SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Cortex Kurkvloeren: Laat je interieur stralen

Geniet van een milieuvriendelijke vloer met de natuurlijke kurkvloer van Cortex, afkomstig uit Portugal. Deze duurzame vloer …
lees meer
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 van 46 Producten

Cortex - Een duurzame en comfortabele vloer van natuurlijke materialen

Cortex biedt hoogwaardige vloeroplossingen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook comfort en stijl toevoegen aan elk interieur. De fabrikant hecht grote waarde aan het verantwoordelijk omgaan met natuurlijke bronnen, en dit zie je terug in de producten. Een van de populaire keuzes is de kurkvloer, een vloer gemaakt van kurk. Deze vloer combineert natuurlijke en exclusieve eigenschappen met moderne productietechnologieën, waardoor je een kwalitatieve vloer krijgt met het hoogste comfort.

Wat Cortex bijzonder maakt, is de zorg voor de gezondheid en het milieu. De gebruikte PVC-componenten zijn vrij van schadelijke stoffen zoals PCP, weekmakers of synthetisch rubber. Hierdoor is de vloer volledig veilig voor jou en je gezin, en een perfecte vloer voor dagelijks gebruik. Cortex biedt diverse optieken, zodat je de vloer kunt kiezen die perfect past bij jouw stijl en interieur.

Cortex kurkvloeren - Duurzaamheid en Gecontroleerde Kwaliteit

Met een oorsprong als familiebedrijf in Nürnberg in 1986, is Cortex vandaag de dag een toonaangevende premium leverancier van vloeroplossingen met kurktechnologie (corktech). Al meer dan 30 jaar vormen het gebruik van natuurlijke, hernieuwbare bronnen, innovatie en eersteklas productkwaliteit de basis voor de productie van natuurlijke kurkvloeren. De producten van Cortex onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit, die wordt gewaarborgd door regelmatige interne en externe kwaliteitscontroles. Alle Cortex-producten zijn bekroond met de algemene bouwtechnische goedkeuring van het DiBt en dragen bovendien het kwaliteitszegel van de Duitse Kurkvereniging: het Kork-Logo.

De natuurlijke esthetiek van de korkbodems van Cortex

Kies uit verschillende kurkvloer houtlook, natuurlijke steenlooks en moderne leisteenontwerpen met de Cortex-collecties. Deze vloeren bieden hoogwaardige eigenschappen, zoals antislipoppervlakken, verschillende gebruiksklassen, statische bestendigheid, eenvoudige reiniging en verrassend eenvoudige installatie. Ontdek wat elke collectie te bieden heeft terwijl we ze in detail aan u voorstellen.

Cortex Corknatura - Klassiek korkdesign

Ontdek Cortex Corknatura, waar comfortabele eigenschappen en natuurlijk korkdesign samenkomen. De warme uitstraling van de planken brengt de oorsprong van kork, Portugal, naar uw interieur. Met een breed scala aan kleuren biedt Cortex Corknatura de perfecte korkoptiek - van lichte tot donkere, gelijkmatige tot gemarmerde designs. Afhankelijk van de afwerking kunt u de vloer in verschillende privé-woonruimtes installeren.

De Cortex Corknatura biedt u de mogelijkheid om zelf een afwerking te kiezen die aan uw wensen voldoet. Geniet van de voordelen van onbehandelde kurkvloeren direct onder uw voeten of geef het oppervlak extra bescherming met een meerlaagse lakafwerking, waardoor de vloer geschikt is voor zowel drukbezochte woonruimtes als licht gebruikte commerciële ruimtes (gebruiksklasse 23, 31). De collectie Cortex Corknatura Origins Xtra Matt overtuigt met zijn luxe, supermatte uitstraling (UV-afwerking) en biedt dankzij gebruiksklasse 23 een duurzame optie voor intensief gebruikte woonruimtes.

Geniet ook van de fabrieksgarantie die u ontvangt voor de geschikte gebruiksklassen! De geïntegreerde rolkurk tegenlaag zorgt voor geluiddemping en comfortabel loopgemak. Combineer het product probleemloos met warmwater-vloerverwarmingssystemen of gebruik de antistatische eigenschappen om veilig computerapparatuur in uw ruimte te plaatsen. Cortex Corknatura is verkrijgbaar als klikvloer of om te lijmen - voor al uw behoeften.

Cortex Veranatura - Top houtlooks op een PVC oppervlak

Met de nieuwe collectie Cortex Veranatura krijgt u een hoogwaardige klik kurkvloer met een PVC vloer oppervlak. Hierdoor zijn gedetailleerde houtdecors mogelijk. Met acht hoogwaardige houtlooks heeft u een vloer die niet alleen visueel indruk maakt. De 0,55 mm dikke slijtlaag met synchrone reliëfdruk maakt de collectie geschikt voor intensief woongebruik en commercieel gebruik (gebruiksklasse 23/33).

De technische sterkte van Veranatura ligt in de verhoogde geluidsisolatie, hoge brandwerendheid en algemene duurzaamheid en onderhoudsgemak. Bovendien profiteert u van een zeer eenvoudige installatie dankzij het Corkloc-installatiesysteem, waardoor het volledig zonder lijm kan worden geïnstalleerd. Dit systeem, vergelijkbaar met andere klik-systemen, zorgt voor een snelle en gemakkelijke plaatsing, zelfs voor beginners. De hoge kwaliteit van Cortex Veranatura kurkvloer houtlook wordt ondersteund door een langdurige fabrieksgarantie.

Cortex kurkvloeren - De milieuvriendelijke keuze voor uw vloer bij BRICOFLOR!

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke vloer en wilt u niet langer compromissen sluiten op het gebied van designs en kleuren? Dan is het tijd om over te stappen op de Cortex en vandaag nog uw bestelling te plaatsen bij BRICOFLOR! Profiteer van ons eersteklas service, waardoor uw aankoop een bijzondere ervaring wordt. Met onze beste prijsgarantie bent u verzekerd van de beste prijs, dus uw aankoop loont zich zeker! Wilt u de gewenste decors graag eerst persoonlijk bekijken?

Geen probleem! Via onze gratis stalenservice ontvangt u een representatief stuk van uw vloerbedekking rechtstreeks bij u thuis, zodat u de uitstraling en structuur zelf kunt ervaren! Bij grotere bestelhoeveelheden stelt onze aanbiedingsafdeling graag een individueel aanbod voor u samen, zodat u de beste voorwaarden krijgt om uw bouw- of renovatieproject te realiseren. Heeft u vragen over producten, uw bestelling of zoekt u naar speciale aanbiedingen? Neem te allen tijde contact met ons op via onze hotline, e-mail of ons contactformulier. Aarzel niet om contact op te nemen, we staan klaar om u te helpen!

Plus icon lees meer