SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Berry Alloc: Een van de grootste collecties laminaatvloeren voor zowel woonhuizen als kantoren

Berry Alloc maakt deel uit van de Beaulieu International Group, een gerenommeerde internationale groep met haar hoofdkanto…

lees meer
1 - 20 van 289 Producten

Met meer dan 470 medewerkers in 40 landen heeft deze industriële groep een sterke marktpositie in het produceren van grondstoffen en intermediaire goederen. Ook bieden ze een uitgebreid assortiment perfect afgewerkte vloerbedekking aan. Berry Alloc is een krachtig bedrijf en een wereldwijde internationale speler in de productie van laminaat en geanimeerde hout- en vinylvloeren, geleverd met bijbehorende accessoires.

Ook is Berry Alloc  een toonaangevende ontwikkelaar van interieurontwerp en woningdecoratie voor prive- en commerciële projecten die zij met passie voor kwaliteit, innovatie en service aangaan. Berry Alloc biedt een van de grootste collecties laminaatvloeren om uw keuken, badkamer of woonkamer aan te passen, evenals parket van hoge kwaliteit voor commercieel gebruik, zoals in restaurants, hotels of winkels.

Berry Alloc heeft zijn knowhow te danken aan architecten, adviseurs en aannemers gespecialiseerd in vloeren. Aangezien Berry Alloc inziet dat elk project uniek is, leggen zij een sterke focus op specialisatie, op maat gemaakte plannen om aan specifieke eisen van de klant te voldoen. Hun vloeren zijn op veel plekken in de wereld te zien, waaronder showrooms van Volkswagen over de hele wereld.

Voor iedereen wat: Berry Alloc’s Laminaatvloer collectie

In de Bricoflor online shop vindt u een brede selectie van Berry Alloc laminaat. De meest up-to-date collecties zijn op onze site te verkrijgen. Meer dan 100 kleuren en 11 collecties, verschillende houtsoorten en talrijke formaten betekenen dat u er zeker van kunt zijn dat u iets vind dat bij uw interieur past. Ook alternatieve designs en vintage looks zijn bij dit bedrijf verkrijgbaar.

Berry Alloc’s 8mm dikke planken zijn steviger dan die van welk bedrijf dan ook. Perfect dus voor een familie met jonge kinderen of een bedrijf waar veel mensen in en uit lopen. Ook verkoopt dit bedrijf extra lange en brede planken die ideaal zijn voor grote ruimten en ruime lofts. De moderne laminaatplanken geven een karakter van eiken, kastanje, dennen en walnoten in verschillende tinten en texturen.

Berry Alloc: alleen maar voordelen

Berry Alloc heeft een grote passie voor innovatie. Al in 1966 startten zij een revolutie in de vloerindustrie door met een gepatenteerde aluminium vergrendelingssysteem te komen. “S werelds eerste lijmvrije vergrendelingssysteem. Sindsdien hebben ze voortdurend hun producten blijven ontwikkelen, wat leidt tot de hoge kwaliteit die Berry Alloc vandaag de dag levert.

Het unieke aluminium vergrendelingssysteem zorgt voor een sterke en strakke verbinding die zelfs onder zwaar gewicht of hoog verkeer niet zal breken. Het oppervlak met hoge-druklaminaten is zeer duurzaam, met slijtage en slagweerstanden veel sterker dan andere laminaatvloeren. Het is zelfs bestendig tegen vocht, zuren en alkaline oplossingen, evenals brandende sigaretten en zware voorwerpen.

Hydroplus is een techniek waarbij de sloten op elke plank een speciale waterdichte coating krijgen, waardoor het slot volledig waterbestendig is. Berry Alloc maakt hiervan gebruik in vloeren voor badkamers, keukens en eetkamers. Hun kliksysteem genaamd Best Loc X-treme zorgt ervoor dat de vloer tot wel 30% sneller te installeren is.

Gemakkelijk onderhoud en installatie

Dankzij het Innovatieve Best Loc X-treme installatie systeem, kosten onderhoud en installatie minimale inspanning. Deze techniek is te vinden in de collecties Chic, Elegance en Essentials. Een Berry Alloc laminaatvloer dient minstens 48 uur in een ongeopende verpakking in kamertemperatuur gehouden te worden voordat installatie kan beginnen. Voor vloeroppervlakten van meer dan 100 M2 en/of lengten van meer dan 10m die overlappen naar andere ruimtes dienen expansieleden gebruikt te worden om de vloerdelen te verdelen.

De vloeren van Berry Alloc dienen te worden geïnstalleerd als een drijvende vloer, wat betekent dat de planken niet aan de onderlaag moeten worden gelijmd of vastgelegd. Er dient een ruimte van 6 tot 10 mm over gelaten te worden rond de omtrek van de ruimte, aangezien de vloer nog kan uitzetten. Verwijder dan de oude lijsten, en meet de kamer nauwkeurig. Gereedschappen die nodig zijn om deze vloer te installeren zijn een tandzaag en blokken. Ook is het aan te raden de aanwijzingen van het bedrijf dat uw vloerverwarming heeft gelegd te volgen.

U dient bij aanwezigheid van een vloerverwarming ervoor zorg te dragen dat er te allen tijde een waterdichte plastic folie met een dikte van minimaal 0,2mm aanwezig is tussen de vloer en het laminaat. De vloerverwarming dient 2 tot 3 dagen voor de installatie van de vloer uitgezet te worden. De temperatuur van de vloer bij aanleg van het laminaat mag niet hoger zijn dan 28 graden. Het laminaat dient regelmatig gereinigd te worden.

Dit kan met een droge mop, een goed geweven doek en het Berry Alloc laminaatreinigingsmiddel. Let erop dat u geen agressieve oplosmiddelen gebruikt zoals aceton en ethylbutylacetaat en vermijd het gebruik van te veel water.

Berry Alloc laminaat: veilig en duurzaam

Alle Berry Alloc producten zijn PEFC gecertificeerd. Dit betekent dat zij het label ‘’Program fort he Endorsement of Forest Certification Schemes’’ dragen. Dit programma controleert of het gebruikte hout uit duurzaam beheerde bossen komt. Bovendien zijn de vloeren in de Serenity en Rivieraranges extreem bestand tegen water en vocht.

Door de extra behandeling die deze producten krijgen, is waterschade een zorg uit het verleden. Berry Alloc laminaatvloer wordt geleverd met BestLoc en BestLoc X-Treme systemen, waardoor de vloer zeer eenvoudig wordt geïnstalleerd. U heeft geen speciale gereedschappen nodig om te monteren, repareren of demonteren.

Berry Alloc: nu verkrijgbaar in de Bricoflor online winkel!

Bij ons vind u het geschikte product voor uw renovatie! Naast onze beste prijs garantie, die van toepassing is op alle producten, kunt u snel en gemakkelijk alle Berry Alloc producten van onze online winkel bestellen. Het volledige assortiment laminaat van Berry Alloc is voor u beschikbaar. Wat uw idee ook is, of hoe u uw huis ook wil decoreren, bij Bricoflor kunnen wij u helpen met uw bestelling!

Mocht u nog twijfelen welke vloer het beste bij uw interieur past, maak dan gebruik van onze gratis sample service, en zie zelf hoe de vloer er bij u thuis uitziet! Wilt u een grote hoeveelheid aanvragen, vraag dan om een persoonlijke offerte via de site! Bestel dus vandaag via de Bricoflor online winkel!

Plus icon lees meer