Close icon

Linoleum – Duurzame, Authentieke en veelzijdige vloeren

Linoleum vloeren hebben een rijke geschiedenis. Al in de jaren 1860 kwam Frederick Walton tot een verassende ontdekking. B…

lees meer
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
1 - 20 van 140 Producten

Door te blijven ontwikkelen en verbeteren bestaat het hedendaagse linoleum voor 90% uit natuurlijke grondstoffen. De grondstoffen die in vrijwel elke linoleum vloer voorkomen zijn lijnzaadolie, kurk, houtmeel, boomharsen en kalksteenpoeder. De overige grondstoffen verschillen vaak tussen de verschillende uitvoeringen van vloeren. Of u nu op zoek bent naar stralende effen kleuren, of juist een eenvoudig marmerontwerp, door de natuurlijke grondstoffen die gebruikt worden hebben de vloeren authentieke kleuren. Bekijk nu onze gehele linoleum-collectie en beslis zelf welke vloer u het mooist vind!

Forbo Linoleum – De mondiale marktleider voor linoleum producten

Als wereldleider in Linoleumproducten biedt de fabrikant Forbo een breed assortiment aan linoleumcollecties. Bij elk van deze collecties staan een aantal van Forbo’s belangrijkste standpunten centraal. De vloeren dienen milieuvriendelijk, slijtvast, duurzaam, en gemakkelijk te onderhouden zijn. Hun bekendste collecties zijn de Forbo Marmoleum, Forbo Walton en Forbo Artoleum. Al deze collecties zijn verkrijgbaar in de BRICOFLOR webwinkel. De Forbo Marmoleum collectie is waar dit bedrijf mee groot is geworden. In deze collectie hebben de vloeren een Marmer-design, vandaar de naam Marmoleum. Met de Forbo Marmoleum Real, Forbo Marmoleum Fresco en de Forbo Marmoleum Vivace, heeft u keuzen uit ruim 90 verschillende designs. Daarentegen zijn in de Forbo Walton Uni, Forbo Walton Cirrus en Forbo Walton Concrete collecties klassiekere unicolor-ontwerpen te vinden die kunnen worden toegepast bij vrijwel elk interieur. Scrol eens zelf door onze website en laat u inspireren door de ruime collectie die Forbo biedt!

Linoleum – Tijdloos design in vele trendy kleuren

Het ontwerpspectrum voor linoleum vloeren is in de loop der jaren enorm geworden. Vandaag de dag zijn, naast de standaard eenvoudige designs, vooral marmer-designs en designs met een bewolkte uitdrukking toegevoegd. De verschillende designs kunnen een ruimte een geheel nieuwe look geven. Dankzij de verschillende ontwerpen en de geruime keuze aan kleuren, kunt u uw verbeelding de loop laten gaan en uw droomvloer samenstellen. Ook combinaties van verschillende kleuren zijn mogelijk om zo een uniek design te maken. De linoleumvloeren die Forbo verkoopt zijn van uiterst hoge kwaliteit en kunnen gezien worden als de meest milieuvriendelijke vloeren die er zijn

De voordelen van Linoleum

Het grootste voordeel van een linoleum vloer is het feit dat deze tientallen jaren meegaat. Door de hoge kwaliteit van de gebruikte grondstoffen behouden deze vloeren lang hun uitmuntende technische eigenschappen. De hoge duurzaamheid van de vloeren heeft ook te maken met het feit dat deze vloeren een PUR-oppervlakte behandeling gehad hebben. Deze afwerking zorgt ervoor dat de vloer gemakkelijk schoon te houden is en dus hygiënisch blijft. Nog een groot voordeel van linoleum is dat de vloeren uiterst geschikt zijn voor veel verkeer en dus voor commerciële doeleinden gebruikt kunnen worden. Drukpunten waar zware gewichten lange tijd gestaan hebben verdwijnen binnen zeer geringe tijd, wat ervoor zorgt dat de vloer een egale look behoud. Ook zijn deze vloeren uiterst bestand tegen chemicaliën en slijten zij veel minder snel dan vele PVC vloeren.

Linoleumvloeren in de webwinkel van Bricoflor

Bekijk nu alle linoleumvloeren op onze website. Alle vloeren in deze categorie hebben onze beste prijs garantie. Wanneer u nog niet zeker weet welke vloer u het mooist vind, maak dan gebruik van onze gratis sample service. U kunt dan thuis bekijken hoe de vloer bij uw interieur past. Bent u van plan een grote hoeveelheid te bestellen, vraag dan om een persoonlijke offerte. Hebt u verder nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Plus icon lees meer