Loose lay PVC: hoge kwaliteit, laag onderhoud

Loose lay vinyl laminaat is het nieuwste van het nieuwste op gebied van renovatie. Snelle en eenvoudige installatie zonder…

lees meer
1 - 20 z 230 Producent

De meest onderscheidende eigenschap is dat de installatie is makkelijk, snel, en zonder lijm. Dit is mogelijk door de innovatieve constructie van de onderlaag, die de ligging stabiel maakt zonder gebruik van lijm, of een kliksysteem. Dankzij het grotere gewicht en de structuur van de onderkant, hoeft u slechts de vloerelementen op hun plaats te leggen. Dit uiterst simpele systeem is hetgeen waarmee loose lay PVC zich het meest onderscheid, en zorgt er voor dat het vervangen van individuele planken geen probleem is, en er geen lijmresten of beschadigingen achter blijven. Dankzij de levensechte dessins en texturen, lage installatie en onderhoud kosten, en warmere aanraking dan een echte houten of stenen vloer, is loose-lay vinyl laminaat dé oplossing voor veel moderne renovaties.

Makkelijke installatie, makkelijk onderhoud, en makkelijke verwijdering: Loose Lay pvc vloer

Loose-lay vinyl pronkt met het nieuwste en meest innovatieve installatiesysteem, wat het mogelijk maakt veel tijd en geld te besparen ten opzichte van andere producten. Deze vloeren maken namelijk slechts gebruik van de wetten van de fysica om stevig op hun plaats te blijven liggen. En deze wetten, in tegenstelling tot bijvoorbeeld lijm, vergaan en veranderen niet. De grip die loose lay vinyl vloerelementen hebben up de ondergrond is indrukwekkend, en maakt het praktisch onmogelijk het verschil te zien met gelijmde vloerelementen of loose lay PVC laminaat. Maar het verschil wordt later wél duidelijk, namelijk als u één van de vloerelementen wil vervangen. Waar andere systemen lijmresten en beschadigingen achter laten, blijft de ondervloer onder het loose lay PVC zo schoon en netjes als het was bij installatie.

Ook het los maken van een volledige rij, of zelfs de halve vloer is verleden tijd met de introductie van loose lay PVC vloer. Een beetje wrikken en duwen is onontkomelijk, maar de omliggende vloerdelen blijven onbeschadigd, evenals de ondervloer. Dankzij de grotere massa hebben loose lay PVC vloeren ook minder last van schuiven, en van vorm veranderen onder invloed van vocht, warmte, of zonlicht. Het is dan ook niet nodig om een open kier te laten tussen de rand van de vloer en de muur of plint.

Hoge kwaliteit loose lay pvc laminaat van top fabrikanten: Gerflor en Tarkett

Kwaliteit is, vanzelfsprekend, een van de meest belangrijke aspecten om naar te kijken bij de aanschaf van een vloer. Wij weten als geen ander hoe belangrijk de kwaliteit is in de beslissing het ene product niet te kopen en het andere wel. Natuurlijk geldt dat ook bij de aankoop van een PVC laminaat vloer. Daarom heeft onze online shop de top producten van vooraanstaande fabrikanten uit Europa. Twee van die top fabrikanten zijn Gerflor en Tarkett.

Deze fabrikanten leveren een breed palet stijlen en tinten, die verschillende soorten hout en steen omvatten. Onze uitgebreide selectie bevat meer dan 70 verschillende opties, zodat u er zeker van kunt zijn dat het product wat u zoek, qua uiterlijk, toepassing, en technische eigenschappen, zeker in ons assortiment zit. De producten van zowel Gerflor als Tarkett zijn gemakkelijk te installeren, en van hoge kwaliteit, zodat u na een gedoe-lose installatie gedurende lange tijd van uw nieuwe vloer kan genieten.

Gerflor loose lay PVC: Hout en steen designs voor iedere smaak

De Gerflor loose lay PVC laminaat vloeren die beschikbaar zijn in onze online shop hebben allen een indrukwekkend realistisch dessin dat ook technisch van uitstekende kwaliteit is. De vloeren zijn makkelijk schoon te maken en te onderhouden, en zijn geschikt voor veel verschillende ruimtes, zelfs voor vochtige of natte ruimtes. Om het even of u op zoek bent naar een klassiek hout dessin of een elegante steen look, de Gerflor collectie zal u meerdere opties geven.

Want hoewel er slechts acht verschillende dessins in de Gerflor Senso Adjust collectie zitten, heeft Gerflor het zo uitgekiend dat er genoeg variatie is voor iedereen. Als u op zoek bent naar een prachtig hout dessin, dan zijn er verschillende tinten van licht tot donker. Echter als u eerder zoekt naar een tijdloos steen dessin zijn er ook diverse opties tussen licht en donker.

Deze collectie vinyl vloerelementen is duurzaam en slijtvast dankzij de stevige constructie. De 0.3 mm dikke slijtlaag met PUR+ oppervlaktebehandeling, en totale dikte van 4 mm staan de vloerelementen in de Gerflor Senso Adjust collectie toe meer druk weerstaan dan andere, vergelijkbare producten. Daardoor zijn deze vloeren geschikt voor intensief thuisgebruik en licht commercieel gebruik. Wij zetten ons in om u de hoogste kwaliteit producten te leveren, en daarom hebben wij de Gerflor Senso Adjust collectie in ons assortiment.

Brede keuze, top kwaliteit: Tarkett loose lay vinyl 

De Duitse vloergigant Tarkett biedt met hun assortiment aan Tarkett loose lay PVC, waardoor u 22 verschillende kleuren en dessins heeft om uit te kiezen. Naast de klassieke PVC vloer houtlook en steen dessins, heeft Tarkett ook textiel, metaal, grafiet, en zelfs abstracte dessins. Door deze extreem gevarieerde collecties heeft Tarkett een spannend, engagerend product voor elke ruimte. Combineer verschillende dessins voor een nóg bredere keuze aan sferen. Maak bijvoorbeeld een strak, modern interieur door metaal en steen dessins te combineren, maak een oud, verweerd interieur door hout en roest tinten te combineren, of laat uw creativiteit helemaal de vrije loop door nóg originelere combinaties te maken.

Maar alle producten hebben een paar dingen gemeen: uitstekende technische eigenschappen, een prachtig uiterlijk, en excellente gebruikersvriendelijkheid. En, natuurlijk, ecologisch verantwoord zijn. Want dat de consument steeds meer waarde hecht aan duurzame producten, die goed zijn voor het milieu, daar is ook Tarkett zich van bewust. Zij put zich dan ook uit in het maken van vloeroplossingen die door hun hele cyclus, van ontwerp tot recyclage na vele jaren trouwe dienst, een minimale impact hebben op de planeet.

Een Zwitserse top loose lay pvc: Forbo Allura Flex

Forbo PVC vloer staat bekend om hun hoge kwaliteit. Dit is ook terug te zien in de loose lay PVC Allura Flex, deze zijn namelijk beschikbaar in slijtlagen van 0,55 mm en 1,00 mm, dit betekent dat deze vloeren geschikt zijn voor intensief residentieel, commercieel, en industrieel gebruik. Dit komt mede door het feit dat de vloeren een draagplaat van glasvezel hebben, hierdoor is een lange levensduur gegarandeerd.

De vloeren zijn beschikbaar in 60 hout ontwerpen, van licht bruine nuances met een hint van grijs, tot aan die exotisch bruine, en zelfs bijna zwarte opties, om een modern interieur te creëren. Hiernaast zijn er ook nog een aantal steen ontwerpen beschikbaar, die lichte mineraal tinten bevatten, om felle ruimtes te ontwerpen, maar ook grijze nuances tot donkere leisteen tinten. Dankzij de lichtechtheid van >6, bent u ervan verzekerd dat de vloer zijn prachtige kleur zal behouden. Met een fantastische chemische resistentie en beschermende PUR oppervlakte coating garandeert Forbo een lange levensduur van zijn Loose Lay PVC vloer.

Alle voordelen maar géén gedoe - Eenvoudig met loose lay pvc

Loose lay vinyllaminaat biedt grote voordelen over traditionele stenen of houten vloeren. Het is namelijk niet alleen in financieel interessant alternatief, ook de technische eigenschappen zoals uitstekende resistentie tegen krassen, deuken en schuren, en brand. Ook blijven deze vloeren ten alle tijden op kamertemperatuur, waardoor zij aangenaam aanvoelen, in tegenstelling tot de kille temperatuur die houten en stenen vloeren vaak aannemen. Omdat er geen lijm gebruikt wordt tijdens de installatie, is Loose Lay PVC vloer beter voor het milieu én de binnen lucht van de ruimte waar hij geïnstalleerd is. Ook de lage VOS emissie die onderhand standaard is bij de meeste PVC en vinyl vloeren draagt bij aan de kwaliteit van de binnen lucht.

Ook BRICOFLOR draagt haar steentje bij door vrijwel exclusief producten te leveren die 100% recyclebaar zijn. Loose lay vinyl laminaat kan met gemak geïnstalleerd worden in woningen, kantoren, en zelfs plaatsen met nóg meer voetverkeer. Er is werkelijk vinyl laminaat voor elke stijl, sfeer, en toepassing. Nog een ander voordeel van loose lay vinyl is dat het duurzaam en slijtvast is, en de vorming van krassen en deuken tegen gaat. Hiernaast is loose lay PVC tegels beschikbaar. Het is dan ook een vloeroplossing die lang mee gaat en geen speciaal onderhoud vereist. Deze vloeroplossingen zijn slijtvast, waterbestendig, en indrukwekkend realistisch.

Loose lay vinyl laminaat: natuurlijk te koop bij Bricoflor

Deze soort PVC laminaat heeft een zeer eenvoudige legwijze waardoor u veel tijd bespaard. Loose lay vinyl laminaat combineert stijl met gebruikersvriendelijkheid, waardoor u uw creatieve verbeelding de vrije loop kan laten, zorgeloos over de uitvoering. Want dankzij de brede keuze, excellente technische eigenschappen, en brede inzetbaarheid, is vrijwel alles mogelijk, en blijft het er lang als nieuw uit zien. Bij BRICOFLOR hebben we een brede keuze kwaliteitsproducten waardoor u zeker zult vinden wat u zoekt. Dat de keuze soms bijna té breed is, daar zijn wij ons volledig van bewust. We staan dan ook klaar om u met raad en daad te helpen en adviseren. Twijfel niet om contact op te nemen met ons door te bellen, emailen, of een terugbelafspraak te maken. Natuurlijk is het bestellen van een sample ook geen probleem.

Plus icon lees meer