SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Glue-down vinyl tegels: De meest betrouwbaar en duurzame optie

Glue-down vinyl tegels zijn in het algemeen om bekend dat ze worden gebruikt in commerciële ruimtes, omdat ze sterk o…

lees meer
1 - 20 van 197 Producten

Ontdek de onverslaanbare veerkracht van onze PVC plaktegels voor industrie en thuisgebruik!

Het proces om deze PVC plaktegels te installeren is iets ingewikkelder en rommeliger dan bij zelfklevende vinyltegels, maar ze behoren wel tot de meest veerkrachtige PVC tegelopties die verkrijgbaar zijn. Naast hun weerbaarheid hebben plak PVC tegels meerdere andere voordelen die ze uitermate geschikt maken voor industrieel en commercieel gebruik. Dat gezegd hebbende, betekent dit niet dat deze PVC plaktegels alleen geschikt zijn voor industriële ruimtes. Ze bieden namelijk ook extra weerstand ten opzichte van andere PVC tegels en zijn daarom ook geschikt voor privéruimtes.

De inspirerende designs van onze Plak PVC tegels zullen u verrassen!

Wanneer u voor het eerst hoorde of las over plak pvc tegels en hun enorme slijtvastheid, evenals hun geschiktheid in industriële omgevingen, zou u waarschijnlijk niet denken dat deze geschikt zouden zijn voor uw huis. Tegenwoordig zijn de tijden van vieze en smerige industriële gebouwen echter voorbij en hechten mensen veel meer waarde aan de uitstraling van hun gebouwen, of het nu thuis is of op het werk. Bovendien zijn plaktegels vloer sinds de eerste introductie aanzienlijk verbeterd.

Nieuwe technologieën hebben geholpen om meer authentieke en mooie decors dan ooit te maken, terwijl de nieuwste productiemethoden onze Plak PVC tegels ook duurzamer en veerkrachtiger hebben gemaakt dan ooit tevoren. Dit kan ook ideaal zijn voor uw badkamer. Naast deze tegels zijn er nog vele andere designs van plaktegels vloer beschikbaar waarmee u verschillende sferen kunt creëren.

PVC plaktegels voor elke locatie: ontdek de juiste gebruiksklasse!

Wij hebben u al op de hoogte gebracht van de slijtvastheid van de plaktegels vloer, maar er zijn nog andere belangrijke aspecten. Deze PVC plaktegels kunnen namelijk op drie verschillende locaties worden geplaatst: privé-, commerciële- en industriële sectoren. De gebruiksklasse is van cruciaal belang bij het bepalen van de meest geschikte locatie voor de plak PVC tegels.

Gerflor PVC plaktegels zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt in alle gebruiksklassen, variërend van de laagste klasse (23) tot de hoogste klasse (43). De verschillende privégebruiksklassen zijn als volgt gerangschikt: klasse 21 wordt gebruikt in ruimtes met weinig privéloopverkeer, zoals een zolder of berging. Klasse 22 wordt gebruikt in ruimtes met matig loopverkeer, zoals een woonkamer.

Ten slotte wordt klasse 23 gebruikt in privéruimtes met veel loopverkeer, zoals een hal. Voor commerciële ruimtes worden klasse 31, 32 en 33 gebruikt, waarbij het tweede cijfer aangeeft hoeveel loopverkeer het kan verdragen. Voor industriële toepassingen worden klasse 41, 42 en 43 gebruikt, waarbij het tweede cijfer de weerstand tegen loopverkeer aangeeft.

De ware kracht heeft niet veel verzorging nodig: PVC plaktegels zijn low-maintenance met high-performance

Alle vloeren hebben zorg nodig om er op hun best uit te zien en zo lang mogelijk nieuw te blijven. Nu dit duidelijk is, zijn sommige soorten vloeren makkelijker te onderhouden dan andere. Plaktegels vloer zijn over het algemeen zeer eenvoudig te onderhouden. U heeft alleen een stofzuiger nodig als er stof op de vloer ligt en als de vloer vies is, hoeft u er alleen maar met een warme doek overheen te gaan om hem weer te laten glanzen.

We raden u echter af een borstel te gebruiken met harde haren, omdat dit krassen op de vloer kan veroorzaken. Het is ook raadzaam om de vloer regelmatig te controleren op onzuiverheden die de vloer kunnen beschadigen. Als u deze instructies opvolgt, blijven uw plak PVC tegels lang mooi zonder enige problemen.

Vind de perfecte PVC plaktegels in onze online shop 

BRICOFLOR biedt een breed scala aan plaktegels vloer aan in onze uitgebreide online shop. Wij bieden alle bekende merken en verschillende technieken, waardoor we u de beste opties kunnen bieden om uit te kiezen. Bij BRICOFLOR geloven we dat tevreden klanten en goede deals de sleutel zijn tot ons succes. Daarom is ons doel om u de beste kwaliteitsproducten te leveren tegen de meest voordelige prijs.

We bieden ook een gratis stalen-service aan, zodat u het product kunt zien en de kleur kunt kiezen die het beste bij uw interieur past.

Dit geldt voor al onze PVC vloeren en producten. Als u vragen heeft, kunt u ons bereiken via e-mail of telefoon. Bij BRICOFLOR staan we klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Als u een grotere bestelling wilt plaatsen, neem dan gerust contact met ons op en wij maken graag een persoonlijke offerte voor u op. We kijken uit naar uw vragen!

 

Plus icon lees meer