SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Linoleum van Forbo: Linoleum-vloeren, gemaakt met de kennis van meer dan 100 jaar ervaring.

Als wereldmarktleider op het gebied van linoleumproducten biedt Forbo een ruim assortiment vloerbedekkingen aan,…

lees meer
1 - 20 van 126 Producten

Dankzij deze ervaring zijn de Forbo linoleumvloeren niet alleen milieuvriendelijk, slijtvast en slijtvast, maar ook duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. Met deze en vele andere eigenschappen is Forbo linoleumvloer een praktische en robuuste renovatiepartner waar u decennialang op kunt vertrouwen.    

Forbo marmoleum - linoleum in een grote verscheidenheid aan kleuren

In de grote Marmoleum collectie van Forbo vind je een heel vuurwerk aan kleuren. Met tientallen kleuren is er voor iedere gelegenheid een passende kleuring. Forbo Marmoleum heeft drie versies: Forbo Marmoleum RealForbo Marmoleum Fresco en Forbo Marmoleum Vivace. Het linoleum Marmoleum Real heeft het meest uitgebreide kleurengamma en heeft een klassiek marmer design. Met Marmoleum Fresco wordt het kleurengamma uitgebreid met extra kleurstoffen.

Naast het kleurenspectrum van lichte pasteltinten, warme en donkere kleuren kenmerkt deze collectie zich door een fijn gemarmerde structuur die gebaseerd is op historische fresco's. Deze twee collecties worden aangevuld door Forbo Marmoleum Vivace. Dit linoleum heeft een kleurrijk gemarmerd dessin, dat is samengesteld uit een mix van acht op elkaar afgestemde kleuren. Ontdek de hele wereld van kleurrijke marmerontwerpen in de grote Forbo Marmoleum-collectie!            

Linoleum gemaakt van natuurlijke grondstoffen voor gebruik in al uw kamers

Het linoleum van Forbo wordt nog steeds geproduceerd uit hernieuwbare bronnen zoals natuurlijke harsen, houtmeel, kalksteen, jute en pigmenten. Het belangrijkste ingrediënt is echter lijnzaadolie. De olie die wordt gewonnen uit lijnzaad wordt traditioneel gebruikt voor de productie van linoleumvloeren en vormt de natuurlijke basis van deze vloerbedekking. 

Samen met natuurlijke harsen, houtmeel en kalksteen ontstaat een glad, flexibel en tegelijkertijd zeer slijtvast materiaal dat ideaal is voor het bekleden van ruimtes. Dankzij de slijtvaste eigenschappen is linoleum geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Forbo linoleum is daarom geschikt voor verlijming in gebruiksklassen 23 t / m 41 en hoger. De Forbo-variant met het kliksysteem is daarentegen geschikt voor het bekleden van ruimtes in de utiliteitsklassen 23 t / m 32. 

Dankzij deze classificaties is er in het Forbo-assortiment een robuuste linoleumbekleding waarop u kunt vertrouwen voor elk renovatieproject. Of het nu gaat om eetkamers, slaapkamers of kinderkamers, winkels, scholen of galerijen: dankzij de diverse collecties van de merkfabrikant Forbo vindt u voor elke ruimte een duurzame en even aantrekkelijke vloerbedekking van linoleum.    

Linoleum te lijmen en met een kliksysteem: het brede forbo assortiment bij bricoflor

In de online shop van Bricoflor vind je het volledige assortiment slijtvast linoleum van Forbo. Hier vind je voornamelijk linoleumvloeren om te verlijmen, maar ook linoleumvloeren met kliksysteem. Het linoleum van Forbo-vloeren, is geschikt voor een permanente installatie en zal jarenlang een trouwe metgezel zal zijn op alle routes. Vind jouw favoriete Forbo-vloer in de Bricoflor online shop en verzeker jezelf van een trouwe renovatiepartner.   

 

Plus icon lees meer