SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Klik linoleum - de snelste weg naar een eersteklas vloer

De dagen dat linoleumv…

SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
1 - 20 van 33 Producten

Dit betekent dat individuele modules ook bij beschadiging of dergelijke probleemloos kunnen worden vervangen. Dankzij dit grote voordeel kunt u bijzonder lang genieten van de geweldige kleuren en het tijdloze marmerontwerp. Met een paar klikken naar je nieuwe Forbo linoleum.  

Het unieke klik linoleum voor het woongebied

Met het kliklinoleum uit de Forbo Marmoleum Click collectie biedt de merkfabrikant u de perfecte bekleding voor het woongedeelte. Waar linoleum slechts zelden wordt gebruikt voor het inrichten van woonruimtes, is deze vertegenwoordiger dankzij het kliksysteem een ​​echt alternatief voor designvloeren en dergelijke.

Marmoleum Click kan beide geschikt zijn voor gebruik in alle gebieden van gebruiksklassen 23 en 33 kan zowel in druk bezochte woonruimtes als in winkels worden gebruikt. Dit maakt de linoleumvloer geschikt voor het bekleden van woonkamers, eetkamers, slaapkamers en kinderkamers, maar ook voor kantoren, galerijen en winkels.      

Hoogwaardig ontwerp met klik linoleum

De uitstraling van een vloer speelt altijd een grote rol, want daar moet je jarenlang plezier van hebben. Naast de fysieke en technische voordelen moet linoleum-klikvloer ook visueel imponeren. Met een eenvoudig en klassiek marmerontwerp geeft de Forbo Marmoleum Click-collectie al uw kamers tijdloos chic. Het is geïnspireerd op natuurlijk marmer en bestaat uit verschillende op elkaar afgestemde kleurgradaties. Dit creëert een symfonie voor de ogen! U heeft de keuze uit talrijke kleuringen - vind nu uw favoriete kleur.  

Kies je favoriete kleur - forbo marmoleum click

Met een keuze uit meer dan twintig verschillende kleurstellingen biedt de collectie een breed scala aan verschillende kleurenschema's die bijzonder geschikt zijn voor de inrichting van individuele privékamers. Hier vindt u beige en grijze varianten, evenals gele, oranje, rode en blauwe versies. U vindt hier bijvoorbeeld de Forbo Marmoleum Click “763866 Eternity” variant. 

Deze plankversie in tijdloos grijs is een eenvoudige en tegelijkertijd nobele alledaagse metgezel die perfect samengaat met tal van inrichtingsstijlen en kleuren. In combinatie met een gekleurde eyecatcher (bijvoorbeeld een gekleurde muur) creëer je unieke woonruimtes. Maar ook op het gebied van gekleurd linoleum met kliksysteem vindt u tal van aantrekkelijke decors. 

Laat u betoveren door bijvoorbeeld Forbo Marmoleum Click "333131 Scarlet". Dit maakt indruk met zijn rijke roodbruine tint, die al uw kamers een warm en huiselijk effect geeft en perfect harmonieert met het marmeren ontwerp. Kies nu uw favoriete kleur en ontwerp uw kamers zoals u het wilt.          

Voelt u al een klik? - Linoleum met kliksysteem

Met dit kliklinoleum kan iedereen hun kamers nu eenvoudig opnieuw inrichten. Dankzij dit moderne installatiesysteem kost het vaak niet veel meer dan een paar "klikken" en is het nieuwe Forbo linoleum al geïnstalleerd. Zelfs het leggen van linoleumvloeren is tegenwoordig kinderspel. De innovatieve Marmoleum Click-collectie van Forbo kan zonder speciaal gereedschap of lijm worden geplaatst en beschermt dankzij deze zwevende legvariant de ondervloer tegen beschadigingen. Laat u inspireren door deze eenvoudige en snelle renovatie.    

Forbo marmoleum click installeren - stap voor stap

Het kliklinoleum kan op vrijwel elke ondergrond worden gelegd die scheurvrij, schoon en permanent droog is. Het leggen van deze vloerbedekking is gebaseerd op drie eenvoudige werkstappen: voorbereiding, aanpassing en de daadwerkelijke plaatsing. Allereerst moet het oppervlak worden ontdaan van onreinheid en oneffenheden, zodat niets het vlak van de nieuwe vloerbedekking in de weg staat. In een tweede stap moeten de individuele linoleumplanken worden aangepast aan de bestaande kamerafmetingen. 

In dit stadium moeten uitsparingen voor erkers, verwarmingsbuizen en dergelijke worden gepland om de uiteindelijke installatie te vereenvoudigen en te versnellen. Vervolgens kunnen de planken met tand en groef in elkaar worden gezet op de renovatieklare ondergrond. Door het achterwege laten van lijmen kan de ruimte direct na de renovatie betreden worden en direct worden voorzien van bestaand meubilair. Dankzij het gebruiksvriendelijke kliksysteem kan de linoleumvloer zelfs door hobbyisten en leken worden gelegd.      

Klik linoleum vloer met veel technische verfijning

Met de Forbo Marmoleum Click-collectie hoeft u niet zonder een groot aantal technische verfijningen. De 9,8 mm dikke linoleum bekleding met kliksysteem kenmerkt zich onder meer door technische kwaliteitskenmerken. Dit omvat het brandgedrag Bfl-s1, wat ervoor zorgt dat het moeilijk te ontsteken is. De uitstekende lichtechtheid van niveau 6 voorkomt dat de kleuren vervagen, zelfs na jarenlange blootstelling aan de zon. De slipweerstand R9 en tal van andere productspecificaties maken het leven met en op het kliklinoleum bijzonder veilig en aangenaam. 

Daarnaast is Marmoleum Click geschikt voor zwenkwielen (type W), waardoor het click linoleum gemakkelijk te gebruiken is bij bureaustoelen. Vooral in de koude wintermaanden is de geschiktheid voor vloerverwarming een bijzonder hoogtepunt. Houd er echter rekening mee dat u warmwater-vloerverwarming moet gebruiken.      

Faq - veelgestelde vragen over klik-linoleum

Wat is klik-linoleum?

Bij click-linoleum wordt een vloerbedekking genoemd van linoleum in tegelvorm, dat is een zwevende vloer met een kliksysteem. Click linoleum is de ideale oplossing voor de doe-het-zelver om een ​​hoogwaardige linoleumvloer te leggen en is daarmee een goed alternatief voor linoleum van de rol.   

Linoleum zelf is een ecologische vloerbedekking gemaakt van lijnolie, kurkmeel en jute. Linoleumvloeren zijn niet alleen bijzonder natuurlijk, ze zijn ook extreem slijtvast.  

Wat is het verschil tussen linoleum en pvc of vinyl?

PVC-vloeren en linoleum kunnen op het eerste gezicht erg op elkaar lijken, maar het verschil wordt op het tweede gezicht duidelijk:

PVC en vinyl zijn puur synthetische materialen, terwijl linoleum is gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Ook de productopbouw verschilt, want terwijl PVC-bekledingen vaak een meerlaagse structuur hebben - onderscheidend tussen rug- en vinyllaag - zijn linoleumvloeren meestal uit één laag met een doorlopende slijtlaag (met uitzondering van de HDF-kernplaat, die nodig is voor het kliksysteem ). Juist deze structuur maakt linoleum zo bijzonder slijtvast, omdat de vloerbedekking theoretisch meerdere keren gepolijst of geschuurd kan worden.       

Wat zijn de voordelen van een linoleum vloer

Linoleumvloeren zijn bijzonder slijtvast en daarom bijzonder geschikt voor gebruik in intensief gebruikte ruimtes.  

De ecologische voordelen van deze natuurlijke vloerbedekking maken linoleum zeer aantrekkelijk voor woonruimtes, aangezien de vloerbedekking geen stoffen bevat die schadelijk zijn voor de gezondheid.  

Hoe plaats je linoleum?

Clicklinoleum uit de Forbo Marmoleum Click Collection wordt met het kliksysteem losjes op het vlakke en schone oppervlak gelegd. Bij het leggen moet rekening worden gehouden met de instructies in de leginstructies van de fabrikant.

Ontdek klik linoleum met de forbo marmoleum click bij Bricoflor!

Uitgebreide legpraktijken behoren tot het verleden. Kies nu voor klik linoleum en koop Forbo Marmoleum Click van de nr. 1 voor wanden en vloeren: Bricoflor. We zorgen er niet alleen voor dat u eersteklas goederen ontvangt, maar we zullen ook proberen u een koopervaring te bieden die u zich nog lang zult herinneren.    

Onze diensten omvatten onze gratis proefservice. Het kan moeilijk zijn om online een beoordeling te maken op basis van afbeeldingen. U kunt daarom een ​​sample aanvragen, die wij u per post toesturen. Dit geeft u de mogelijkheid om een ​​betere indruk te krijgen van de look en feel van uw gewenste product. In het geval van aankoop profiteert u van onze beste prijs garantie, die ervoor zorgt dat u nergens anders goedkoper koopt dan bij ons. En als u grotere hoeveelheden linoleum wilt leggen, dan hebben wij ook hiervoor het juiste antwoord. Vraag een individuele offerte aan en ons serviceteam zorgt voor de beste voorwaarden.    

Heeft u vragen of suggesties? Neem dan gewoon contact met ons op, we staan ​​altijd voor je klaar. Gebruik een van de vele manieren om contact met ons op te nemen: telefonisch, per e-mail of via ons contactformulier. Aarzelt u niet, we helpen u graag verder! 

Plus icon lees meer