SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Schatex Living Planks

SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
1 - 2 van 2 Producten

De tapijtplanken van de Schatex Living collectie presenteren een stijlvol en zeer duurzaam assortiment tapijtplanken voor uw huis. Gemaakt om aan de dagelijkse eisen in uw huis te voldoen, en gemaakt van een zacht garen, kan het gebruikt worden voor een breed scala aan woonruimtes. Gebruik hem in de woonkamer, het kantoor aan huis, de wasserette, of licht je kinderspeelkamer op, deze rechthoekige tapijtplanken zorgen ook voor mooie tapijtplanken voor de slaapkamer.

De tapijttegels zijn verkrijgbaar in 3 stijlvolle kleuren en zijn gemaakt met een lussenpool oppervlak. Dit zorgt ervoor dat uw tapijt niet alleen comfortabel aan uw voeten ligt, maar ook duurzaam is. Dankzij het zware gewicht van de tapijttegels van 400 g/m² hebben ze geen lijm nodig, door hun unieke losse legmethode bewegen ze alleen als u dat wilt. U kunt de kleuren mengen en matchen om elk gewenst ontwerp te creëren. Creëer ruitpatronen, strepen of accentueer bepaalde delen van uw ruimte. De tapijttegels zijn verkrijgbaar in een formaat van 25 x 100 cm, waardoor het gemakkelijk is om nieuwe ontwerpen te maken.

Deze residentiële tapijtplanken hebben geweldige geluidsabsorberende eigenschappen. De vloerbedekking is ook geschikt voor mensen met allergieën of die gevoelig zijn voor stof. De vezels van het tapijt zijn in staat om stofdeeltjes op te vangen, waardoor ze niet in de ruimte kunnen circuleren en zo de luchtkwaliteit in de ruimte verbeteren. Deze vloerbedekking is ook voorzien van de brandbeveiligingsklasse Cfl-s1, wat resulteert in een lage, niet-toxische rookproductie in geval van brand. Zo is uw huis nog een stukje veiliger!

Voordat u de Schatex Living Planks collectie installeert, moet u ervoor zorgen dat uw vloer vrij is van stof en oude lijmen en moet u het midden van de kamer bepalen. Leg de tegels van binnenuit. Voeg voor extra duurzaamheid dubbelzijdig tape toe langs de randen van de wanden. U kunt de tapijtplanken ook aan elkaar bevestigen met onze handige TacTiles, verkrijgbaar in onze online shop.

Plus icon lees meer