SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Balsan tapijten—esthetische en modieuze diversiteit uit het hart van Frankrijk 

Heeft u een sterke vloerbedekking nodig, die ook stijlvol is en uw gasten zal verrassen? Dankzij het duurzame materiaal ku…

lees meer
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 van 768 Producten

Soepele toepassingen—het tapijt van Balsan voor optimaal gebruik 

Kies uit meer dan 50 verschillende collecties hoogwaardige tapijten en vindt het ontwerp dat volledig aan uw eisen voldoet. De meeste tapijten hebben een utiliteitsklasse 32 of 33. Ze kunnen dus gemakkelijk worden gebruikt in kleine winkels, restaurants, hotels of kantoren, waar de uitstekende eigenschappen een echte aanwinst zullen zijn voor uw onderneming. De tapijten van Balsan zijn duurzaam, zacht en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast zien ze er natuurlijk ook klassiek uit.

Altijd een schone vloer

Het feit dat het tapijt van Balsan zo lang meegaat en tegelijkertijd zo comfortabel is, is grotendeels te danken aan het materiaal dat het Franse bedrijf gebruikt om zijn producten te vervaardigen. Omdat een groot deel van de collectie—met uitzondering van de collectie Balsan Majestic, gemaakt van 100% zuivere scheerwol—bestaat uit polyamide. Dit garenmateriaal vervuilt nauwelijks en de kleuren worden krachtig uitgestraald.

Naast de reeds sterke eigenschappen van het materiaal, zijn veel vloeren bovendien afgewerkt met in-house oppervlakken. Deze zijn bedoeld om het nog moeilijker te maken voor het vuil om zich te vestigen en nog meer hygiëne en welzijn te bieden. De Balsan SilverCare-behandeling zorgt er bijvoorbeeld voor dat bacteriën geen nieuw huis zoeken in uw tapijt. De Balsan Protect-afwerking daarentegen ondersteund de natuurlijke sterkte van het polyamide fungeert als een beschermlaag op het oppervlak tegen het binnendringen van vuil.

Voor het dagelijks verwijderen van vuil, stof en andere onzuiverheden, is het vaak voldoende om het oppervlak grondig te stofzuigen. U maakt dus altijd een nette en representatieve indruk in openbare ruimtes en kunt binnen enkele minuten het grofste vuil verwijderen.

Een tapijt die iedereen in huis wilt hebben

Robuust en gemakkelijk te onderhouden: velen kunnen nauwelijks om meer van hun vloer vragen. Maar tapijten hebben veel meer praktische voordelen! Waar ze het meest waardering voor krijgen, is de positieve invloed op de luchtkwaliteit in de kamers. In tegenstelling tot harde vloerbedekkingen fungeren de vezels als natuurlijke stoffilters en verminderen de hoeveelheid stof in de lucht. Zodra de stofdeeltjes in contact komen met de vezels, blijven ze plakken totdat uw ze verwijdert. Dit kan dagelijks gedaan worden door te stofzuigen.

Hoewel de aanzienlijke stofreductie voor velen gewoon een leuk extraatje is, verhoogt het voor mensen met een stofallergie vaak ook de kwaliteit van leven en hebben ze minder moeite met ademen. De collectie van Balsan is geschikt voor vloerverwarming, echter moet er worden opgelet of de verwarming elektrisch is of een warm watervloerverwarming. De warmte die van beneden naar boven stijgt, verandert de luchtcirculatie, waardoor het stof moeilijk kan bewegen.

Vooral in het geval van lage luchtvochtigheid in verwarmde ruimtes kan de wrijving die optreedt, wanneer u over de vloerbedekking heen gaat, elektrische ladingen veroorzaken. Balsan heeft daarom ook een goedkoop tapijt met antistatische eigenschappen, zodat uw elektrische apparaten niet kunnen worden beschadigd door zo´n triviale bijwerking. Een ander praktisch effect van het zachte oppervlak is de isolatie van geluiden. De meeste collecties verminderen het geluid aanzienlijk. Of u zich beter wilt concentreren op het kantoor of wilt ontspannen in uw woonkamer, met dit vloerkleed is het mogelijk!

Bovendien hebben de meeste producten een hoog brandbeschermingsklasse, een classificatie Cfl-s1 of Bfl-s1, wat staat voor vlam vertragend en, in geval van brand, geeft het tapijt weinig rook af.

Verscheidene kleuren en vormen

Ongeacht het toepassingsgebied, moet een vloerbedekking altijd meer bieden dan alleen eersteklas functies. Als u om kleurrijke tonen geeft, kunt u kiezen uit verschillende tinten in de collecties van Balsan. Zo worden meer gedurfde kleuren, zoals roze, paars of turquoise weergegeven, zodat iedereen een vloerkleed heeft die bij je past. Bovendien ontvangt u de textielstoffen in een groot aantal comfortabele kleuren, zoals beige, bruin of wit. Als u op zoek bent naar representatief tapijt voor op kantoor, vindt u ook een brede selectie van meer neutrale varianten in het grijs, zwart of antraciet, waar onzuiverheden niet snel worden opgemerkt. Het Franse bedrijf gebruikt een breed scala aan velours-oppervlakken, zoals Saxofoonvelours en frisé. De vorm kan worden veranderd door de velours open te snijden of in een lus te laten.

Geinspireerd door de haute couture a la francaise

De collecties Balsan Ilda, Gina en Leon is gemaakt voor de commerciële sector. Het samenspel van verschillende grijze en zilveren tinten biedt een echt hoogtepunt en getuigt van een luxe smaak. Om de tapijten hoofdzakelijk in openbare ruimtes worden gebruikt, hebben ze een hoge mate van geluidsreductie en een hoog brandbeschermingsklasse.

Gemakkelijk en snel te leggen

De voordelen houden maar niet op! In tegenstelling tot veel vooroordelen, kunnen de tapijten van Balsan eenvoudig worden bevestigd. Alles wat je nodig hebt, is een beetje vaardigheid en de juiste voorbereiding en je nieuwe voer is zo goed als gelegd! We hebben samengevat hoe u uw eigen tapijt kan neerleggen. Houd er echter rekening mee dat dit algemene informatie is. In sommige omstandigheden kunnen de regels voor het verplaatsen van Balsan-producten enigszins afwijken, dus neem altijd een kijkje naar de instructies van de fabrikant.

Balsan tapijten—bestel ze nu bij bricoflor

Bestel de tapijten van Balsan nu bij BRICOFLOR, de online winkel voor vloeren en behang, en ontvang uw producten op uitstekende voorwaarden! Profiteer van onze beste prijsgarantie en gratis sampleservice. Voor grotere bestelhoeveelheden bieden wij u, op aanvraag, een persoonlijke offerte. Met de gratis sampleservice kunt u uw favoriete ontwerpen in het echt zien voordat u uw keuze maakt. Heeft u nog vragen over onze producten, uw bestelling of wilt u een offerte aanvragen, kunt u ons altijd bereiken via de telefoon, ons een e-mail sturen of klik op de link naar ons contactformulier. We kijken uit naar uw bestelling

 

Plus icon lees meer