SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Wandpanelen bij Bricoflor - voor snelle en makkelijke renovatie

Wilt u uw keuken of badkamer moderniseren zonder een grote verbouwing te beginnen? Bent u op zoek naar een snel en modern …

lees meer
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
1 - 20 van 127 Producten

Veelzijdig, creatief en origineel - individueel ruimteontwerp met wandpanelen

Decoratieve panelen kunnen een persoonlijk en origineel tintje te geven aan uw ruimte. De multifunctionele wand- en plafondbetimmeringen van verschillende fabrikanten maken indruk met een breed scala aan decors voor uiteenlopende designvereisten. In principe kunnen de panelen worden uitgewerkt in 4 grote stijlen: klassieke houtimitatie, gedetailleerde steenreplica's, minerale optiek en unikleurige ontwerpen. Wat de verschillende ontwerpen verenigt, is het extreem hoge niveau van authenticiteit en gedetailleerde productie. De wandpanelen passen prachtig in elk ruimteconcept, kunnen dankzij verschillende patronen creatief worden gecombineerd en brengen optische en kwalitatieve klasse in uw ruimtes.

Houtpanelen of kunststof panelen: dat is de vraag..

Met de juiste keuze van wandpanelen kunt u uw ruimtes fundamenteel veranderen. De visuele waarde wordt aangevuld met een technische verfijning die de wandmodules een hoge mate van duurzaamheid en een lange levensduur geeft. De fabrikanten bieden hun producten aan in twee verschillende versies: als plastic wandpaneel of houten wandpaneel. In het eerste geval wordt de reproductie van het gewenste patroon in een complex en hogeresolutieproces op waardevol decoratief papier gedrukt en imiteert het een houten of minerale oppervlaktestructuur als eindresultaat. Plafond- of wandpanelen van echt hout maken daarentegen indruk met natuurlijke materialen en hebben daardoor een hoger gewicht. Dit maakt echte houten wandpanelen navenant duurder dan decorpanelen.

Onze fabrikant biedt verschillende formaten aan voor geschikte ruimtesituaties

De wandpanelen maken niet alleen een goede indruk door de verschillende ontwerpen, maar ze hebben ook tal van stijlvolle elementen en nuttige functies in hun totale uiterlijk en constructie. Dit begint met de afmetingen, aangezien de lengtes van de afzonderlijke panelen variëren van een praktische 1250 mm tot een opmerkelijke 4 meter lange plank. De praktische constructie verschilt per fabrikant, maar is in principe een meerlaagse constructie met verbeterde eigenschappen.

Ter Hürne

De Münsterlandse vloerexpert presenteert een product met een MDF-kern en hoogwaardig, afwasbaar decorpapier op het oppervlak. De maatvaste draagplaten van de decorpanelen van Ter Hürne zijn E1-gekeurd en zijn vrij van PVC, chloor en houtconserveringsmiddelen. De optische "i"-punt vormt een bijpassende verbinding, die u kunt kiezen. Met een nulvoeg, d.w.z. een groef die optisch niet bestaat, krijgt het decor een rustige en harmonieuze uitstraling. Met een zichtbare voeg daarentegen worden de afzonderlijke planken van elkaar gescheiden, zodat u het oppervlak doelbewust optisch kunt structureren.

Bijzondere technische en functionele eigenschappen van de wandpanelen

De wand- en plafondpanelen hebben niet alleen een perfect uiterlijk en een veilige installatie, maar brengen ook enkele technische, functionele en gezondheidsvoordelen met zich mee. In de eerste plaats hechten fabrikanten veel belang aan een correct gebruik van het milieu en de hulpbronnen. Daarom is het hout voor de panelen afkomstig uit de duurzame bosbouw en voldoet het met de kwaliteit "Made in Germany" aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, esthetiek en gezond wonen.

Geschikt voor vochtige omgevingen

Dankzij de uitgebreide lagenstructuur kunnen alle wand- en plafondpanelen zonder problemen in de keuken of de badkamer worden gelegd. Dit betekent dat u niet te maken heeft met koude tegels en kan ook vochtige ruimtes gezellig maken. Het is echter aan te raden om spatwater te vermijden.

Lichtsnelle en lichte installatiegeschiktheid: De panelen hebben een goede lichtbestendigheid volgens DIN EN ISO 4892-2, waardoor ze beschermd zijn tegen verbleking door zonlicht. Bovendien kunt u dankzij een enorme hittebestendigheid tot 110 °C op de wand- en plafondpanelen inbouwverlichting installeren voor continu gebruik.

Zeer eenvoudige installatie - decoratieve panelen voor thuisgebruik

De bevestiging van de panelen is snel en eenvoudig. De wandpanelen van verschillende fabrikanten hebben unieke verbindingstechnieken, zoals het Safe-Lock profiel, waarbij de panelen eenvoudig in elkaar klikken. Een andere techniek is een tand-en-groef profiel, waarbij de componenten worden gelegd door ze aan de randen in elkaar te steken. Zo gemakkelijk en snel kunt u een stijlvolle kamerbeleving van een bijzondere kwaliteit creëren! In de Bricoflor online shop vindt u voor elke collectie de juiste merkaccessoires. U vindt hier bevestigingsklauwen, afstandhouders, gewrichtskruisen, speciale lijmen en nog veel meer.

Koop wandpanelen in onze online shop en bespaar geld!

Met smaakvolle en hoogwaardige panelen van gerenommeerde experts kunt u wand- en plafondbekleding voor uw ruimtes kiezen die u elke dag opnieuw zal inspireren. In onze Bricoflor online shop kunt u zich overtuigen van een van de vele producten van ons breed aanbod. Bij het bestellen profiteert u ook van onze diensten, die uw winkelervaring nog aangenamer maken! Zo kunt u bijvoorbeeld altijd alle soorten wandpanelen krijgen tegen een gunstige prijs, dankzij onze beste prijsgarantie. Als u tussen verschillende panelen twijfelt, kan onze sample service helpen: Kies tot acht samples en wij sturen ze naar u. U kunt dus op uw gemak beslissen na een persoonlijke inspectie van de producten. Als u grotere oppervlakten wilt bestrijken en grote hoeveelheden producten nodig heeft, kunnen we u een persoonlijke offerte geven! Neem simpelweg contact met ons op via telefoon, e-mail of met behulp van ons contactformulier. Ons serviceteam staat van maandag tot en met vrijdag van 9 uur 's morgens tot 5 uur 's avonds tot uw beschikking en helpt u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw project. We kijken er naar uit om van u te horen!

Plus icon lees meer