Close icon

Onze beste prijs garantie

Vanwege onze langdurige internationale operaties en onze voortdurend stijgende verkoop komen wij in aanmerking voor preferentiële inkoopvoorwaarden en kortingen. Daarom krijgt u bij ons gegarandeerd de beste prijs. En mocht u toch een goedkopere aanbieding vinden, dan kunt u ons zowel voor als na uw aankoop bij BRICOFLOR hiervan op de hoogte brengen en maximaal dezelfde prijs betalen.

A. Voor uw aankoop bij BRICOFLOR

Als u hetzelfde product elders goedkoper weet te vinden voordat u bij BRICOFLOR koopt, kunt u ons dat laten weten tijdens het bestelproces en zult u uiteraard een lagere prijs betalen.

Informeer ons

Om van de gegarandeerd beste prijs te kunnen profiteren, dient u ons de goedkopere prijs mee te delen via het opmerkingenveld in het bestelproces. Het is het beste om precies te vermelden waar u de aanbieding heeft gezien.

Betaal de beste prijs!

Nadat wij het goedkopere aanbod hebben gecontroleerd, kunnen wij u uiteraard tegemoetkomen met een nog beter aanbod.

B. Na uw aankoop bij BRICOFLOR

Als u een goedkopere aanbieding vindt maar uw bestelling is al afgerond, kunt u met terugwerkende kracht profiteren van onze Beste prijsgarantie.

Informeer ons

Informeer ons via e-mail of via het offerteformulier over de goedkopere aanbieding en vertel ons hier ook waar u de aanbieding gevonden heeft.

Kredietnota ontvangen

Nadat wij de goedkopere aanbieding hebben gecontroleerd, kunnen wij u het verschilbedrag crediteren.

Contactformulier

Profiteer van onze beste prijsgarantie