SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Garage tegels van PVC: Voor garage, werkplaats en meer!

De vloer van een garage staat voortdurend bloot aan hoge belastingen zoals vuil, vocht en het gewicht van auto's en werkplaat…
lees meer
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 van 297 Producten

De veelzijdige wereld van garage tegels

Voorheen waren er maar weinig opties voor de werkvloeren van een garage, en geen van deze opties creëerde een uitnodigende of motiverende werkomgeving. Maar waarom zouden garage vloeren niet meer veelzijdig kunnen zijn? Met de innovatieve garagevloertegels van Fortelock is dit nu mogelijk!

De PVC tegels voor garages met een innovatief kliksysteem bieden een nieuwe oplossing voor een oud probleem. Deze tegels zijn bestand tegen grote druk, zoals die van auto's, en kunnen ook vocht en grote temperatuurverschillen weerstaan. Dit maakt ze ideaal voor de meeste garages die vaak onverwarmd zijn. Het innovatieve ontwerp en de geavanceerde technologie achter deze tegels zorgen ervoor dat ze niet alleen functioneel zijn, maar er ook geweldig uitzien.

Garage Tegels van PVC - Gemakkelijke perfectie!

In plaats van het coaten van de kale garage vloer met vloeibare kunststof of epoxyhars, zijn speciale garage tegels ideaal voor zelfinstallatie. Ze bieden enkele onverslaanbare voordelen ten opzichte van traditionele stenen tegels en keramische platen in de zwaarbelaste omgeving van de garage. Daarom worden deze vloeren niet alleen veel gebruikt in privégebruik, maar ook in commerciële sectoren, industrie en openbare ruimtes zoals sportvelden.

De opbouw van de -garagevloer met in elkaar grijpende tegels maakt een zwevende installatie mogelijk, wat veel tijd bespaart en de PVC vloer toch zijn robuustheid behoudt. Integendeel, PVC tegels voor de garage en industrie zijn minder arbeidsintensief dan andere vloerbedekkingen, omdat ze uiterst slijtvast en gemakkelijk te onderhouden zijn. Voor dagelijks gebruik is het meestal voldoende om ze af en toe vochtig te reinigen, aangezien ze van nature al zeer vuilafstotend zijn. Hierdoor verdwijnen de onaantrekkelijke tekenen van veroudering die bij andere materialen voorkomen. De kunststofvloer is ontworpen voor vele decennia en dankzij zijn duurzaamheid zal hij er altijd grotendeels schoon uitzien.

Fortelock: Kies de juiste vloer voor uw garage!

Ontdek de grootste innovatie op het gebied van garage tegels van de Tsjechische fabrikant Fortelock, die nu ook zijn geweldige Fortelock-systeem op de Duitse markt wil introduceren. Bij BRICOFLOR vindt u de uitgebreide Fortelock-collectie met geweldige eigenschappen, waardoor PVC als materiaal een compleet nieuwe betekenis krijgt. Verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren, biedt Fortelock de perfecte vloeroplossing voor uw garage. Laat u overtuigen door de draagkracht van elk model, het milieubewustzijn van het bedrijf en de zeer concurrerende prijzen van de Fortelock ECO-collectie.

Veelzijdig en duurzaam: Ontdek de voordelen van Fortelock garage tegels!

De mogelijkheden van het Fortelock-systeem zijn indrukwekkend. Het wordt aanbevolen voor gebruik in diverse locaties, waaronder afhandelingsterminals, tentoonstellings- en verkoopstands, autogarages, treinstations, luchthavens, kantoren, winkelcentra, energiecentrales, fabrieken, fitness- en sportfaciliteiten, garages voor zware apparatuur, werkplaatsen, kelders, hangars, kinderdagverblijven, scholen, lichte industrie, opslagruimtes, machinefabrieken, politie- en brandweerstations, winkels en meer.

Het Fortelock PVC-garagevloersysteem biedt tal van voordelen, zoals brandveiligheid, uitstekende antislip-eigenschappen en geluidsdemping. Het kan ook zwevend worden geïnstalleerd, wat slechts één uur nodig heeft voor 46 vierkante meter (verlijming is optioneel voor lasten tot 1,5 ton). De werkvloer is direct klaar voor gebruik en zeer duurzaam, terwijl andere materialen langdurige droogtijd vereisen. Met Fortelock garage tegels kunt u direct weer aan de slag en behoudt u uw productiviteit.

Kies voor de unieke PVC tegels van Fortelock voor de ultieme ondersteuning van uw werkzaamheden in de garage, commerciële ruimtes en industriële omgevingen. Ze bieden niet alleen duurzaamheid en veelzijdigheid, maar helpen u ook om efficiënter te werken!

Voorbereid op alles - Duurzame garage tegels van Amolock

Een garage is in de eerste plaats een functionele ruimte. Het constante rijden met de auto en de opslag van diverse gebruiksvoorwerpen leiden bij traditionele vloerbedekkingen al snel tot vervuiling en onherstelbare schade. Het gebruik van kostbaar parket of conventionele stenen tegels wordt dan ook sterk afgeraden. Voor wie echter niet tevreden is met de eentonige betonnen oppervlakken van typische garagevloeren, biedt Amolock een eenvoudige oplossing met hun veelzijdige PVC tegels.

Dit praktische materiaal is niet alleen uitzonderlijk robuust en duurzaam, maar beschikt ook over aantrekkelijke ontwerpen waarmee u uw garage kunt omtoveren tot een visueel hoogtepunt. Laat u inspireren door de talloze oppervlaktemogelijkheden van de Amolock werkvloeren en ontdek de ongekende mogelijkheden voor het vormgeven van uw garage! Met deze hoogwaardige garage tegels kunt u zorgeloos genieten van een fraaie en functionele klik PVC die bestand is tegen de zwaarste belastingen.

Transformeer uw garage met praktische werkvloeren van BRICOFLOR!

Bij BRICOFLOR kunt u nu eenvoudig uw nieuwe garagevloer ontdekken in de vorm van handige PVC tegels. Profiteer niet alleen van een innovatieve en technisch geavanceerde PV vloer voor garages, commerciële ruimtes en industrieën, maar ook van uitgebreide service in onze online winkel. Als u bijvoorbeeld een groter oppervlak wilt voorzien van werkvloeren, vraag dan een individuele offerte aan. We kunnen speciaal voor u op maat gemaakte aanbiedingen samenstellen.

Maak gebruik van onze gratis stalenservice om uw nieuwe PVC garagevloer grondig te inspecteren. We kunnen u tot acht verschillende decors thuis bezorgen en het bedrag wordt tijdens het bestelproces terugbetaald. Bovendien bieden we al onze PVC vloeren met een beste prijsgarantie!

Voor vragen, wensen en suggesties over PVC garagetegels staat onze klantenservice voor u klaar via e-mail, telefoon en ons contactformulier. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste PVC tegels met kliksysteem en kijken ernaar uit u van dienst te zijn! Bestel nu uw garagevloer bij BRICOFLOR en transformeer uw garage in een handomdraai!

Plus icon lees meer