SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Berry Alloc Parketvloer – Een natuurlijke en uitstekende keuze van Parket

Altijd al een echte houten vloer in uw woonkamer willen hebben? Met parket van Berry Alloc zit u…

lees meer
1 - 20 van 127 Producten

De Berry Alloc collectie bestaat uit: een tal van houtsoorten met elk hun eigen eenheid, een grote variatie van afmetingen; 1-strooksparket smal tot extra breed en 3-strooksparket, een afwerking in een high tech vernis zeer robuust en gemakkelijk te onderhouden of een natuurlijk geoliede afwerking met een traditionele diepte en uit een waaier aan kleuren en aspecten die inspelen op de huidige trends (geborsteld, gekleurd, gekalkt, ...).

Ontdek deze uitgebreide collectie van parket en creëer de sfeer die het meeste bij u past. Wat u ook kiest, een lamelparket van Berry Alloc geeft uw interieur een natuurlijk karakter, enig in zijn soort.

Vernis Soft Touch: een oppervlak met een uitzonderlijk, zijdezacht aspect

Bent u een liefhebber van het onvergelijkbare gevoel van houttextuur onder uw voeten maar wenst u niet te moeten inboeten op de bestendigheid van en gevernist parket? Ontdek dan nu de Ultimtec® Soft Touch generatie. Bovenop zijn uitzonderlijke weerstand, krijgt u het echte gevoel van het aangename en het authentieke van een geolied lamelparket.

Plaatsing wordt kinderspel met dit parket – Berry Alloc

Berry Alloc stelt u het Best Lock® X-Treme voor, een plaatsingssysteem dat nog eenvoudiger, sneller en duurzamer is. Geen gereedschap, geen lijm; klikken en eenvoudig aandrukken, wat de lengte van het oppervlak ook mag zijn. Uw parket kan eenvoudig en snel worden geplaatst. En omdat de bestendigheid van een parket, geplaatst met dit revolutionair systeem, evident is, biedt Berry Alloc u een levenslange garantie aan.

Een beschermd oppervlak door de technische eigenschappen van Berry Alloc parket vloeren

Als bescherming tegen slijtage en krassen, heeft Berry Alloc  een high tech vernis, gepasseerd op moleculaire nanotechnologie, die wellicht de meest performante op de markt is: Ultimtec®. Zes lagen zorgen ervoor dat het hout ultra resistent, mooi en gemakkelijk te onderhouden is, zonder te vergelen of te verkleuren na verloop van tijd. Het zijn planken voor het leven. Elk houtsoort heeft haar eigen resistentie. De slijtvastheid van een parket hangt samen met de houtsoort en de dikte van de bovenzijde. Hoe harder de houtsoort, hoe meer deze bestand zijn tegen slijtage.

Om op lange termijn de grootste tevredenheid te kunnen bieden, bevat de Berry Alloc  collectie geen houtsoorten met een geringe hartheid (bijv. kersenhout, berk).

Parket van Berry Alloc - Een structuur met een uitstekende samenstelling

Hout leeft, zelfs nadat het is doorgezaagd. Daarom is het plaatsen van parket niet altijd evident: hoe zal het reageren eens het is geplaatst? Een ding is zeker: de structuur van een parket van Berry Alloc is bestudeerd om te kunnen weerstaan met de tijd. De innovatieve techniek van de HDF-plaat in het midden (High Density Fiberboard) zorgt voor stevigheid, een grotere slagvastheid, een beter rendement van de vloerverwarming en voor perfecte voegen dankzij de grote precisie tijdens de fabricatie.

Een extreem lange garantie op het hoge kwaliteit parket

De Berry Alloc  parket vloeren hebben een garantie tot 50 jaar voor normaal gebruik in een woning. Deze garantie wordt verstrekt met een levenslange garantie van de verbindingssystemen Best Loc®/Best Loc® X-Treme.

De Berry Alloc parket planken zijn ontstaan aan de bosrand van de mooiste eikenbossen in Europa.

De parketfabriek van Berry Alloc ligt eigenlijk in een speciale wereld met veel geschiedenis en traditie, waar uitzonderlijk eiken naar de hemel reiken, waar herten en roofvogels zich thuis voelen: in het hartje van het mooie woud van Tronçais, alom bekend voor zijn honderdjarige eiken.

Dit hout wordt gewaardeerd voor zijn uitzonderlijke kwaliteiten. Het is fijn van textuur en zonder onvolmaaktheden. Het hout wordt niet alleen bewerkt tot eiken vaten voor de beste cognacs en de Bordeaux-wijnen, het is ook erg in trek bij wijnbrouwers in Italië, Spanje, Australië of zelfs in de Verenigde Staten.

In een dergelijk kader kan het niet anders dan dat Berry Alloc de mooiste parketvloer kunnen garanderen. Hun succes berust de overgeleverde kennis van onze voorouders over het hout en dit in combinatie met de meest moderne fabricatiemethoden.

Een stukje natuur met toegevoegde waarde van parket vloeren

De Berry Alloc parket vloeren zijn van duurzame kwaliteit. Ze maken gebruik van vernis en lijm zonder vluchtige oplosmiddelen, vermindering van emissie van stof, emissie van formaldehyde op een quasi natuurlijk niveau, label klasse A+ (betreffende de uitstoot van VOC, met als resultaat het behoud van de luchtkwaliteit binnen) en de parketvloer zijn op basis van HDF (High Density Fiberboard), een natuurlijk product met E1 certificatie.

De emissieresultaten van Berry Alloc zijn veel lager dan de norm (een quasi-natuurlijk niveau van hout).

Geniet in alle sereniteit van uw hout, met alle respect voor zijn oorsprong van parket

Berry Alloc parket is “Parquets de France” gecertificeerd, een label dat u een aanbod garandeert van kwaliteitsproducten volgens Franse know-how. Dit betekent waarlijk een toegevoegde waarde. Deze investering is een keuze op lange termijn, gebaseerd op een strenge grondstof selectie in een fabricatie die voldoet aan veeleisende criteria.

Hout als doeltreffende factor tegen de klimaatopwarming - Parket van Berry Alloc

Hout is een “koolstofput”: Door te kiezen voor een houten vloer van Berry Alloc , doet u een actieve bijdrage aan de inperking van het broeikaseffect. Tijdens zijn groeifase draagt elke boom bij aan het verwerken van CO2 voor de lucht die wij allemaal inademen. Bovendien is parket 100% recyclebaar.

Bescherming van natuurlijke bronnen bij productie van parket vloeren

Het engagement van Berry Alloc voor het milieu bepaalt het productieproces. Het gebruikte karton voor de verpakkingen is voor 95% samengesteld uit gerecyclede vezels, het waterverbruik werd in de laatste 5 jaar gereduceerd met 85% (jaarlijks te vergelijken met 4 Olympische zwembaden), het zaagsel dat vrijkomt tijdens de productie wordt energie-efficiënt ingezet voor het verwarmen van de fabriek en de deelname aan het Franse programma voor het recyclen van huishoudelijke verpakkingen bepalen het productieproces van Berry Alloc.

Berry Alloc Parketvloer: Nú verkrijgbaar in de BRICOFLOR online shop!

Onze online shop maakt het uiterst gemakkelijk om het perfecte parket voor u te vinden. Berry Alloc vloeren zijn een van de vele vloeren die te vinden zijn in het uitgebreide assortiment van BRICOFLOR. Wij bieden u de beste prijsgarantie omdat wij een zo’n grote keuze aanbieden. Daarnaast kunt u ook nog eens gebruik maken van onze gratis sample service om te kijken naar verschillende ontwerpen en opties in het comfort van uw eigen huis. Voor grotere bestellingen is het ook mogelijk om een nog scherpere prijs te krijgen voor uw bestelling. Verder kunt u ons service team van maandag tot vrijdag, van 08:30-16:30 die klaar staan om al uw vragen te beantwoorden, verder kunt u ook een mail sturen, die wij dan zo snel mogelijk zullen behandelen.

Plus icon lees meer