SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Naaldvilt tapijt – de perfect vloerbedekking voor commercieel gebruik

In drukbezochte gebouwen is het van zeer groot belang dat de vloerbedekking tegen veel loopverkeer kan. Het is om deze red…

lees meer
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
SALE
origin-claim
1 - 20 van 140 Producten

U vindt een uitgebreide selectie hoogwaardige naaldviltcollecties van bekende fabrikanten in de online shop van Bricoflor. Hier heeft u de keuze tussen effen en gevlekte decors, evenals ontwerpen met een modern 3D-effect en nog veel meer. Met deze selectie zijn de tijden waarin commercieel vilt puur praktisch was, maar niet-esthetisch, al lang voorbij. Veel meer, moderne, verbeterde productieprocessen van naaldvilt geven meer verfijnde en fijnere looks. De ruime kleurenkeuze maakt het verder ook mogelijk om je eigen vloer te ontwerpen door kleuren met elkaar te combineren en zo een vloerlook te creëren die uniek is

Onze naaldvilt vloerbedekking topmerken

In het naaldvilt-segment zijn er slechts een paar zeer bekende merken die bekend zijn voor hun kwalitatieve tapijten. Over de laatste paar jaar heeft deze soort vloerbedekking zich rustig aan ontwikkeld tot een duurzaam, robuust en bovenal betrouwbaar stof en terecht! Ook bij ons vindt u een zuim assortiment aan naaldvilt tapijten van de beste merken. Wij stellen een aantal merken voor:

Duurzaam naaldvilt door Dura

Het Duitse bedrijf Dura is opgericht in 1955 en heeft sinds de oprichting meer dan 60 jaar geleden zich volledig gericht tot kwaliteit en de ontwikkeling van nieuwe vloerbedekkingen. Al in 2002 ontwikkelde Dura de innovatieve duraAir®, een technologie die verontreinigende stoffen en geuren uit de binnen lucht absorbeert, waardoor een gezondere en schonere lucht wordt gegarandeerd. Buiten de voordelige technische aspecten van dit merk, biedt Dura ook een zeer ruim assortiment aan kleuren aan.

Kwalitatieve naaldvilt tapijten door findeisen

Het Duitse bedrijf FINDEISEN is een van de wereldmarktleiders gespecialiseerd in het vervaardigen van naaldvilttapijten. Tegenwoordig is het bedrijf marktleider in naaldvilt tapijten met commerciële ruimtes. Het doet tevens alles om duurzaam te blijven. FINDEISEN's idee dat textielproductie een verantwoordelijke omgang met de natuur moet zijn, toont dit aan. Verder kreeg FINDEISEN als eerste bedrijf in haar branche het "Blue Angel" –keurmerk, dankzij de zeer lage emissie naaldvilttapijten. Sinds 2013 heeft het bedrijf ook een nieuwe generatie naaldvilttapijten geproduceerd die voornamelijk bestaat uit hernieuwbare grondstoffen.

Moderne naaldvilt met dank aan Hometrend

Met 150 jaar ervaring is de Hometrend een oude speler in de branche. Hometrend adverteert met hoogwaardige, grondstof besparende producten en een innovatief interieurontwerp. Dankzij het robuust karakter van haar naaldvilt tapijten zijn de tapijten geschikt voor zowel privé als commercieel gebruik. Een onverwoestbare vloerbedekking die bestand is tegen intensief gebruik. Het naaldvilt uit de collectie "Twist" is gemaakt uit 100% polypropyleen en is bovendien voorzien van een latexrug. Deze collectie is met name geschikt voor gangen, warenhuizen, scholen en kantoortuinen - overal waar veel verkeer is.

Hoge kwaliteit naaldvilt van Needlepunch

Een andere gerenommeerde fabrikant van naaldvilt tapijten is het Frans bedrijf Sommer Needlepunch. De vloeren zijn slijtvast, elegant en ecologisch, en tegelijkertijd goedkoop. Sommer staat onder meer bekend om haar Concord collectie die bestemt die voor beurzen en evenementen. Een super collectie dat ook zeker de moeite waard is om een kijkje in te nemen!

Naaldvilt voor het objectgebied van Textimex

Het bedrijf Textimex biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige naaldvilt collecties tegen een eerlijke prijs. De Sanyl-naaldvilt tapijten zijn bijvoorbeeld al jaren lang een populaire klassieker en wordt voortdurend bijgewerkt en aangevuld met nieuwe kleuren en trendversies. Een voorbeeld voor de individuele decors is  bijvoorbeeld de ribstructuur van de collectie Textimex Sanyl Rippe - een echt hoogtepunt in de bekende naaldviltcollecties.  

Naaldvilt voor commerciële ruimtes - de robuuste en duurzame vloerenoplossing

De aanduiding van naaldvilt voor commercieel gebruik is geen toeval: de gebruikte materialen en de moderne productieomstandigheden zorgen ervoor dat naaldvilt zeer robuust en duurzaam is waardoor het bijzonder geschikt is voor gebruik in commerciële ruimtes. Om deze reden worden de naaldvilt tapijten in de online shop van BRICOFLOR overwegend beloond met de gebruikersclassificatie 33, voor drukbezochte objectgebieden. Om bestand te zijn tegen zware belastingen op kantoor en in vele andere ruimten, worden de tapijten op zo'n manier geproduceerd dat deze ook tegen de zwenkwielen van rolstoelen kan. Bovendien wordt dit gegarandeerd door uitgebreide en technisch geavanceerde productiemethoden die het hoogwaardige materiaal, meestal polyamide of polypropyleen, kenmerken voor de productie van naaldvilt.  

Een technische en veeleisende vloer

Als objectbekleding voldoet naaldvilt  aan alle gangbare kwaliteitscriteria. De lay-out is ontvlambaar en heeft antistatische eigenschappen. Op de trappen leggen is net zo min een probleem als toepassen op bestaande vloerverwarmingssystemen. Ook kenmerken zoals een maatregel voor het verbeteren van de geluiddemping en dergelijke behoren tot de standaarduitrusting van naaldvilt voor het objectgebied. Ondanks de extreem hoge vezelkwaliteit, de uitstekende technische eigenschappen en de zeer goede duurzaamheid, zijn de naaldvilt-tapijtvloeren verkrijgbaar tegen een redelijke prijs.

Naaldvilt voor permanent gebruik - eenmaal gelijmd, altijd robuust

Te verlijmen naaldvilt is de ideale renovatieoplossing voor alle gebieden die door de jaren heen duurzaam moeten zijn. Alleen door de volledige verkleving van het oppervlak wordt de tapijt beschermd tegen het wegglijden van de rollen en dergelijke en kan het dus alle uitdagingen weerstaan. Het naaldvilt is stevig op de grond vastgelijmd en daarmee permanent verbonden. Met commercieel beschikbare gereedschappen en een beetje vaardigheid is de renovatie mogelijk zonder extra vakmanschapskosten.

Naaldvilt leggen: stap voor stap

Het leggen van naaldvilt gebeurt bijna altijd volgens hetzelfde principe. Ten eerste moet de opnieuw te ontwerpen ruimte worden voorbereid op het werk door oude vloeren, vuil en andere onzuiverheden van het substraat te verwijderen. Bovendien moeten oneffenheden, zoals scheuren, gaten en dergelijke worden gecompenseerd met behulp van een opvuller. Zodra de ruimte klaar is voor de aankomende renovatie, kan de eigenlijke installatie beginnen. Om dit te doen, moet eerst het naaldvilt worden aangepast aan de bestaande ruimteafmetingen. Vervolgens wordt lijm op de grond uitgespreid, waarop vervolgens het tapijt wordt geplaatst. Vervolgens moet de lijm drogen en is het opnieuw ontwerpen van uw ruimte voltooid.

Goedkoop, makkelijk en snel - koop naaldvilt aan bij Bricoflor

Bricoflor biedt haar klanten een breed scala aan producten en een onvergelijkbare service. U zult versteld staan van de mogelijkheden die beschikbaar zijn om een ruimte opnieuw in te richten. U zult verrast zijn hoe aantrekkelijk, robuust en toch goedkoop naaldvilt voor de commerciële sector is. Bent u onzeker over de kleurkeuze of de respectieve kwaliteit? Profiteer dan van de gratis sample-service van Bricoflor en beslis vanuit thuis op het gemak voor uw nieuwe vloer. Als u nog meer vragen heeft, kunt u ook contact opnemen met het adviesteam van Bricoflor of u kunt gratis bellen.

Plus icon lees meer