SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Losleg vinyltegels - Een eenvoudige oplossing

Looselay PVC tegels zijn de nieuwste optie in de renovatie markt. Bij dit eenvoudige en duidelijke systeem van <…

lees meer
1 - 9 van 9 Producten

Leg de lat hoger met onze eenvoudig te installeren Looselay PVC tegels!

De meest kenmerkende eigenschap van Looselay PVC tegels is dat u het snel en zonder lijm kunt installeren, eenvoudig door gebruik te maken van hun eigen bodemeigenschappen, terwijl dit bij andere installatiemethodes wel nodig is. Door het zware gewicht en de speciaal ontworpen onderlaag hoeft u alleen maar de tegels naast elkaar te leggen. Dit maakt het gemakkelijk om de vloer later te verwijderen zonder veel moeite.

Revolutionaire PVC tegels die uw tijd en geld besparen: Ontdek onze looselay tegels!

De nieuwste en meest innovatieve aspecten en voordelen zitten in de nieuwe looselay PVC tegels, waardoor het u tijd en geld bespaart wanneer u deze kiest over andere producten. Om specifieker te zijn, deze PVC tegels maken eenvoudig gebruikt van zwaartekracht om zo op hun plek te blijven, zonder lijm of andere kleefstoffen.

De rug van iedere tegel is bedekt met een speciaal materiaal, dat zich goed op zijn plek houdt en goed tegen wrijving kan. Hierdoor krijgen deze tegels een goede grip met de ondervloer, zo sterk dat u het verschil uiteindelijk niet meer ziet tussen PVC plaktegels en Looselay PVC tegels. Maar het verschil wordt pas duidelijk, op een later stadium, als u tegels moet gaan vervangen of verwijderen. Omdat andere PVC tegels mogelijk resten achterlaten of u een hele rij moet verwijderen voor één tegel, is het zeer aangenaam dat u dat niet hoeft te doen bij losleg PVC tegels.

Met enige moeite maakt u een tegels los, die zuiver en uit zichzelf los komen. Verder, door de zwaardere en dikkere bouw garanderen looselay PVC tegels dat ze op hun plaats blijven liggen en dat ze niet aangetast worden door vochtigheden of temperatuur veranderingen. U hoeft door deze eigenschap geen opening te laten tussen de vloer en de muur.

Hoge kwaliteit looselay PVC tegels van top fabrikanten

Kwaliteit is een van de belangrijkste aspecten waar mensen naar kijken als ze hun huis willen renoveren. We begrijpen hoeveel invloed kwaliteit kan hebben bij het kiezen van het ene product boven het andere. Daarom biedt onze online winkel alleen de beste PVC tegels van de marktleiders aan. Deze Europese marktleiders bieden een breed scala aan producten die hout, keramiek en zelfs steen imiteren.

Onze selectie biedt gegarandeerd een keuze die volledig aansluit op uw behoeften en ruimte. Gerflor looselay PVC tegels zijn ontwikkeld met een eenvoudig installatiesysteem dat garant staat voor een duurzaam product dat zonder problemen zelf kan worden gelegd, zonder professionele hulp.

 

Een stijl voor iedere smaak met de verschillende texturen - Gerflor Looselay PVC tegels

De Gerflor looselay PVC tegels zijn verkrijgbaar in onze online shop met een indrukwekkend en realistisch design van uitmuntende technische kwaliteit. Gerflor vloeren zijn eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze geschikt zijn voor een verscheidenheid aan ruimtes, inclusief natte ruimtes. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel, warm houtlook design of een elegante steenlook, Gerflor biedt een breed scala aan opties.

Hoewel de Gerflor Senso Adjust collectie slechts uit acht verschillende stijlen bestaat, zijn deze stijlen perfect ontworpen zodat u zeker de juiste keuze vindt voor uw ruimte. Als u op zoek bent naar een prachtig steendesign, kunt u kiezen uit lichte, medium en donkere tinten. Als u echter liever een houten design heeft, zijn er drie verschillende modellen, elk met een lichte en donkere tint. Deze keuze van losleg PVC tegels laat met trots de duurzame aspecten zien door de sterke bouw.

De PVC tegels van de Gerflor collectie hebben een sterke PUR+ slijtlaag en zijn bestand tegen meer druk dan normaal, waardoor deze tegels ideaal zijn voor privéruimtes met hoog verkeer of commerciële ruimtes met licht loopverkeer. We willen er zeker van zijn dat u kiest voor vloeren van de juiste kwaliteit en daarom hebben wij gekozen voor Gerflor.

Losleg PVC tegels – Alle voordelen zonder moeite

De Looselay PVC tegels bieden u grote voordelen vergeleken met traditionele stenen vloeren. Verder, als u niet kijkt naar de beste rentabiliteit, zijn er ook veel technische aspecten zoals hoge bestendigheid tegen slijtage, vuur en hitte. Deze vloeren blijven op kamertemperatuur, zodat het warm aanvoelt als u het aanraakt, waarbij ook nog eens de gezondheid wordt gerespecteerd.

Deze Losleg PVC tegels zijn aangelegd zonder kleefstoffen en hierdoor geen schadelijke stoffen vrijlaat. Deze looselay PVC tegels zijn 100% recyclebaar aan het einde van hun leven, waardoor de ecologische aspecten worden toegepast en worden omgezet naar milievriendelijke stoffen. De PVC tegels kunnen worden geïnstalleerd zonder veel moeite, in huizen, kantoren of zelfs op plaatsen met hoog loopverkeer.

Er is een looselay PVC vloer, die past bij iedere behoefte, ruimte en stijl. Nog een voordeel van de losleg PVC tegels, is dat ze duurzaam sterk en stevig zijn waardoor krassen en deuken kunnen worden voorkomen. Het is daardoor dat deze vloeren lang zullen liggen zonder veel onderhoud. Deze hoge kwaliteit PVC tegels zijn veerkrachtig, waterbestendig en enorm realistisch.

Nú verkrijgbaar bij Bricoflor – Looselay PVC tegels

Stijlvol en gebruiksvriendelijk, deze Looselay PVC tegels zijn gemakkelijk te installeren en bieden u nieuwe mogelijkheden zonder dat het proces ingewikkeld wordt. De verschillende technische aspecten maken het mogelijk om deze losleg PVC tegels in elke ruimte te gebruiken, zelfs in ruimtes met veel loopverkeer. Bij BRICOFLOR bieden wij u sterkte en duurzaamheid, samen met onze beste prijsgarantie, zodat u de hoogste kwaliteit voor de beste prijs krijgt. Als u nog niet zeker bent van uw keuze, kunt u ook een staaltje bestellen om het product bij uw interieur te kunnen houden en de echte kleur te kunnen ervaren. Weet u zeker wat u wilt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.

Plus icon lees meer