Close icon

Kurkvloeren—een natuurlijke oplossing voor uw kamers

Het materiaal kurk bestaat uit de schors van de kurkeik. De boom, die groeit in Portugal, wordt om de 9 jaar gepeld. Dit w…

lees meer
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
1 - 20 van 107 Producten

Veel van de producten die we aanbieden, zijn voorzien van het nieuwe kliksysteem met compressie, waardoor de platen moeiteloos op elkaar kunnen worden geklikt. Hierdoor ontstaat er een glad oppervlak.Omdat de vloer kan worden neergelegd zonder lijm, is het mogelijk de platen afzonderlijk van elkaar neer te leggen en deze indien nodig te vervangen. Bovendien zijn de kurkvloeren volledig recyclebaar doordat er bij de productie gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen en dragen ze aldus bij tot het milieu.

Geweldig keuze met uitstekende kurkvloeren

Dankzij de moderne technologie zijn kurkvloeren in een breed scala van gebruiksklassen op de markt verkrijgbaar. Kurkvloeren kunnen zowel commercieel als residentieel worden gebruikt. Het brede assortiment van deze innovatieve vloer biedt het juiste antwoord voor elke ruimte, smaak en stijl.

Prachtige ontwerpen in verschillende kleuren

Kurk komt in verschillende uitvoeringen en kleuren. Het klassieke kurkontwerp is verkrijgbaar in verschillende tinten. Door de brede keuze kunt u de vloer kiezen die het beste bij u past. Naast het klassieke kurkontwerp, kunt u ook kiezen uit hout-of steenontwerpen. Veel van de planken zijn gesynchroniseerd, zodat te nauwelijks te onderscheiden zij van echte natuurlijke materialen.

De lichte en donkere ontwerpen helpen om van uw kamer een oasis van welzijn te maken in een chique stijl die moeilijk te bereiken is met klassieke decors.

Kurkvloeren sealen—de juiste keuze

Klassieke kurkvloeren zonder hout of steenlook zijn meestal geseald. De verschillende fabrikanten bieden meestal al afgedichte kurkvloeren aan.

Voor het sealen is het belangrijk om al het stof en vuil van de vloer te verwijderen. Breng vervolgens een speciale verf aan die voor de verzegeling zorgt. Het is belangrijk dat u kurkverf gebruikt, zodat deze zich aanpast aan de elasticiteit van het materiaal en niet scheurt. Het gebruik van een sealroller is aan te raden. Afhankelijk van de aflak kunt de volgende laag de volgende dag aanbrengen en de derde 24 uur later. Over het algemeen kan er weer op de vloer worden gelopen na 48 uur. Dit is afhankelijk van de eigenschappen van de verf.

Cortex —makkelijke producten met veelzijdig design

Cortex heeft zich ontwikkeld tot de belangrijkste kurkvloerenfabrikant van Portugal. De milieuvriendelijke producten voldoen aan de hoge milieunormen. In de veelzijdige kurkvloercollecties zijn zowel klassieke ontwerpen beschikbaar als moderne ontwerpen in houtlook. Afhankelijk van de oppervlakteverzegeling zijn de vloeren geschikt voor verschillende gebieden. Cortex biedt de juiste kurkvloer voor elke gelegenheid.

Kurkvloeren voor de beste prijs bij BRICOFLOR!

Kurkvloeren van topkwaliteit zijn nu te vinden in onze online shop! Neem een kijkje in ons assortiment en laat u inspireren door de vele verschillende decors en kleuren! Niet overtuigd door de foto´s? Gebruik dan onze gratis sampleservice. U kunt contact met ons opnemen via de klantenservice, e-mail of vul ons contactformulier in. Heeft u verdere vragen dan kunt u ons altijd bellen. Ons serviceteam helpt u graag verder!

Plus icon lees meer