Het fotobehang - beleef de wereld op de muren met fotobehang

Met een fotobehang kunt u de natuur, de skyline van New York of een romantisch strand direct in uw eigen vier muren tovere…

lees meer
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 z 2718 Producent

Fotobehang: een nieuw perspectief op de wereld

Een fotobehang kan worden afgedrukt met de meest uiteenlopende motieven, zodat u uw individuele stijl kunt realiseren. Beslis optioneel voor fotobehang met natuur met bergen, meren of bossen. Als u het meer stedelijk wilt dan is fotobehang met de Eiffeltoren of skylines een goede keuze. Een fotobehang onderscheidt zich vooral door de authentieke ontwerpen en gezichtsbedrog effect. Daarnaast kan een fotobehang met landschap, ramen of maritieme thema's de ruimte groter en breder doen lijken door zijn 3D eigenschappen.

Of het nu gaat om romantische landschappen, paradijselijke strandfoto's, echte imitaties van muren, kleurrijke kindermotieven, elegante schilderijen of foto's van grote metropolen zoals New York, Londen en Parijs - in onze online shop vindt u voor elke stijl en elke kamer het juiste fotobehang. Zo kunt u zelf in een handomdraai naar uw favoriete plek dromen met deze ongewone achtergronden.

Aangezien een fotobehang meestal een vliesbehang is, is het behangen snel en eenvoudig. Daarnaast zijn de fotobehang van vlies zeer robuust en ook geschikt voor de badkamer of de keuken.

Wonen met fotobehang in drie demensies

Vooral voor natuurlijke interieurs is een fotobehang een goede keuze. Een fotobehang met een landschap van de Alpen haalt u de natuur in uw ruimte. Een fotobehang met panorama zorgt voor romantiek, terwijl dit behang met bos zeer rustgevend is.

De authentieke en natuurlijke ontwerpen kunnen ideaal worden gecombineerd met natuurlijke materialen. Maar ook meer stedelijke en moderne motieven overtuigen met een sjieke en bedrieglijke uitstraling. Een 3D behang is daarom niet alleen geschikt voor de vier muren van de woning, maar ook voor commerciële ruimtes.

Natuurbehang: fotobehang met natuur

In de categorie fotobehang vindt u vooral een grote selectie van fotobehang met natuur. Bijzonder trendy is fotobehang met landschap of panorama. Hier kunt u de uitgestrektheid van de natuur in uw eigen vier muren ervaren en een echt ontspannen sfeer creëren.

Verschillende hoogtepunten zoals regenbogen, vuurtorens, watervallen of bruggen zorgen voor dat bepaalde iets en de gewenste sfeer. Zo kunt u met fotobehang met zonsondergang de hele dag door genieten van de romantische sfeer van de avonduren.

Zon, zand en zee: fotobehang met strand

Voor vakantiestemming en ontspanning ook fotobehang strand. Hier vindt u zeer exotische decoraties met palmbomen, witte zandstranden en blauw water, maar ook een beetje stiller behang zoals fotobehang met Oostzee-look. Voel het zand tussen je tenen, geniet van het geluid van de zee en laat je vallen met het fotobehang met zee. Vooral voor de badkamer is het maritieme behang ideaal om een rustgevende sfeer te creëren om zich goed te voelen.

Terug naar de wortels

Het gefluit van de vogels, het geritsel van de wind in de boomtoppen en het geritsel van de bladeren - bossen en bomen hebben een zeer kalmerend effect en dit is precies wat een fotobehang met bos weerspiegelt. Of u nu kiest voor weelderig groene bomen of een fotobehang met bos in zwart-wit - een fotobehang met een boom, bos of jungle zorgt voor rust. De boomtoppen hebben een beschermende werking en creëren een tweede dak boven uw hoofd, zodat de veiligheid gegarandeerd is.

Fotobehang met stad

Voor meer moderne en stedelijke voorzieningen is fotobehang met een stad of skyline bijzonder geschikt. Verschillende grote steden zijn te herkennen aan hun karakteristieke architectuur of herkenningspunten. Zo is het New Yorkse behang te herkennen aan de Chrysler en Empire State Building, terwijl de stad van de liefde te bewonderen is op fotobehang met de Eiffeltoren. Big Ben en Westminster Abbey zijn te zien op fotobehang met Londens motief. Beleef het spannende leven in de grote stad van dichtbij en creëer jeugdige flair met de speciale 3D behang.

De hele wereld rondreizen met een fotobehang

Naast de hippe behangpapieren met landschappen en steden zijn er ook andere behangfoto's te vinden. U kunt bijvoorbeeld een wereldreis maken met een wereldkaart op fotobehang of u kunt een levendige en vrolijke sfeer creëren met behang met uw favoriete dier. Fotobehang met ramen is bijzonder geschikt voor plaatsen als cafés of bars, terwijl natuursteen of hout bijzonder geschikt is voor gezellige interieurs. Of het nu gaat om boekenplanken, bloemen of boeddha's - in de wereld van het fotobehang zijn er geen grenzen aan uw verbeelding.

Hoge resolutie & hoge kwaliteit: fotobehang voor elke kamer

Fotobehang is meestal een vliesbehang. Dit heeft niet alleen het voordeel dat u het behang gemakkelijk kunt behangen, maar ook dat u bijzonder robuuste wandbekleding bij de hand hebt, die u ook in de keuken of de badkamer kunt toepassen dankzij de lucht- en stoomdoorlaatbaarheid, de waterbestendigheid en de maatvastheid. Bovendien zijn non-woven behangpapier brandvertragend en kunnen ze gemakkelijk worden verwijderd als u op een bepaald moment moet beslissen over een ander fotobehang uit onze online shop.

De maat voor elk interieur: fotobehang in verschillende formaten

In tegenstelling tot een normaal behang, dat meestal verkrijgbaar is als Euro-rol, d.w.z. in de afmetingen 0,53 meter in de breedte en 10,05 meter in de lengte, kan een fotobehang verschillende afmetingen hebben en uit meerdere delen bestaan. Dit heeft te maken met het feit dat een fotobehang vaak geen doorlopend en repeterend patroon is zoals een patroonbehang, maar een groot vlak motief. Bij het behangen moet daarom speciale aandacht worden besteed aan de verrekening.

Let op wat de fabrikant aanbeveelt voor toepassing, overlappende of stompe verbindingen. Bij sommige fotobehang in webformaat ziet u ook hulplijnen op de rollen, zodat u weet hoe u de behangstroken op maat moet knippen. Idealiter teken je met een waterpas hulplijnen op de muren om het fotobehang zo nauwkeurig mogelijk te plaatsen.

Gemakkelijk te bevestigen fotobehang

Aangezien fotobehang meestal non-woven behang is, is het zeer eenvoudig toe te passen. U kunt de pasta direct op de muur aanbrengen en heeft alleen het gebruikelijke keukengerei nodig. Als je toch voor een fotobehang van papier hebt gekozen, moeten de afzonderlijke stroken met de pasta ongeveer vijf tot tien minuten worden gedrenkt.

In het begin moet u eerst uw muren opmeten, zodat u weet hoeveel wallpapers u in onze online shop moet bestellen. Gebruik gewoon de rekenmachine rechts van de productafbeelding van uw favoriete behang. Voordat u begint met behangen, moet u ervoor zorgen dat uw muren droog en glad zijn, want vliesbehang kan slechts kleine oneffenheden in het pleisterwerk verbergen. Meng de pasta volgens de bijsluiter en vermijd de vorming van klontjes. Verdeel de pasta zo gelijkmatig mogelijk over de muur en schilder de stroken behang met een behangborstel van boven naar beneden tegen de muur. Let op het gekozen decor en maak eventuele littekens glad met een littekenrol.

Onze fabrikanten voor fotobehang

A.S. Création

A.S. Création is het jongste bedrijf dat fotobehang produceert in Duitsland. AS Creation is in 1974 begonnen en zijn sindsdien wereldwijd bekend geworden. Ze produceren hoge kwaliteit producten en hebben veel verschillende collecties zodat er voor iedereen het perfecte design in hun assortiment zit. AS Creation heeft collecties in verschillende prijscategorieën zodat er voor ieder wat wils is. Ook denken ze aan uw kinderen, ze produceren namelijk vaak hele collecties vol met behang wat prachtig zou staan in elke babykamer, kinderkamer of tienerkamer.

AS Creation vindt het milieu erg belangrijk en hun producten zijn dan ook altijd voorzien van labels die laten zien dat de productie milieuvriendelijk is. Ook zijn al de materialen, zoals verf en papier, die ze gebruiken milieuvriendelijk en niet schadelijk voor de omgeving.

Walls by Patel

Walls by Patel levert fotobehang van hoge kwaliteit. Zij maken indruk met hun collecties met zeer diverse ontwerpen; Walls by Patel 1 en Walls by Patel 2. Walls by Patel produceert enkel vliesbehang; dit behang is van hoge kwaliteit en heeft vele verschillende voordelen voor zowel het gebruik als de installatie. Walls by Patel houdt voor al haar producten dezelfde prijs aan, zo hoeft u niet bang te zijn dat een specifiek boven uw budget zit.

Koop fotobehang eenvoudig online!

Beslis over uw individuele fotobehang en profiteer van de voordelen in onze online shop. U krijgt de smaakvolle wallpapers van ons dankzij onze beste prijsgarantie tegen de beste prijs.

Als u niet helemaal zeker weet of het 3D behang precies is wat u zich heeft voorgesteld, kunt u gebruik maken van onze sample service en sturen wij u een voorbeeld, zodat u zich kunt overtuigen van de wandafwerking vanuit uw eigen huis. Als u een groter bouwproject plant, kunt u een persoonlijke offerte aanvragen door het gewenste behang en de gewenste hoeveelheid aan te geven.

Voor vragen, wensen en suggesties kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U kunt ons bereiken per e-mail, per telefoon of via ons contactformulier. Wij adviseren u graag over alle aspecten van fotobehang en horen graag van u!

Plus icon lees meer