Klik PVC tegels: Hoge kwaliteitsproducten met stijl

Een luxe PVC vloer is een modern metgezel voor iedereen die zijn of haar huis wil aanpassen. Met designs die hout, hardhou…

lees meer
20 / 249 Producent

PVC tegels zijn duurzaam en worden gemaakt van de beste kwaliteit materialen. Het is ook gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren. Deze klik PVC tegels zijn uitgerust met een slijtlaag van 0.3 mm, waardoor het bestand is tegen matig loopverkeer in de privé ruimtes en een hoog loopverkeer kan weerstaan in commercieel gebruik. Alhoewel ze dun en duurzaam zijn, zijn de tegels een beetje flexibel gemaakt en makkelijk om te installeren. 

Een eenvoudige installatie met in elkaar click-ende PVC tegels

Klik PVC tegels zijn een normaliteit geworden in de vloeren branche. PVC tegels met een klik-installatie system doen zijn voordeel met een uitgebreide kwaliteit en innovatieve eigenschappen dat de installatie in een nieuw licht zet. Het is de beste optie voor een taak die zelf gedaan kan worden op deze manier. Klik PVC tegels maken iedere renovatie mogelijk. Eenvoudig om mee te werken, deze vloeren kunnen geïnstalleerd worden door iemand die nog geen ervaring heeft op dit gebied.

Door simpelweg de individuele tegels aan te passen, verandert u de uitstraling zoals u hem hebben wil. Dit doet u door de messing en groef in elkaar te klikken. Hierdoor is er geen lijm, extra materiaal of een professional nodig. De structuur van de klik pvc vloer zorgt ervoor dat u een secuurdere grip hebt en een aanzienlijk sterkte vergeleken met de simpele houten vloer. Klik PVC tegel designs en stijlen voegen nog meer voordelen toe, een wijde keuze aan kleuren en texturen zijn namelijk beschikbaar. De esthetica brengen deze schitterende vloeren tot een nieuwe hoogte met de imitaties.

Geniet van stijlvolle en natuurlijk-uitziende designs van top fabrikanten

PVC kliktegels zijn er in zo veel kleuren en designs, er zit geheid iets tussen dat past  bij uw smaak en stijl. De keuzes verschillen van donkere houtstijlen tot lichte keramische stijlen, die natuurlijk met dezelfde kwaliteit door de top fabrikanten geleverd worden. Doordat er een steeds hogere kwaliteit geëist wordt, is het tegenwoordig bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren, qua visuele en texturele aspecten. Er is ook een financieel profijt, aangezien ze de best mogelijke prijzen aanbieden voor een goede prijs. Met verscheidene collecties, van onder andere Tarkett Starfloor, heeft u een keuze uit een grote hoeveelheid producten die voor iedere mogelijkheid beschikbaar zijn. Wij bieden u de beste collecties van de beste fabrikanten met hun creaties.

Tarkett Starfloor Click 30 - PVC kliktegels van kwaliteit

Tarkett Starfloor Click 30 zijn populaire pvc klik tegels in de huidige markt. Deze collectie bestaat uit 11 verschillende stijlen die uit drie  verschillende retro tegels bestaan. Deze unieke en originele designs brengen verfijnde designs en kleurpatronen met zich mee die iedere kamer tot leven brengt. Naast deze retro tegels is er ook een andere collectie, die iets meer bescheiden zijn. Het gaat om de Tarkett Starfloor Click 50, deze collectie biedt traditionele stenen en metalen imitaties aan in klassiek grijs en wit. Deze kleuren vullen de kamers met een moderne sfeer. Iedere tegel van deze collectie heeft een sterke stenen look met een  decoratief design. Deze PVC kliktegels brengen authentieke texturen tot een realisch stenen grond.

PVC kliktegels – datgene dat voordelen en comfort met zich mee brengt

PVC tegels zijn een ideale optie waar u een modieus design met lage kosten kunt combineren. Veelzijdigheid en sterkte samen gecombineerd in een product. PVC kliktegels zijn voor iedere ruimte geschikt, zoals de slaapkamer, woonkamer en sommige tegels zijn zelfs geschikt voor keukens en badkamers. Deze robuuste en duurzame vloer past bij iedere situatie. De gebruiksklasse verschilt per product, aangezien er PVC tegels zijn die kunnen worden gebruikt in privé ruimtes, en andere in commerciële ruimtes. De structuur van de PVC tegels zorgen ervoor dat het enorme weerstand biedt tegen krassen en daardoor extreem duurzaam is, zodat u zich bijna geen zorgen hoeft te maken over zichtbare schade. PVC kliktegels zijn ook vuurbestendig en zijn 100% recyclebaar. Daarnaast zijn ze ook gemaakt voor diverse gebruiken en brengen comfort en kwaliteit met zich mee.

Nú bij BRICOFLOR – PVC kliktegels

PVC kliktegels combineren stijl en practische eigenschappen, waarbij u zelf uw dromen waar kunt maken, maar toch het proces simpel en eenvoudig houdt. De verschillende technische eigenschappen laten u gebruik maken van de innovatieve en tegen hoog loopverkeer bestendige tegels. Bij iedere tegel is ook duurzaamheid gegarandeerd. Om welke PVC vloer het ook gaat, bij BRICOFLOR krijgt u altijd de beste prijsgarantie. Daarnaast kunt u bij ons ook een sample aanvragen, om zo het product van tevoren al te ervaren. Heeft u uw keuze gemaakt? Bestel dan bij BRICOFLOR! En wilt u een grote bestelling plaatsen? Dan maken wij voor u een persoonlijke prijsofferte!

Plus icon lees meer