SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Beurstapijt – De optimale keuze voor uw evenementen

Het vinden van de juiste vloer voor uw beursoptredens lijkt niet altijd zo eenvoudig. Ze moeten er goed uitzien, robuust z…

lees meer
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 van 261 Producten

Beurstapijten B1 – De basisvereisten voor gebruik

Naast andere belangrijke kenmerken is de brandbeveiligingsklasse een van de belangrijkste aspecten bij het kopen van een beursvloer. Welke vloer u ook kiest, deze moet altijd onderworpen zijn aan bepaalde zowat hoogwaardige producten nauwelijks verder van de waarheid. Zogenaamde B1-tapijten worden genoemd omdat ze voldoen aan de hoge brandbeveiligingsklasse B1 volgens DIN 4102. Dit omvat de producten die behoren tot de Europese norm 13401-1 voor vloerbedekkingen van de brandbeveiligingsklasse Bfl-s1 en Cfl-s1. Deze worden beschouwd als vlamvertragend en ontwikkelen weinig rook, zelfs in geval van brand. Houd er rekening mee dat dit meestal alleen van toepassing is als u de vloer niet voor andere doeleinden gebruikt, bijvoorbeeld door deze aan de muur te bevestigen.

De functies voor een aangename ervaring

Kortom, een eerlijke tapijtvloer kan niet worden vergeleken met het product voor de woonkamer. Toch delen ze een paar voordelen, die we hier kort willen toelichten. Bovenal ligt de nadruk op praktische voet- of voetgeluidisolatie. Dit helpt om het algehele geluidsniveau in de beurshallen te verminderen, zodat gesprekken met klanten of zakenpartners nog steeds mogelijk zijn. Bovendien bieden de textielstoffen een aangenaam gevoel, zodat de bezoekers van de beurs niet in een mum van tijd kunnen uitlogen en nauwelijks door kunnen gaan. In de meeste gevallen kunnen ze ook worden gecombineerd met vloerverwarming op basis van warm water, en in dit geval zijn ze ook direct antistatisch. Dit voorkomt dat veel mensen in elektrische ladingen terechtkomen die een negatieve invloed kunnen hebben op uw elektrische apparaten. Eerlijke tapijtvloer is ook moeilijk te vervuilen en heeft zelfs vuilafstotende eigenschappen. Zo kan een product van hoge kwaliteit soms zelfs meerdere keren worden gebruikt. Voor eenvoudige reiniging volstaat meestal een eenvoudige stofzuiger om de meeste vuildeeltjes te verwijderen.

Als u belang hecht aan een product van bijzonder hoge kwaliteit, kunt u uw tapijt vaak hergebruiken. In tegenstelling tot de naaste familieleden in de woonkamer bevestigt men het daarom meestal niet volledig, maar met speciaal dubbelzijdig eerlijk tapijt, dat u na het eerlijke gebruik gemakkelijk weer kunt verwijderen. Nadat de vloer is schoongemaakt, kunt u deze eenvoudig bij de volgende afspraak neerleggen!

Diverse ontwerpmogelijkheden met tapijt

Hoewel je hier nauwelijks pluizige of polka-producten krijgt, is het vooral de grote selectie kleuren waarmee de evenementenvloeren kunnen overtuigen. Onder hen vindt u ook een verscheidenheid aan neutrale tinten, zoals antraciet, zwart, beige, blauw, bruin, crème of grijs, waarop eenvoudige onzuiverheden bijzonder moeilijk te zien zijn. Bovendien kunnen kleurrijke tinten zoals blauw, geel, groen, roze, rood, oranje, turkoois of zelfs paars een beetje variatie in het spel brengen. Regisseer het karakter van uw show en geef het een informele en creatieve focus of benadruk de zakelijke en professionele richting van uw producten.

Naast eenvoudige producttentoonstellingen hebben de meeste beurzen ook een aantrekkelijk ondersteunend programma, dat meestal wordt bepaald door nieuwe producties, interviews of andere optredens. Met de juiste kleur kun je een podium creëren dat zich onderscheidt van de rest van de tentoonstelling.

Ribstructuur of velours – De verschillende oppervlaktestructuren

Maar niet alleen in het kleurensegment zijn er enkele verschillen. Ook met de oppervlaktestructuren wordt u veel variatie aangeboden. Naast het klassieke naaldvilt zijn vooral zogenaamde scheuren en veloursvloeren gewenst. De typische naaldviltstructuur is te herkennen aan het nogal vilten oppervlak, dat het product zijn naam geeft. Hier wordt een robuuste non-woven stof gestold door mechanisch geleide naalden. De naalden prikken de niet-geweven stof steeds opnieuw door met bijbehorend garenmateriaal, zoals polypropyleen of polyamide, waardoor een nogal wild bruikbaar gebied ontstaat. Dit is echter uiterst praktisch, vooral voor grotere menigten, omdat het moeilijk is om de diepere structuren van dit dicht verwerkte materiaal binnen te dringen. Hieraan nauw verwant is het eerlijke suède, dat niet veel te maken heeft met de conventionele veloursvloer, die bekend is vanuit de woonkamer. De laatste is bijzonder zacht, terwijl eerlijk suède eenvoudigweg optisch doet denken aan de afwerking. Het resultaat is echter van bijzonder hoge kwaliteit en geeft de indruk van een huidflatterende grond.

In tegenstelling tot de vilten oppervlakken, vallen evenementhal vloeren met een geribbelde structuur op. Door de zogenaamde ribben is deze variant zeer compact en solide, waardoor hij een trendsettende dynamiek uitstraalt. Dit kan uitstekend worden gebruikt om de bezoekersstroom op bepaalde beurzen te begeleiden.

Bestel nu hoge kwaliteit en duurzaam tapijt bij BRICOFLOR!

Bent u op zoek naar een robuust beurstapijt? Ontdek dan de brede selectie van hoogwaardige producten in onze BRICOFLOR online shop en bestel tegen onze eersteklas voorwaarden. Dus ook onze bewezen beste prijsgarantie, waardoor we ons assortiment voor de best vergelijkbare prijs aanbieden. Als u onze producten persoonlijk wilt bekijken, raden we u aan onze sample service te gebruiken. Deze kunnen worden gebruikt om zinvolle monsters te bestellen, die we vervolgens rechtstreeks naar uw huis verzenden! Overtuig uzelf van de kwaliteit en het uiterlijk van uw selectie voordat u bestelt. Vooral bij grotere beursevenementen hebt u ook grote hoeveelheden grond nodig. Voor grotere bestelhoeveelheden bieden wij u ook een persoonlijke offerte, waarin u nog meer geld kunt besparen! Daarom zijn we ook graag persoonlijk beschikbaar. U kunt altijd telefonisch contact opnemen, online via e-mail of via ons praktische contactformulier. We horen graag van je!

Plus icon lees meer