Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Klik PVC tegels: Hoge kwaliteitsproducten met stijl

Een luxe vinyl vloer is een modern metgezel voor iedereen die zijn of haar huis wil aanpassen. Met designs die hout, hardhout en steen nabootsen, is deze vloer beschikbaar voor een fractie van de prijs én onderhoud van traditionele houten vloeren. Klik vinyl tegels zijn een snelle en eenvoudige manier om een vloer te installeren. Verkrijgbaar in verschillende stijlen, hiermee kunt u snel uw perfecte keuze vinden die aan uw preferenties en smaak voldoet.

Lees verder

PVC kliktegels

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Vinyl tegels zijn heel duurzaam en gemaakt van het hoogste materiaal, maar het is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren. Deze klik vinyl tegels zijn uitgerust met een slijtlaag van 0.3 mm, waardoor het een weerstand geeft voor hoog loopverkeer in de privé ruimtes en een middel loopverkeer kan weerstaan in commercieel gebruik. Alhoewel ze dik en duurzaam zijn, ze zijn flexibel gemaakt en makkelijk om te verplaatsen en installeren, waardoor het mogelijk is om deze te gebruiken en deze pvc tegels te leggen. 

Een eenvoudige installatie met in elkaar click-ende PVC tegels

Klik vinyl tegels zijn een normaliteit geworden in de vloeren branche. PVC tegels met een klik-installatie system doen zijn voordeel met een uitgebreide kwaliteit en innovatieve eigenschappen dat de installatie in een nieuw licht zet. Het is de beste optie voor een taak die zelf gedaan kan worden op deze manier. Klik vinyl tegels maken iedere renovatie mogelijk. Eenvoudig om mee te werken, deze vloeren kunnen geïnstalleerd worden door iemand die nog geen ervaring heeft op dit gebied.

Door simpelweg de individuele tegels aan te passen, verandert u de uitstraling zoals u hem hebben wil. Dit doet u door de messing en groef in elkaar te klikken. Hierdoor is er geen lijm, extra materiaal of een professional nodig. De structuur van de klik pvc vloer zorgt ervoor dat u een secuurdere grip hebt en een aanzienlijk sterkte vergeleken met de simpele houten vloer. Klik PVC tegel designs en stijlen voegen nog meer voordelen toe, een wijde keuze aan kleuren en texturen zijn namelijk beschikbaar. De esthetica brengen deze schitterende vloeren tot een nieuwe hoogte met de imitaties.

Geniet van stijlvolle en natuurlijk-uitziende designs van top fabrikanten

Vinyl kliktegels zijn er in zo veel kleuren en designs, die uw preferenties representeren en passen bij uw smaak en stijl. De keuzes verschillen van donkere houtstijlen tot lichte keramische stijlen, die natuurlijk met dezelfde kwaliteit door de top fabrikanten geleverd worden. Doordat er een steeds hogere kwaliteit geëist wordt, is het tegenwoordig bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren, qua visuele en texturele aspecten. Er is ook een financieel profijt, aangezien ze best mogelijke prijzen aanbieden voor een goede prijs. Met verscheidene collecties, van onder andere Tarkett Starfloor, heeft u een keuze uit een grote hoeveelheid producten die voor iedere mogelijkheid beschikbaar zijn. Wij bieden u de beste collecties van de beste fabrikanten met hun creaties.

Tarkett Starfloor Click 30 - PVC kliktegels van kwaliteit

Tarkett Starfloor Click 30 zijn populaire pvc klik tegels in de huidige markt. Deze collectie bestaat uit 11 verschillende stijlen die drie kleurige retro tegels representeren. Deze unieke en originele designs zorgen voor verfijnde designs en kleurpatronen dat iedere kamer tot leven brengt. Naast deze retro tegels is er ook een andere collectie, die misschien niet zo zeer opvalt. Het gaat om de Tarkett Starfloor Click 50, de collectie die traditionele stenen en metalen imitaties aanbiedt in klassiek grijs en wit. Deze kleuren vullen de kamers met een moderne sfeer. Iedere tegel van deze collectie heeft een sterke stenen look met een in het algemeen decoratief design. Deze vinyl kliktegels brengen granen en authentieke texturen tot een realisch stenen grond.

Vinyl kliktegels – datgene dat voordelen en comfort met zich mee brengt

Vinyl tegels zijn een ideale optie waar u een modieus mee bent en kosten mee bespaart. Veelzijdigheid en sterkte samen gecombineerd in een product. Vinyl kliktegels zijn voor iedere ruimte mogelijk, zoals bijvoorbeeld slaapkamer, woonkamers en sommige producten kunnen worden gebruikt in keukens en badkamers. Hier wordt dan een robuuste en duurzame vloer geïnstalleerd die bij ieder situatie past. De gebruiksklasse verschilt per product, aangezien er vinyl tegels kunnen worden gebruikt in privé ruimtes, waar anderen weer gebruikt kunnen worden bij commerciële ruimtes. De structuur van de vinyl tegels zorgen ervoor dat het enorme weerstand biedt tegen krassen en daardoor extreem duurzaam is, zodat u zich bijna geen zorgen hoeft te maken. PVC kliktegels zijn ook vuurbestendig en zijn 100% recyclebaar. Daarnaast zijn ze ook gemaakt voor diversiteit en brengen comfort en kwaliteit met zich mee.

Nú bij BRICOFLOR – PVC kliktegels

Vinyl kliktegels combineren stijl en practische eigenschappen, waarbij u zelf uw dromen waar kunt maken, maar toch het proces simpel en eenvoudig houdt. De verschillende technische eigenschappen laten u gebruik maken van de innovatieve en tegen hoog loopverkeer bestendige tegels. Bij iedere tegel is ook duurzaamheid gegarandeerd. Om welke vinyl vloer het ook gaat, bij BRICOFLOR krijgt u altijd de beste prijsgarantie. Daarnaast kunt u bij ons ook een sample aanvragen, om zo het product van tevoren al te ervaren. Heeft u uw keuze gemaakt? Bestel dan bij BRICOFLOR en wij maken voor u een persoonlijke prijsofferte!