ook géén schadelijke weekmakers zoals ftalaten erin zijn verwerkt. De twintig jaar garantie verwijst naar de hoge kwaliteit van Quick Step klik vinyl, waarbij ze duiden op een hoge duurzaamheid.

Quick Step Livyn Ambient Click - Snel en eenvoudig installeren dankzij een uniek systeem van vinyl laminaat

Vanwege het wereldwijd unieke, gepatenteerde UniclicMultifit Click5000 systeem van Quick Step, leggen deze ontwerpen ook voor hobbyisten een grond om van te genieten. Zelfs in smalle ruimtes of bij deuren kunt u dit vinyl laminaat eenvoudig en snel installeren. Dit komt door het kliksysteem, waarbij de vloeren in elkaar komen te liggen, dus er geen hoogteverschillen onstaan en zo een egale vloer ontstaat. Dit is ideaal in een kleine ruimte waarbij u normaal tegels zou moeten draaien om ze passend te kunnen maken. Dankzij de totale dikte van 4,5 mm, kunt u met enkel een Stanley-mes het PVC kliklaminaat snijden om het zo te laten passen in uw ruimte.Deze flexibiliteit gaat niet ten koste van de stabiliteit, wat juist elkaar in dit geval aan zal sterken voor een vaste vloer.

De voordelen van Quick Step Livyn Ambient Click Plus - PVC kliklaminaat met een beetje extra

De Plus-variant van dit PVC laminaat biedt nog meer robuustheid en diepgaande toepassingen. Dit klik PVC heeft een gebruiksklasse van 33, waarbij aan wordt getoond dat deze vloer geschikt is voor een commercieel gebied met hoog loopverkeer. De fabrikant van Quick Step verhoogt de garantie van deze vloer zelfs tot 25 jaar, aangezien zij er zo zeker van zijn dat deze klik PVC vloer lang zal houden. U kunt hierdoor nog meer genieten van een vloer met hoge duurzaamheid.

Bestel vandaag nog uw Quick Step Livyn klik vinyl bij BRICOFLOR

Een PVC laminaat vloer van Quick Step Livyn Ambient Click of Click Plus kunt u vinden in de BRICOFLOR online shop. Met de beste prijsgarantie, zorgen wij ervoor dat u niet te veel betaald voor uw vloer. Als u nog onzeker bent welke kleur of welke soort u het liefste heeft, wacht dan niet langer en maak gebruik van onze gratis sample service. Wij zorgen dan ervoor dat u een voorproefje krijgt geleverd van het desbetreffend vinyl laminaat. Voor grotere bestelling, maken wij ook een persoonlijke offerte aan. Heeft u vragen? Contacteer ons dan via mail of telefoon, want ons service team zit klaar om u te helpen!

+ lees meer