Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Tapijttegels van Schatex – Duitse kwaliteitsproducten bij BRICOFLOR

Tapijttegels zijn vandaag de dag absoluut trendy.  Met een kleine moeite verfraaien tapijttegels vele ruimten en dat jaren lang. Zo voldoen ook de Schatex tapijttegels aan deze kwaliteitseisen. Overtuigt u zich hier in de shop BRICOFLOR niet alleen van de duurzaamheid van deze tapijttegels, maar laat u zich ook door het mooie perspectief van Schatex inspireren.

Lees verder

Schatex

Filter opties:

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Op plaatsen waar aan de vloerbedekking hoge eisen gesteld worden, worden graag de textiele tegels genomen. Op kantoor, in het privé woonbereik, maar ook in hotels of gastronomie wordt er van tapijttegels veel verlangd. Moderne vloerbedekkingen voldoen aan deze eisen, omdat ze extreem robuust en zeer slijtbestendig zijn. Bovendien kunt u de tapijttegels heel eenvoudig verleggen en zijn ze erg duurzaam. In de BRICOFLOR tapijttegel onlineshop vindt u een grote keuze aan Schatex tapijttegels.

Onverwoestbare tapijttegels hier in de online-shop

In onze online-shop BRICOFLOR.nl stellen wij u een grote keuze aan verschillende vloerbedekkingen ter beschikking. Juist op het gebied van tapijttegels wordt het steeds groter. Een van de bekendste producenten van tapijttegels is de firma Schatex. Negen exclusieve collecties worden u in onze shop voorgesteld. De collectie Schatex Traffic is vooral op het commerciële gebied en in beurzen zeer geschikt. De slijtbestendige naaldvelours Schatex tegel is slipvast en blijft ook bij regelmatige belastingen door de zwenkwielen duurzaam. Bovendien zijn de tegels zwaar ontvlambaar. Optisch horen de Traffic tapijtstegels in het exclusieve en belastbare bereik. Duurzame polypropyleen vezels zorgen voor een bijzonder glanzend effect die een ruimte elegantie en een waardige indruk geven. Verschillende kleuren zorgen voor een harmonische sfeer en door de stabiele polyflex glasvezelrug kunt u de Schatex tegels heel eenvoudig verleggen. De Schatex Smartline naaldtapijttegels in een fijn geribbelte structuur geeft uw ruimte een totaal andere indruk. Juist wanneer men de tapijttegels in een schaakbordpatrroon verlegd, ontstaat er een voortreffelijk woongevoel. De tapijttegels van Schatex laten zich heel makkelijk, zonder te lijmen, verleggen en zijn daardoor meerdere keren te gebruiken. Men kan de tegels in een andere ruimte verleggen of men legt de tegels in een ander patroon. Tal van kleuren bieden een groot kleurenpalet. Maar ook op het commerciële gebied of in beurzen kunt u de Schatex tapijttegels buitengewoon goed inzetten.

Creativiteit in de woonomgeving wordt door de Schatex tapijttegels heel eenvoudig

De Schatex Creatile tapijttegels zijn juist door de vele creatieve mogelijkheden erg in trek. Door het contrast en de vakkundige verwerking van gekleurd en zwart garen staat een individuele woonvormgeving met retrodesign niets meer in de weg. U ruimte krijgt een totaal andere woonoptiek. Natuurlijk hebben de tekstiele tegels ook de gepatenteerde polyflex rug. Daardoor zijn de tapijttegels niet alleen erg robuust, ze zijn daardoor ook veelzijdig te gebruiken. Een eenvoudige en snelle verlegging is bij de afmetingen van 50 x 50 cm gegarandeerd. Zo kunt u zich vandaag nog door de keuze en de ideeën van de Schatex tapijttegels laten inspireren.

Lange traditie en ervaring

De firma Schatex bevindt zich in het Bergische land en kan als producent van innovatieve en flexibele oplossingen voor textiele vloerbedekkingen op een lange ervaring terugzien. De verwerking van duurzaam en robuust materiaal en een faire prijspolitiek zijn de belangrijkste punten van de Duitse kwaliteit fabrikant. Daarom zijn de tapijttegels van Schatex ook altijd een goede keuze.