SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Geluidsdemping - maak de perfecte vloer

Voor elk renovatieproject kunnen de accessoires die u aan uw vloer toevoegt alles veranderen. De basis laag van uw vloer i…

lees meer
SALE
origin-claim
1 - 13 van 13 Producten

De voordelen van akoestische isolatie - voor natte en specifieke ruimtes

Geluidsisolatie heeft veel technische voordelen voor een breed scala aan vloeren. Het is de definitieve oplossing voor alle grondsoorten. Ten eerste, afhankelijk van het type basis laag dat u kiest, kan de basis laag fungeren als een egalisatiemiddel voor uw ondervloer. Bepaalde onderliggende lagen kunnen onvolkomenheden in de ondervloer verminderen en kleine onregelmatigheden in het onderliggende lagen compenseren. Bovendien is deze laag ook essentieel voor gebieden die gevoelig zijn voor blootstelling aan vocht. De akoestische ondergrond kan bijvoorbeeld waterschade voorkomen en de verspreiding van waterdamp die uw vloer beïnvloedt verminderen, waardoor deze ideaal is voor natte ruimtes.

Absorberende eigenschappen

De basis laag kan bescherming bieden tegen de impact van objecten en zorgt voor een grotere stabiliteit en duurzaamheid van uw grond. Afhankelijk van de keuze van de basis laag kan deze schokabsorptie en weerstand bieden bij hogere belastingen. Bovendien biedt de hoge drukweerstand van de geluidsisolatie bescherming tegen het scheuren van de voegen in uw vloer. Daarom kan geluidsisolatie erg nuttig zijn voor het verhogen van het comfort onder je voeten.

Kies de perfecte akoestische isolatie voor uw ondergrond

Niet alle vloeren hebben dezelfde eigenschappen en daarom zal niet dezelfde geluidsisolatie voor alle vloeren werken. Bij BRICOFLOR leggen we de verschillen uit zodat u de isolatie kunt kiezen dat het best bij u past.

Viscoh Vinyl - Geluidsdemping speciaal voor PVC kliklaminaat

Als u na het kopen van een vinylvloer een geschikte ondervloer nodig hebt, is Viscoh Vinyl uw ideale akoestische isolatie. Naast het verminderen van het slaggeluid tot 18 dB, compenseert het stoten. Deze geluidsisolatie is perfect voor click vinylvloeren.

Viscoh Air - Geluidsdemping voor gelamineerde en parket vloeren (op niet-minerale ondergronden)

Deze moderne en visco-elastische isolerende ondervloer belooft u een hoog niveau op het gebied van stabiliteit en veiligheid. Het vermindert de impact van geluid tot 20 dB en galm met 30%. Viscoh Air is perfect voor laminaatvloeren, zwevend parket en kurkvloeren die op niet-minerale ondergronden zoals hout worden geplaatst. Het belangrijkste voor dit soort ondergronden het gebruik van een doorlatende isolator die schimmelvorming vermijdt.

Viscoh Air Plus - Geluidsdemping voor gelamineerde en parket vloeren (op minerale substraten)

Deze ondervloer heeft niet alleen dezelfde eigenschappen als het Viscoh Air-model, maar heeft ook waterdichtheid en geïntegreerde vochtbescherming, waardoor het de perfecte isolatie is voor laminaat- en parketvloeren die op minerale ondergronden worden geplaatst. Viscoh Air Plus bevat een geïntegreerde vochtbescherming voor een uitstekende stabiliteit en vormvastheid.

Viscoh Vinyl-S - Geluidsdemping voor drop-down pvc laminaat

Deze geluidsdemping verhoogt uw comfort tijdens het lopen op uw drop-down pvc laminaat. Het vermindert hellingen tot 0,6 mm en is uw beste partner in ruimtes met luchtvochtigheid waar u het wilt plaatsen. Daarnaast heeft Viscoh Vinyl-S een grote weerstand tegen druk.

Viscoh Vinyl SK - Geluidsdemping voor dryback PVC

Deze geluidsdemping is perfect als u besluit om een vinylvloer te lijmen en maakt de installatie van uw vloer zeer gemakkelijk. U bereikt de egalisatie van uw vloer zonder dat u een lijm laag nodig hebt om de Viscoh Vinyl SK te bevestigen en u hoeft niet de resterende lijm te verwijderen of schoon te maken.

Koop nu uw akoestische isolatie bij BRICOFLOR!

Mis de ongelooflijke voordelen van het gebruik van een akoestische isolatie als basis voor uw nieuwe vloer niet, vraag het eenvoudig aan via onze online winkel. U kunt de benodigde accessoires voor uw vloer terugvinden op onze website. Het is niet nodig om veel geld te investeren omdat onze producten altijd voor de beste prijs zijn dankzij onze beste prijsgarantie. Daarnaast bieden wij u een sample service aan zodat u onze producten gemakkelijk kan vergelijken en de beste keuze kunt maken voor uw. Als u een belangrijk renovatieproject voor ogen hebt, kunt u een gepersonaliseerde offerte aanvragen met de juiste bestelhoeveelheden. Neem eenvoudig contact op met onze medewerkers per telefoon, e-mail of via ons contactformulier. Wij wachten op u! 

Plus icon lees meer