Losleg vinyltegels - Een eenvoudige oplossing

Looselay PVC tegels zijn de nieuwste optie in de renovatie markt. Bij dit eenvoudige en duidelijke systeem van <…

lees meer

De meest kenmerkende eigenschap hiervan is dat u het snel en zonder lijm kan installeren, eenvoudig door hun eigen bodem eigenschappen te gebruiken, wat bij andere installatiemethodes wel moet. Vanwege het zware gewicht en hun speciaal ontworpen onderliggende laag, is alles wat u hoeft te doen de tegels naast elkaar te leggen. Dit geeft de mogelijkheid om de vloer er makkelijk uit te halen zonder veel moeite.

Eenvoudig te installeren, te onderhouden en te verwijderen – Losleg PVC tegels

De nieuwste en meest innovatieve aspecten en voordelen zitten in de nieuwe looselay PVC tegels, waardoor het u tijd en geld bespaart wanneer u deze kiest over andere producten. Om specifieker te zijn, deze PVC tegels maken eenvoudig gebruikt van zwaartekracht om zo op hun plek te blijven, zonder lijm of andere kleefstoffen. 

De rug van iedere tegel is bedekt met een speciaal materiaal, dat zich goed op zijn plek houdt en goed tegen wrijving kan. Hierdoor krijgen deze tegels een goede grip met de ondervloer, zo sterk dat u het verschil uiteindelijk niet meer ziet tussen glue-down en losleg PVC tegels. Maar het verschil wordt pas duidelijk, op een later stadium, als u tegels moet gaan vervangen of verwijderen. Omdat andere PVC tegels mogelijk resten achterlaten of u een hele rij moet verwijderen voor één tegel, is het zeer aangenaam dat u dat niet hoeft te doen bij losleg PVC tegels. 

Met enige moeite maakt u een tegels los, die zuiver en uit zichzelf los komen. Verder, door de zwaardere en dikkere bouw garanderen losleg PVC tegels dat ze op hun plaats blijven liggen en dat ze niet aangetast worden door vochtigheden of temperatuur veranderingen. U hoeft door deze eigenschap geen opening te laten tussen de vloer en de muur.

Hoge kwaliteit losleg PVC tegels van top fabrikanten

Kwaliteit is een van de meest belangrijke aspecten waar mensen naar kijken als ze hun huis willen renoveren, daarbij weten wij ook hoeveel invloed kwaliteit kan hebben bij het kiezen van het ene product boven het andere. Dat is waarom onze online shop alleen de beste PVC tegels van de marktgiganten aanbiedt. Deze Europese marktgiganten bieden een wijde variatie aan producten die hout, keramiek en zelfs steen imiteren.

Onze selecties bieden u gegarandeerd een keuze die uw behoeftes en ruimte volledig aanvullen. Gerflor losleg PVC tegels zijn ontwikkeld met een simpel en eenvoudig installatie systeem dat garant staat voor een duurzaam product en dat zonder problemen zelf gelegd kan worden, zonder professionele hulp.

Een stijl voor iedere smaak met de verschillende texturen - Gerflor Looselay PVC tegels

De Gerflor losleg PVC tegels zijn verkrijgbaar in onze online shop als een indrukwekkend en realistisch design dat uit uitmuntende technische kwaliteit bestaat. Gerflor vloeren zijn eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, waarbij het ook nog eens past bij een verscheidenheid aan ruimtes, zelfs natte ruimtes. Of u nu zoekt voor een traditioneel, warm hardhout design of een elegante stenen look, de Gerflor producten zullen zorgen voor een breed aantal opties.

Alhoewel de Gerflor Senso Adjust collectie maar bestaat uit acht verschillende stijlen, de stijlen die aanwezig zijn, zijn zo perfect ontworpen dat u zeker de juiste keuze vindt voor uw ruimte. Als u kijkt naar een prachtig steen design, dan kun u kieze tussen lichte, medium en donkere tinten. Als u echter graag een steen design wil, er zijn drie verschillende modellen, ieder met een lichte en donkere tint. Deze keuze van looselay PVC tegels laten met trots de duurzame aspecten zien door de sterke bouw.

Met een sterke PUR+ slijtlaag zijn de tegels van de Gerflor collectie bestand tegen meer druk dan normaal, wat deze tegels ideaal maakt in privé ruimtes met hoog verkeer of commerciële ruimtes met licht loopverkeer. We willen er zeker van zijn dat u de juiste kwaliteit vloeren kiest, dat is waarom wij hebben gekozen voor Gerflor.

Losleg PVC tegels – Alle voordelen zonder moeite

De PVC tegels bieden u grote voordelen vergeleken met traditionele stenen vloeren. Verder, als u niet kijkt naar de beste rentabiliteit, zijn er ook veel technische aspecten zoals hoge bestendigheid tegen slijtage, vuur en hitte. Deze vloeren blijven kamertemperatuur, zodat het warm aanvoelt als u het aanraakt, waarbij ook nog eens de gezondheid wordt gerespecteerd.

De gezondheid wordt gerespecteerd, aangezien deze PVC tegels zijn aangelegd zonder kleefstoffen en hierdoor geen schadelijke stoffen vrijlaat. Deze looselay PVC tegels zijn 100% recyclebaar aan het einde van hun leven, waardoor de ecologische aspecten worden toegepast en worden omgezet naar milievriendelijke stoffen. De PVC tegels kunnen worden geïnstalleerd zonder veel moeite, in huizen, kantoren of zelfs op plaatsen met hoog loopverkeer.

Er is een luxe PVC vloer, die past bij iedere behoefte, ruimte en stijl. Nog een voordeel van de losleg PVC tegels, is dat ze duurzaam sterk en stevig zijn waardoor krassen en deuken kunnen worden voorkomen. Het is daardoor dat deze vloeren lang zullen liggen zonder veel onderhoud. Deze hoge kwaliteit PVC tegels zijn veerkrachtig, waterbestendig en enorm realistisch.

Nú verkrijgbaar bij Bricoflor – Looselay PVC tegels

Stijlvol en gebruiksvriendelijk, deze looselay PVC tegels bieden u nieuwe opties waarbij het proces toch simpel en eenvoudig blijft. De verschillende technische aspecten laten u gebruik maken van deze PVC tegels in iedere ruimte, zelfs die met hoog loopverkeer. Hier bij Bricoflor bieden wij u deze sterkten en duurzaamheid. Daarnaast met onze beste prijsgarantie, krijgt u de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Als u nog niet zeker bent van uw keuze, kunt u ook een sample bestellen, waardoor u het product bij uw interieur kan houden en zo de echte kleur kan ervaren. Weet u het zeker? Wees dan niet bang en contacteer ons via e-mail of ons telefoonnummer

Plus icon lees meer