SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Evenementhal vloeren – Uw duurzame vloeren voor events, beurzen en andere gelegenheden

Deze week in Amsterdam, volgende week in Parijs en de volgende keer in Berlijn – degene die overal aanwezig wil zijn…

lees meer
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
1 - 20 van 309 Producten

De perfecte beursvloer – Grote diversiteit voor het decoreren van uw locatie

Als u op zoek bent naar een vloerbedekking voor het volgende evenement of beurs, vindt u een enorme selectie van verschillende soorten vloeren. Aldus kunnen alleen de textielvarianten worden onderverdeeld in platen of tapijttegels, die op hun beurt een grote selectie van oppervlakken, kleuren en eigenschappen hebben. Als alternatief ontvangt u ook elegante beursvloeren van ons, waarmee u zich nog stijlvoller kunt presenteren. Hoe groot de keuze ook is, een vloerbedekking voor de meest zwaar vervuilde gebieden op korte termijn zou idealiter aan enkele criteria moeten voldoen.

De gewenste collectie moet uitdrukkelijk als een eerlijke verdieping worden aangegeven, om echt de last van een lang weekend te kunnen weerstaan. Ondanks alle duurzaamheid kan een dergelijke vloer vaak worden weggegooid na enkele dagen van intensieve inspectie, daarom bieden we vooral goedkope modellen. Voor een nieuw gebruik, met name de tapijttegels, die gemakkelijker op te pakken en op te bergen zijn.

B1 classificatie voor garantie – Openbare veiligheidsmaatregelen

Een van de belangrijkste bronnen van openbare evenementen zijn branden die zich niet alleen gemakkelijk verspreiden, maar ook paniek, desoriëntatie en, uiteraard, rookvergiftiging met zware rook veroorzaken. Om dergelijke ongevallen vanaf het begin te beteugelen, vertrouwt het bedrijf op vlamvertragende producten volgens DIN 4102. Deze voldoen aan de classificatie B1 en hebben het grote voordeel dat ze slechts een geringe rookontwikkeling vertonen. Voor internationale bodems komt een dergelijke classificatie overeen met de classificaties Bfl-s1 en Cfl-s1 volgens de Europese norm 13501-1.

Optisch plezier – Een grote keuze aan kleuren- en vormen

Bovendien is de evenementen- en tentoonstellingsvloer in ons assortiment niet alleen ideaal voor de slopende evenementen, met zijn grote ontwerpbereik, vindt u hier ook een vloer die u en uw bedrijf op de juiste manier vertegenwoordigt. Hieronder vindt u gerenommeerde varianten in verschillende tinten grijs, kleurrijke tinten, waarmee u zich kunt onderscheiden van de menigte of misschien alleen de zwarte achtergrond die u nog nodig had voor het ontwerp van uw podium. Terwijl vooral de textielproducten een groot aantal kleuren hebben, overtuigen onze tentoonstellingsvloeren met gedrukte decors, zoals een populair houtdecor met natuurlijke nerf.

Als u een vrij praktische indruk wilt achterlaten, vindt u zelfs vloeren met gelijkmatig bevestigde punten, waarvan de noppenstructuur doet denken aan intensief gebruikte industriële gebieden. De textielvarianten wachten u daarentegen op met populaire ribstructuren, zogenaamde mesuiteinden of als een krachtig, glad naaldvilt.

Eventvloer - Kies uw selectie eenvoudig

Een groot deel van ons populaire assortiment is het veerkrachtige B1-tapijt. Het laken heeft het grote voordeel dat je het eenvoudig kunt uitrollen en weer oprollen. In de meeste gevallen worden ze alleen bevestigd met een dubbelzijdig meetlint en kunt u zich opnieuw concentreren op belangrijkere dingen. Het textieloppervlak is niet alleen aangenaam door een aangenaam en gewrichtsgevoelig loopgevoel, het is meestal ook zeer moeilijk te vervuilen, waardoor de vloer zelfs na een lange dag nog steeds een goede indruk maakt. Bovendien zijn de meeste producten antistatisch om niet negatief te interageren met uw lokale techniek. Indien nodig kunnen ze gedeeltelijk worden gecombineerd met vloerverwarming en genieten dus ook in koudere maanden van extreme populariteit. Verkrijgbaar met verschillende oppervlakken vindt u hier populaire Exporips, klassieke naaldviltvloeren of edele velourslijtlagen in alle kleuren van de regenboog.

Snel hernieuwbaar tapijt – Nog meer ontwerpopties!

Naast de rolvorm vindt u ook de praktische versie in een handig tegelformaat. Eerlijke tapijttegels staan ​​meestal alleen vanwege hun hoge gewicht in de composiet op de grond en kunnen daarom gemakkelijk weer worden opgetild. Maar bovenal, met het vierkante formaat kun je creatief worden! Gebruik de vele kleuren die we aanbieden, maak uw bedrijfslogo opnieuw, creëer aantrekkelijke patronen of maak eenvoudige pictogrammen die mensen kunnen volgen.

Tapijt met meerdere functies – Evenementvloeren en beurstapijten

Naast typische tentoonstellingshallen of podia, die men met de zachte vloer wil beschermen, vinden er veel evenementen plaats in lokale sporthallen. Om de grond daar niet bloot te stellen aan straatschoenen, bescherm je hem ook graag met tapijttegels. Een speciale variant zijn de vloerbekledingen van de hal, die een speciale rug hebben, die de grond nog beter beschermt. Verander uw sportschool in een mum van tijd in een elegante balzaal en weer terug. Het voordeel van het hoogwaardige materiaal is dat u het gemakkelijk kunt hergebruiken, afhankelijk van de belasting. De textieltegels kunnen vervolgens na gebruik eenvoudig worden verzameld en bij de volgende gelegenheid opnieuw worden gebruikt.

Bestel nu beurs- en eventtapijt van hoge kwaliteit bij Bricoflor!

Heeft u ook een beurs en evenementenvloer nodig voor uw volgende evenement? Ontdek dan het brede scala aan vloeren op Bricoflor en profiteer van onze vele diensten. Als Europa's grootste online winkel voor wand- en vloerbedekking staan ​​wij tot uw beschikking met onze technische knowhow! Bespaar geld en betaal dankzij onze beste prijsgarantie, altijd de goedkoopste prijs! Aan de andere kant, als u een persoonlijke kijk op uw favoriete selectie wilt hebben, is onze sample-service precies wat u zoekt!

Heeft u nog vragen over onze producten, uw bestelling of wilt u een persoonlijk aanbod? Dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken via onze hotline, online via e-mail of via ons praktische contactformulier. We horen graag van je!

Plus icon lees meer