Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Glue-down vinyl tegels: De meest betrouwbaar en duurzame optie

Glue-down vinyl tegels zijn in het algemeen om bekend dat ze worden gebruikt in commerciële ruimtes, omdat ze sterk o…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Het proces is iets ingewikkelder en rommeliger dan het tegenovergestelde, de zelfklevende vinyltegels, maar deze luxe tegels zijn een van de meest veerkrachtige vinyl tegel opties die u zal vinden. Naast de weerbaarheid, glue-down vinyl tegels hebben meerdere andere voordelen dat het de perfecte vinyl tegels maakt voor industrieel en commercieel gebruik. Hoewel, u moet deze luxe vinyl tegels niet wegdenken uit privé ruimtes alleen omdat ze kunnen worden gebruikt in industriele ruimtes. Ze hebben eenvoudig meer weerstand dan andere vinyl tegels.

De inspirerende designs van onze glue-down PVC tegels zullen u verrassen!

Wanneer u voor het eerst hoorde of las over glue-down vinyl tegels en hun enorme slijtvastheid net zoals hun geschiktheid in industriele instellingen, u zou er waarschijnlijk niet vanuit gaan dat dit bij uw thuis zo uitzien. Alhoewel, de tijd van vieze en smerige industriele gebouwen is tegenwoordig niet meer geldig en geven mensen veel meer om de uitstraling van hun gebouwen, als het nu om thuis gaat of op het werk. Daarnaast zijn glue-down vinyl tegels een lange weg gekomen sinds de eerste introductie.

Nu hebben nieuwe technologieën geholpen om meer authentieke en mooie decors dan ooit te maken, terwijl de nieuwste productie methoden onze vinyl tegels ook duurzamer en veerkrachtiger dan eerder ooit gedacht. Dit kan ook ideaal zijn in uw badkamer. Buiten deze tegel geeft het nog veel andere designs van glue-down vinyl tegels waarbij u natuurlijk ook verschillende gevoelens creëert.

Glue-down vinyl tegels zijn de echte nummer één!

Wij hebben u al bewust gemaakt van de slijtvastheid van de glue-down PVC tegels, maar dit is natuurlijk niet het enige. Er zijn drie verschillende locaties waar deze vinyl tegels kunnen worden geplaatst: De privé-, commerciële- en industriele sector. De gebruiksklasse bepaalt waar deze het beste kan worden geplaatst.

Gerflor vinyl tegels zijn in dit geval van alle markten thuis, want deze verschillen van een van de laagste gebruiks klasses (23) tot aan de hoogste gebruiksklasse (43). De privé gebruiksklasses zijn gerangschikt als volgt: 21 wordt gebruikt bij weinig privé loopverkeer, bijvoorbeeld bij een zolder of hok. Gebruiksklasse 22 wordt gebruikt bij een ruimte waar middelmatig loopverkeer plaatsvindt, zoals bijvoorbeeld een woonkamer.

Tenslotte is gebruiksklasse 23 gebruikt bij een privéruimte met hoog loopverkeer, zoals een hal. Bij commerciële ruimtes worden gebruiksklasse 31, 32 en 33 gebruikt. Hierbij wordt het tweede cijfer 1, 2 en 3 ook gebruikt om aan te duiden hoe veel loopverkeer het aankan. Daarnaast is het bij industrieel gebruik aangeduidt met 41, 42 en 43. Hier is ook de weerstand voor het loopverkeer aangeduidt met het tweede cijfer 1, 2 en 3.

De ware kracht heeft niet veel verzorging nodig: Glue-down vinyl tegels zijn low-maintenance met high-performance

Alle vloeren hebben zorg nodig om op zijn best uit te zien en om zo lang mogelijk nieuw te blijven. Nu dat al aangeduid is, zijn sommige soorten makkelijker te verzorgen dan anderen. Glue-down vinyl tegels zijn in het algemeen zeer eenvoudig te behandelen. U heeft namelijk alleen maar een stofzuiger nodig als er stof ligt op de vloer en als hij vuil is hoeft u alleen een warme poetsdoek eroverheen te halen en hij blinkt weer zoals tevoren.

Hierbij adviseren wij wel dat u geen borstel gebruikt met harde draden, aangezien deze wellicht krassen kunnen creëeren op uw vloer. Het wordt hierbij ook geadviseerd, om in het algemeen, geod te kijken of er geen onzuiverheden op de vloer liggen die uw vloer wellicht kunnen beschadigen. Als u deze instructies volgt, dan zullen uw vinyl tegels zonder enkele problemen lang mooi blijven.

Vind de perfecte vinyl tegels in onze online shop 

Bricoflor biedt u een verscheiden aanbod van glue-down vinyl tegels aan in onze uitgebreide online shop. We beschikken over alle bekende merken en iedere verschillende techniek, waardoor wij u de beste opties geven om uit te kunnen kiezen. Verder, wij bij Bricoflor geloven erin dat goede deals en tevreden klanten datgene zijn wat je bedrijf laat bestaan!  Zodoende is ons doel om u het de beste kwaliteit producten te leveren voor de voordeligste prijs.

Dus, als u op zoek bent naar een hoge kwaliteit product, die aan al uw eisen voldoen qua kwaliteit en design, neem dan gerust een kijkje in onze shop. Wij bieden u ook een gratis sample-service aan, waar u het product in uw handen kunt hebben om ze te kijken welke kleur het beste bij uw interieur past.

Dit kunt u voor iedere vinyl vloer doen in onze online shop, ook al geldt dit voor ieder product bij ons. Bent u geïnteresseerd in een product van ons, dan kunt u ons bereiken via onze e-mail of op ons telefoonnummer. Wij bij Bricoflor staan klaar voor al uw vragen waarbij wij u kunnen helpen. Heeft u een grotere bestelling, contacteer ons dan gerust. Hierbij maken wij graag voor u een persoonlijke offerte aan. Wij zijn benieuwd naar uw vragen!

Plus icon lees meer