Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

PVC kliklaminaat: producten van hoge kwaliteit

Klik PVC heeft designs die de looks van hout, hardhout, en steen perfect repliceren. Daarom biedt deze trend in vloerbedekking een betaalbaar alternatief, met een fractie van het gedoe. PVC laminaat is duurzaam en van hoogwaardige materialen gemaakt, maar ook gebruikersvriendelijk en makkelijk te installeren. Deze clicksysteem vloeren zijn uitgerust met een slijtlaag vanaf 0,3 mm, waardoor ze jarenlang de beproevingen van huishoud én commercieel gebruik kunnen doorstaan.

Lees verder

PVC kliklaminaat

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Ondanks dat de vloerelementen dik en stevig zijn, zijn ze flexibel genoeg om makkelijk te zijn in gebruik en installatie, waardoor werkelijk iedereen deze vloeren kan installeren. Het clicksysteem is een innovatief ontwerp dat alle moeilijkheden van traditionele systemen overboord gooit. Het in elkaar klikken van de vloerelementen is een makkelijke en snelle manier om een vloer te installeren. Beschikbaar in diverse stijlen, kan u makkelijk een Klik PVC vloer uitzoeken die bij u, uw smaak, en uw interieur past.

Makkelijke installatie met PVC kliklaminaat - eenvoudig en snel

PVC kliklaminaat is een huishoud begrip geworden in de vloerbedekkings markt. Met klik PVC vloeren geniet u van de voordelen van overduidelijke kwaliteit en innovatieve eigenschappen die installatie in een geheel nieuw licht zetten. Het is de perfecte oplossing voor een makkelijke doe-het-zelf renovatie. Click PVC maakt werkelijk iedere renovatie mogelijk. Makkelijk om mee te werken, kunnen deze vloeren door iedereen geïnstalleerd worden, zelfs als u weinig of geen voorgaande ervaring heeft. Pas de planken aan aan de maat van uw ruimte, leg de mes-en-groef verbindingen goed ten opzichte van elkaar, en klik de vloerelementen samen. Geen lijm, extra materialen, of speciaal gereedschap is nodig.

Ook het inhuren van vaklui is verleden tijd. De structuur van PVC laminaat geeft meer grip en stevigheid dan bijvoorbeeld parket. Maar het gemak is lang niet het enige voordeel van vinyl laminaat. De brede waaier van kleuren, tinten en structuren die beschikbaar zijn maakt het veelzijdiger dan een “traditionele” vloer. Voor iedere smaak, sfeer, en woonruimte is er wel minstens één optie beschikbaar.

Geniet van de stijlvolle, natuurlijk ogende designs van top fabrikanten van PVC kliklaminaat

Een breed palet van prachtig ontworpen in elkaar klikkende elementen voldoet aan iedere eis qua technische levensduur, smaak, en stijl. Klik PVC is is beschikbaar in een waaier van verschillende stijlen, designs, kleuren, en tinten. Van donkere houtsoorten tot lichtere varianten, en van donkere tot lichte natuursteen of keramische designs, wij hebben het allemaal. Én van top fabrikanten. Van de vele fabrikanten en collecties bieden wij u een diverse selectie van de hoogst aangeschreven Dankzij de toenemende vraag naar producten van een hoge kwaliteit, zijn vinyl kliklaminaat planken onderdehand niet meer te onderscheiden van echt hout of steen, qua textuur en looks. Ook is er een enorm prijsvoordeel, wat u de best mogelijke producten geeft, zonder de financiele last. Met diverse collecties beschikbaar, zoals de Forbo Allura Click en de Berry Alloc PVC kliklaminaat collectie, is er een brede waaier aan producten die u alle denkbare mogelijkheden geeft.

Tarkett Starfloor 30 click PVC - een populaire, kwalitatief hoge vloer

Tarkett Starfloor Click 30 is een populair kliklaminaat. De collectie omvat 14 verschillende stijlen, tot zelfs een driekleurig retro tegelpatroon. Deze unieke en originele designs van retro klik PVC vloeren bieden verfijnde kleurpatronen die iedere ruimte tot leven doen komen. Dankzij het rijke contrast doen de designs de woonruimte opleven. De designs zijn ook beschikbaar in grijstinten, die het zelfde levendige contrast geven, maar met een meer ingetogen touch. Perfect voor een modern ogend maar toch gezellig huiselijk interieur. Naast deze moderne retro designs, omvat de Tarkett Starfloor Click 30 collectie ook traditionele hout designs. Van de dramatische donkere tinten van gerookte eik tot verfrissend heldere dennehouten designs, Tarkettheeft het allemaal. Iedere plank en tegel bied een massief hout look met een aangename, decoratieve feel. De PVC kliklaminaat brengen hout designs, met een autentieke structuur en textuur, betaalbaar naar uw woonruimte.

Gerflor Senso klik PVC - een collectie met hoge kwaliteit

De Gerflor Senso Lock series zettende toon voor PVC kliklaminaat met klassieke ontwerpen, kwaliteitsmaterialen en simpele installatie, zelfs voor wie nog nooit laminaat heeft gelegd. Gerflor Senso Lock Click PVC draagt bij aan een gezellige sfeer in uw ruimtes. Dankzij de ruime keus aan natuurlijke, realistische hout ontwerpen en subtiele natuursteen ontwerpen, kunt u er zeker van zijn dat de perfecte match met uw interieur snel gevonden is. Gerflor Senso Lock is beschikbaar in veleuiteenlopende stijlen met zowel moderne als elegante klassieke elementen. Alle producten ogen en voelen zeer realistisch dankzij de oppervlakestructuur. Ze zijn de ideale natuurlijke vloerbedekking voor het creëren van een comfortabele omgeving. Een Gerflor Senso PVC kliklaminaat vloer kenmerkt zich door een natuurlijke textuur, die een realistische look teweeg brengt en, naast comfort, een serene rust uw ruimte in haalt. 

Haal alle voordelen en gemak uw huis in met een klik PVC vloer

PVC click vloeren zijn de ideale manier om met de trend mee te gaan en de kosten daarbij te beperken. Het brengt veelzijdigheid en stevigheid samen in één product. Klik PVC is geschikt voor gebruik in slaapkamers, woonruimtes, en een deel van de producten is zelfs geschikt voor gebruik in keukens en badkamers, waardoor er een robuuste en duurzame vloer beschikbaar is voor elke ruimte. De klasse beordeelingen, hoewel die verschillen tussen producten, zorgen dat installatie mogelijk is in thuis omgevingen (bijvoorbeeld huizen en appartementen), commerciële omgevingen (bijvoorbeeld kantoren, restaurants, en hotels), en sommigen zelfs voor industriële toepassingen.

De dikke, duurzame slijtlaag draagt bij aan de bescherming van de vloer en verlengt zo haar levensduur. Het oppervlak van deze PVC click laminaat is bestendig tegen krassen, deuken, enschuren, en is ook makkelijk schoon te houden. Ook, omdat de oppervlakte licht verend is, dempt de vloer geluid veel beter dan bijvoorbeeld gewoon laminaat. Dit komt de rust in huis ten goede. Een deel van de beschikbare vinyl kliklaminaat vloeren zijn zelfs waterbestendig, en creëren een luchtdichte afdichting die de ondervloer beschermt tegen water. Ook zijn deze vloeren brandbestendig, en zijn vaak óók nog recycleerbaar aan het einde van hun levensduur. PVC kliklaminaat vloeren zijn ontworpen om divers te zijn, iedereen aan te spreken, en gemak en kwaliteit uw woonruimte in te halen.

Bestel uw PVC kliklaminaat vloeren bij BRICOFLOR

Of het nu voor professioneel or privé gebruik is, BRICOFLOR heeft het kliksysteem dat past bij uw interieur. Met een brede selectie aan PVC kliklaminaat voor de beste prijzen, kunt u er zeker van zijn dat u de perfecte match voor uw ruimte bij ons vindt. Ontdek alle PVC laminaat collecties online, en koop gerust, dankzij onze beste prijs garantie en persoonlijke offerte bij grote orders.