SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 van 64 Producten

Duurzaam en mooi: Quick-Step Laminaat

Of u nu van modern of traditioneel houdt, Quick-Step laminaat biedt een ruime keuze aan plankformaten, verschillende soorten houtdessins, een rijk kleurenpalet en vele mooie texturen en groeven. Aantrekkelijk, betrouwbaar en makkelijk in omgang zijn zomaar een paar eigenschappen die u vast niet snel bij een laminaatvloer verwacht, maar toch is dit een realistische omschrijving van een Quick-Step laminaatvloer.

Aantrekkelijk door de bijzondere decoren en afwerking van alle Quick-Step collecties. Betrouwbaar door de bewezen lange levensduur en een gemiddelde garantie van 25 jaar. Makkelijk in omgang staat voor het gemak waar Quick-Step vloeren mee gelegd worden en het eenvoudige onderhoud. Naast al deze geweldige eigenschappen, zijn de laminaten van Quick-Step ook nog eens duurzaam.

De laminaat vloeren van Quick-Step

Met de ruime keuze aan laminaatvloerontwerpen van Quick-Step kunt u een echt bijzondere woning creëren. De onberispelijke kwaliteit van de producten uit de Quick-Step Collectie worden bevestigd door de tientallen jaren aan ervaring, die Quick-Step heeft, als toonaangevend vloerbekledingsmerk.

Wat is nou eigenlijk een laminaatvloer?

Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met als basis een watervaste, gelijmde HDF-plaat (High Density Fibre) als kern. Alle Quick-Step laminaatvloeren bestaan uit vier verschillende lagen:

  1. - Een transparante, slijtbestendige bovenlaag die bescherming biedt tegen vlekken, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudelijke chemische producten.
  2. - Een decorlaag: een foto met zeer hoge resolutie van echt hout of echte tegels, die met geavanceerde druktechnieken wordt gereproduceerd en wordt afgewerkt met melaminehars.
  3. - Een uiterst duurzame, stabiele, vochtbestendige HDF-kernplaat die gelijmd is.
  4. - Een tegenlaag die garandeert dat de plaat perfect evenwichtig is en niet zal kromtrekken of doorzakken wanneer ze correct wordt geplaatst en onderhouden.

Installatie van de Quick-Step Laminaatvloer: Eenvoudig en snel

Quick-Step wilt u het leven zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom heeft Quick-Step de alom geprezen, gepatenteerde Uniclic en Uniclic Multifit systemen uitgevonden om uw  laminaatvloer te plaatsen. Beide systemen zijn veel sneller en steviger dan de concurrerende oplossingen en maken zelfs makkelijke plaatsing in de kleinste hoekjes of onder deuren mogelijk.

Bovendien kunnen alle Quick-Step laminaatvloeren boven traditionele vloerverwarming geplaatst worden, waardoor u met een maximum aan comfort van uw vloer kunt genieten. Wilt u alles naar een hoger niveau tillen en Quick-Step laminaat op uw trappen plaatsen? Ook dat is mogelijk! En als u op zoek bent naar de beste manier om uw nieuwe vloer af te werken of te onderhouden, dan zit u eveneens goed bij Quick-Step.

De perfecte oplossing om uw Quick-Step laminaatvloer glimmend schoon te houden

Laminaatvloeren van Quick-Step zien er niet alleen goed uit; ze zijn speciaal ontworpen om ook zo te blijven. Het afgedicht laminaatoppervlak helpt allergieën te voorkomen en kan schoongemaakt worden met de Quick-Step microvezeldoek. Op deze manier kunt u nog jarenlang genieten van dat 'nieuwe vloer'-gevoel.

*Opmerking: het gebruik van andere onderhouds-, schoonmaak- en plaatsingsoplossingen dan de authentieke oplossingen van Quick-Step, kan uw Quick-Step vloer beschadigen. In dat geval vervalt de garantie die Quick-Step aanbiedt. Gebruik alleen Quick-Step oplossingen. Deze werden immers speciaal ontwikkeld en getest voor gebruik met de Quick-Step vloeren.

Quick-Step Laminaat: De geweldige voordelen voor u op een rijtje

  • Kras-, Slijt- en stootbestendig tot in de kern: Laminaatvloeren van Quick-Step bestaan uit kernplaten met vezels met hoge dichtheid (HDF) die Quick-Step zelf vervaardigd. Bovendien is de bovenste laag voorzien van een gepatenteerde, ultrabeschermende Scratch Guard laag, die uw laminaatvloeren de best mogelijke bescherming biedt tegen vallende voorwerpen, puntige hoge hakken en andere scherpe objecten. Zelfs brandende sigaretten die op uw vloer vallen, maken geen schijn van kans tegen deze ultraresistente bovenlaag.
  • Robuust kliksysteem: Quick-Step laminaatvloeren zijn uitgerust met een wereldberoemd en gepatenteerd Uniclic systeem. Dit systeem maakt plaatsing niet alleen spotgemakkelijk, maar is ook veel sterker en duurzamer dan zijn minder geavanceerde tegenhangers. 
  • Lichtbestendig enantistatisch: Wilt u voorkomen dat stof zich ophoopt zonder dat u continu moet schoonmaken? Quick-Step heeft precies wat u zoekt! De laminaatvloerbekleding van Quick-Step krijgt een gepatenteerde antistatische behandeling die permanent blijft. Daardoor behoren onaangename elektrostatische ontladingen definitief tot het verleden — zelfs bij een droog binnenklimaat — en wordt veel minder stof aangetrokken.
  • Spatwaterbestendig: Het Quick-Step Uniclic systeem heeft niet alleen een waterbestendige, gelijmde basisplaat, maar ook uitstekende treksterkte (dankzij de voorspanning tijdens het productieproces). Op die manier zijn laminaatvloeren van Quick-Step beschermd tegen vocht op het oppervlak en hoeft morsen dus niet tot paniek te leiden.
  • (UV)-Lichtbestendig: Wij weten dat u graag de zon in uw huis binnen laat schijnen. Wel, wat houdt u tegen? Bang dat er na verloop van tijd verkleuring ontstaat? Geen zorgen: De laminaatvloeren van Quick-Step verbleken nooit als ze worden blootgesteld aan normale niveaus van (zon)licht.

Koop uw nieuwe Quick-Step Laminaat nu online bij BRICOFLOR

Quick-Step werkt al jaren met de aller beste kwaliteit om hun beste producten voor de beste prijs aan te bieden. U kunt gebruik maken van de free sample service om kennis te maken met de kleur, het design en om de tegel in het echt te kunnen voelen. Aarzel niet om ons een email te sturen of om ons te bellen als u enige vragen heeft wat betreft de Quick-Step Laminaat. Ons team staat altijd klaar om u te helpen!

Plus icon lees meer