SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Fortelock garage tegels: Kwalitatief PVC voor enorme belastingen

Op zoek naar een vloer die de zware belastingen in jouw garage moeiteloos aankan? Zoek niet verder! Fortelock is de perfecte …
lees meer
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 van 149 Producten

Stabiele vloersystemen - Fortelock garage vloeren

Terwijl een woon- of slaapkamer slechts matige belastingen ervaart, stellen garages hele andere eisen aan vloerbedekking. Een vloer die voortdurend aan dit soort belastingen wordt blootgesteld, moet specifieke eigenschappen hebben om zelfs na jarenlang gebruik een stabiel oppervlak te behouden. De garage vloeren van Fortelock biedt uitstekende eigenschappen waardoor deze niet alleen geschikt is voor garages, maar ook voor commerciële en industriële ruimtes. Zelfs bij gebruik van zware machines laat deze vloer geen sporen achter op het egale oppervlak, zodat u zelfs na intensief gebruik geen beschadigingen zult aantreffen. Ontdek de talrijke voordelen van een PVC vloer van Fortelock en geef uw garage een geheel nieuwe uitstraling!

Stijlvolle PVC tegels voor garages - Veiligheid met een prachtig design

Bij een vloerbedekking is niet alleen stevigheid belangrijk, maar ook het uiterlijk. Ook in uw garage of opslagruimte wilt u kunnen genieten van een uitstekende esthetiek. Daarom heeft Fortelock zijn werkvloeren voorzien van een bijzonder aantrekkelijk ontwerp. Op deze manier kunt u uw ruimtes individueel inrichten en genieten van zowel de duurzaamheid als de kwalitatieve decors van de PVC kliktegels.

Het designaanbod van Fortelock omvat een enorme verscheidenheid aan kleuren en structuren, zodat u volledig vrij bent om uw creativiteit de vrije loop te laten. De dagen van een eentonige garagevloer, die met zijn saaie kleuren een somber beeld creëert, behoren tot het verleden. Fortelock biedt een uitgebreide collectie die aansluit op uw behoeften, zowel qua uiterlijk als technische eigenschappen.

Fortelock - Robuuste PVC voor elke toepassing

Ontdek de uitgebreide collectie Fortelock vloeren, speciaal ontworpen om aan al uw eisen te voldoen. Met een breed scala aan designs en structuren is er voor elk project een perfecte oplossing. Kies uit neutrale PVC vloer zwart- en grijstinten of voeg kleurrijke accenten toe met stralend rood en verfrissend geel. De Fortelock Industry-collectie biedt diverse oppervlaktestructuren, waaronder noppen, ribbels en gladde afwerkingen. Creëer een unieke uitstraling met de garage tegels, zoals de Fortelock Industry 2020 ECO "Glad-gegroefd Grijs".

Duurzaamheid met Fortelock Eco

Met de Fortelock Eco-collectie kiest u voor duurzaamheid zonder concessies te doen aan kwaliteit. Deze vloeren zijn vervaardigd van volledig recyclebare materialen en dragen bij aan een milieuvriendelijke oplossing. Dankzij de diversiteit aan donkere grijze en zwarte tinten, met verschillende structuren en korrelgroottes, past de Fortelock Eco-garagevloer perfect in diverse omgevingen.

Verrijk uw ruimte met opvallende accenten, zoals de Fortelock Industry Print ECO "Glad-gegroefd Grijs 04", die met zijn Terrazzo uitstraling een unieke toevoeging vormt aan industriële ruimtes en garages, zonder te overheersen.

Elegantie en functionaliteit met Fortelock Invisible

De Fortelock Invisible-collectie biedt de ideale combinatie van stijl en duurzaamheid. De PVC tegels zijn geschikt voor de meest veeleisende omstandigheden, zonder concessies te doen aan hun esthetische uitstraling. Naast de vele grijze en zwarte varianten biedt deze collectie ook kleurrijke opties, zoals warm rood, stralend geel, krachtig groen en expressief blauw.

Laat uw creativiteit de vrije loop en geef uw garage een persoonlijk tintje. Of u nu subtiele accenten wilt aanbrengen of juist een volledig kleurrijke vloer wenst, met de Fortelock Invisible 2030 "Glad-gegroefd Groen" werkvloer creëert u een grasachtige sfeer die uw ruimte optisch verfraait.

Kwalitatieve PVC garagevloer van Fortelock - Upgrade uw ruimte

De PVC kliktegels van Fortelock bewijzen dat ze niet alleen technisch geavanceerd zijn, maar ook van hoge kwaliteit. Met deze robuuste garagevloer hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte beschadigingen, want hij is zelfs geschikt voor industriële toepassingen. Zelfs bij het gebruik van zware machines op het vlakke oppervlak blijven er geen sporen of drukplekken achter. Het duurzame materiaal is met name geschikt voor ruimtes met hoge punt- of dynamische belasting, waardoor het ideaal is voor uw garage. Bovendien kunt u de Fortelock garagevloer uiteraard ook in woon- of commerciële ruimtes gebruiken. Geef uw gang of kantoor de gewenste uitstraling met deze vloer!

Om u volledige gemoedsrust te geven, beschikt de PVC vloer van Fortelock ook over enkele veiligheidskenmerken. De tegels voor garages en meer zijn zeer moeilijk ontvlambaar en bijna volledig bestand tegen chemicaliën. Het Fortelock Air Flow System voorkomt effectief vochtproblemen, waardoor uw garage tegels niet alleen waterbestendig is, maar ook bestand is tegen schimmel en bacteriën. Het antislipmateriaal is bovendien trillings-, geluids- en warmte-isolerend, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over geluidsoverlast voor uw buren of woongedeeltes, zelfs niet bij het rijden van voertuigen.

Van Doe-het-zelver tot professional - Zelf uw werkvloer leggen met Fortelock PVC tegels

Met de zelfliggende PVC tegels van Fortelock kunt u in een handomdraai uw garagevloer leggen zonder dat u een vakman hoeft te raadplegen. Dankzij het handige verbindingssysteem kunnen de PVC vloeren eenvoudig in elkaar worden geklikt. Met behulp van de instructies van de fabrikant kunnen de individuele tegels met een rubberen hamer in elkaar worden getikt, waardoor ze direct een homogene oppervlakte vormen die alle omstandigheden kan weerstaan. Als uw PVC garagevloer voortdurend wordt blootgesteld aan zonlicht of warmte, is het raadzaam om, afhankelijk van de instructies van de fabrikant, te kiezen voor een extra volledige verlijming. Dit garandeert niet alleen een langere levensduur, maar verhoogt ook de stevigheid van de vloer tot het maximum.

Voordat u begint met het leggen, is het echter aan te raden om enkele voorbereidende stappen te nemen. Geef het elastische materiaal voldoende tijd om te acclimatiseren bij kamertemperatuur. Op deze manier kan de Fortelock werkvloer zijn uiteindelijke grootte aannemen en worden mogelijke beschadigingen voorkomen. Daarnaast dient u de ondergrond volledig schoon te maken. Vuil en stof moeten worden verwijderd en oneffenheden moeten worden geëgaliseerd. Zodra uw oppervlak volledig schoon en vlak is, kunt u beginnen met het leggen en binnenkort genieten van uw nieuwe tegels in de garage!

Compleet geheel - Fortelock accessoires

Om een harmonieus vloerbeeld te creëren, moeten alle randen worden voorzien van bijpassende afwerkingen. Fortelock biedt bij elke veelzijdige collectie de bijbehorende hoeken en opritten aan. De aanvullende hoektegels en opritten zijn net zo sterk belastbaar en bieden dezelfde dikte als de garage tegels, wat de versterking van uw vloer bevordert. Ook de Fortelock-accessoires hebben het kenmerkende Air Flow System, zijn bestand tegen chemicaliën en kunnen worden gekocht in bijpassende designs. Op deze manier creëert u een naadloze afwerking voor uw ruimtes, die het totale beeld visueel compleet maakt.

In harmonie met de natuur - milieuvriendelijke garage tegels

Als een van de toonaangevende fabrikanten van industrievloeren en garagevloeren is milieu-integriteit een belangrijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie van Fortelock. Alle tegels zijn recyclebaar en kunnen dus weer worden ingebracht in het productieproces. Bovendien streeft de gerenommeerde fabrikant er altijd naar om alle afval en emissies tot een minimum te beperken. Zo wil Fortelock niet alleen uitstekende fundamenten creëren voor zeer belaste oppervlakken, maar ook de natuur beschermen voor toekomstige generaties.

Fortelock garage tegels - Robuuste werkvloeren te koop bij BRICOFLOR!

Bent u overtuigd van de uitgebreide voordelen van Fortelock garage vloeren en wilt u ook uw ruimtes meer weerstand geven? Ontdek dan de collecties van deze fabrikant gemakkelijk in onze BRICOFLOR webshop en bestel vandaag nog het geschikte product voor uw renovatie. Bij vragen kunt u altijd terecht bij onze vriendelijke en deskundige klantenservicemedewerkers. Zij helpen u graag verder via ons contactformulier, per e-mail of telefonisch. Maak ook gebruik van onze gratis sampleservice om uzelf te overtuigen van de PVC vloer voor garages en meer!

Als u van plan bent een groter oppervlak te bekleden met de garage tegels van Fortelock, neem dan gerust contact met ons op voor een individuele offerte met onze beste prijsgarantie. Ontdek de diversiteit van garagedesign en bestel uw nieuwe PVC bij BRICOFLOR!

Plus icon lees meer