Garage vloertegels: de allernieuwste optie om uw garage af te maken

Voor velen is een grijze, cement achtige vloerbedekking of een industrie achtige vloerschildering het eerste waar aan geda…

lees meer
1 - 20 z 295 Producent

Tot kort geleden waren er weinig opties voor de vloerbedekking van een garage. Geen van deze opties creëerde een uitnodigende of motiverende werk omgeving. Maar waarom zouden garage vloeren niet meer veelzijdig kunnen zijn? Ten eerste moeten garage vloertegels bestendig zijn tegen hoge druk (bijvoorbeeld auto's), maar moet het ook vocht en grote temperatuurverschillen kunnen weerstaan. De garagevloeren moeten hier aan voldoen, aangezien de meeste garages niet beschikken over een verwarming. Dankzij het innovatie gerichte team van Fortelock, hoeft dit niet meer zo te zijn!

De PVC vloertegels voor garages met innovatief kliksysteem zijn een nieuwe oplossing voor een oud probleem. Het weerstaat gemakkelijk grote hoeveelheden druk, kan hoge en lage temperaturen aan, zijn zeer betaalbaar en zien er, in vergelijking met cement en verf, ook nog eens geweldig uit! U zult verstelt staan van het mooie design en de geweldige technologie achter dit product. Boven dit alles: u zult zich geen zorgen meer hoeven te maken over de grimmige uitstraling van uw oude garage vloerbedekking.

Kies voor kunststof vloertegels en blaas uw garage een nieuw leven in met de nieuwe en mooie designs

De uitstekend nieuwe ontwerpenvan Fortelock garage vloertegels zijn een echte game changer. Vergeet de koude en vieze cement vloeren of de versleten verf. De extreem sterke vinyl tegels zijn niet alleen lang houdbaar en makkelijk om schoon te maken, ze zijn ook nog eens heel erg mooi! De tegels zijn verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren en kunnen worden gecombineerd zonder enige beperkingen.

Dit biedt hierdoor de mogelijkheid om uw eigen heavy-duty vloer oplossing te ontwerpen. De mogelijkheid om verschillende kleuren te kiezen, kan helpen bij het overzichtelijker maken van verschillende gebieden die bedoeld zijn voor verschillende doeleinden, zoals: het vestigen van aandacht voor de vloer onder een werkplaats of een hydraulische oprit in een commerciële garage.

Een andere optie is het creëren van een hele nieuwe look: combineer verschillende kleuren en creëer een geruit patroon, strepen of spel namen. Er zijn geen limieten als het gaat om het om de mogelijkheden met de frisse kleuren van de Fortelock garagetegels. Naast alle kleuren opties, is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor twee verschillende oppervlaktepatronen, namelijk diamond of skin. De diamond oppervlakte lijkt op een patroon van traanplaat en verminderd slipgevaar.

De structuur van de skin oppervlakte is wat subtieler, kan worden gecombineerd om een uniek en interessant design te creëren en verminderd ook het slipgevaar! Bent u meer een klassiek type? Dan is grijs de perfecte tegel voor u! Bent u meer het type dat gaat voor de meer opvallende kleuren? Dan kunt u kiezen uit kleuren van onze 2010/2020 of 2050/2060 range, zoals rood, oranje en geel.

Nu u weet wat u kunt verwachten van deze ongelooflijk sterke garagevloer tegels, kunt u uzelf afvragen of u deze tegels ook in andere ruimtes kunt gebruiken. Het antwoord op die vraag is simpelweg: Ja! De fabrikanten stellen zelf voor om de garage tegels ook te gebruiken voor andere ruimtes. De voordelige eigenschappen van de tegels maken de tegels erg veelzijdig en de vele verschillende kleuren maken de tegels voor sommige plaatsen erg aantrekkelijk. Als er een tegel beschadigd raakt of vies wordt, is het heel gemakkelijk te vervangen.

Fortelock klikvloertegels zijn ook perfect voor elke sportstudio of fitnessruimte.

Deze Fortelock kunststof tegels zijn niet alleen ideaal voor in uw garage. Ze kunnen makkelijk tegen vocht en ook tegen gewichten en druk van verschillende fitnessaparaten. De verschillende kleuren van de tegels kunnen worden gebruikt om verschillende gebieden in de sportschool aan te geven. 

De Fortelock kliksysteem vloertegels zijn gemaakt om enorme druk te kunnen verdragen, wat deze tegels perfect maakt voor warenhuizen en fabrieken. De verschillende kleuren van de tegels kunnen worden gebruikt om verschillende gebieden in de warenhuizen of fabrieken aan te geven, zoals de nooduitgangen.

Ook hier is het handig dat de tegels bij beschadiging eenvoudig vervangen kunnen worden. Elk soort type garage is een garage waar de Fortelock kliksysteem vloeren perfect werken. Er hoeft zich geen zorgen worden gemaakt over de vochtigheid, de druk van de auto of van iets anders waar u aan denkt. Dit is de perfecte garagevloer optie!

Meerdere garage vloertegels collecties beschikbaar in onze online shop

De garagevloer tegels zijn ontworpen en gemaakt door top fabrikanten die gebruik maken van duurzame producten. Met een aantal collecties waar uit gekozen kan worden, is er altijd iets voor iedereen iets wat van toepassing is. Elk model past in elke ruimte.

Onze vier collecties - Invisible, Industry, Home, ECO voor ieder bereik een collectie van garagevloer tegels

Invisible garage vloertegels is een collectie van garage tegels waarvan het kliksysteem niet zichtbaar is. Dit zorgt voor een meer egaal vloerbeeld. De bijna niet ontvlambare en chemisch weerstandige PVC vloertegels, kunnen worden gebruikt als bedrijsvloeren en zware producten en beschikt over een non-slip oppervlakte. Deze tegels zijn ook ideaal als industrievloeren, aangezien zij hoge weerstand aankunnen.

Industry garage vloertegels beschikt over super sterke tegels voor de garage. Deze tegels zijn gericht op commerciële doeleinden. U kunt bijvoorbeeld denken aan autobedrijven, fabriekshallen, opslagloodsen etc. Dat het gericht is voor de commerciële markt betekent natuurlijk niet dat het niet geschikt is voor garages en fitness ruimtes. Het verschil tussen de industrie collectie en de thuis collectie zit hem in de dikte van het pvc

Home garage vloertegels is een collectie van veel voorkomende tegels voor individuen die een hobby, garage of een fitness ruimte hebben. Ook hier is het zo dat de dat de oppervlakte verschillend is. Het is een aangename eye catcher door de vele verschillende kleuren zoals: grijs, zwart en rood.

De ECO garage vloertegels is een collectie van tegels die even sterk zijn als de industrie garage vloertegel collectie. Enige verschil is dat deze gemaakt zijn met gerecycled PVC. Dit heeft als gevolg dat er kleurverschillen en stipjes of vlekjes in de tegels kunnen zitten. Dus als u voor duurzaamheid gaat en milieubewust bent dat is dit een hele goede vloer voor een gunstige prijs. Het kleurverschil en de vlekjes of stipjes kunnen zelfs een voordeel zijn als u de vloer wat speelser wilt.

Garagevloer tegels zijn duurzaam, makkelijk schoon te maken en simpelweg de beste keuze

Er zijn ontelbaar veel keuzes als het gaat om het kiezen van high-quality vinyl kliktegels over de andere vloerbedekking opties die er zijn. Maar wie wil er nou een vieze cement- of geverfde vloer, wat vaak niet lijkt op het verwachte resultaat en wat met de tijd toch niet mooier wordt? De looks zijn niet altijd genoeg! Om deze reden heeft het team van Fortemix een extreem goed en afgerond product ontwikkeld wat alle uitdagingen kan weerstaan!

Het innovatieve Air-Flow systeem houdt zich bezig met het vocht van de kunststof tegels

De Fortelock kunststof vloerplaten komen samen met een innovatieve en slimme technologie genaamd: het Air-Flow systeem. De fijn gestuctureerde onderkant van de tegel heeft kleine kanalen wat er voor zorgt dat vochtigheid aan de onderkant van de tegels wordt voorkomen. 

Dat is belangrijk omdat dit anders kan leiden tot verrotting of schimmel. Het Air-Flow systeem helpt om de tegels te laten 'ademen', wat betekent dat als er water onder de tegels komt te zitten, dit gemakkelijk kan opdrogen. Dit is een groot voordeel als het wordt vergeleken met andere garagevloer tegels. Aangezien garages vaak vochtige plekken zijn, zonder verwarming, is dit een echte life saver!

Erg sterk, langdurig en makkelijk schoon te maken - garagetegels blijven lang duurzaam

Alle Fortelock garagevloeren zijn gemaakt om voor een hele lange tijd mee te gaan! Het zijn geen standaard 'run-of-the-mill' vinyl tegels die maar voor een paar jaar meegaan. Bij goed onderhoud kunnen deze tegels gemakkelijk 25 jaar mee. Het team van Fortemix is zich ervan bewust dat er altijd iets kan gebeuren waardoor de vloer nat kan worden. Om deze reden is de polymetrie van de tegels bestand tegen veel olie soorten en chemicaliën.

Daarnaast zijn veel van de garagevloer tegels waterbestendig. Door het Air-Flow systeem hebben deze high-end vinyl tegels geen speciale zorg nodig! Mocht er toch iets gebeuren met de tegels of wilt u gewoon dat deze weer gaan stralen als nooit te voren, dan raadt het team van Fortemix de producten van Dr. Schutz aan. Deze producten maken het schoonmaken van tegels makkelijker dan ooit. Als u benieuwd bent of de tegels genoeg gewicht aan kunnen, kunt u gelijk na de installatie met uw auto over de tegels heen rijden!

Een heavy-duty garagevloer was nog nooit zo eenvoudig te leggen

Bent u opzoek naar nieuwe vloer mogelijkheden maar zijn heavy duty vloeren iets te duur en maken gebruik van een specifieke methode of experts moeten het installeren? Dan zijn Fortelock tegels precies de tegels die u zoekt! De garage vloertegels zijn makkelijk en snel te leggen, zelfs als u weinig of geen ervaring heeft. Het enige wat u nodig heeft is een rubberen hamer en een mes. Een ander voordeel is dat het ongeveer een uur duurt om een oppervlakte van 46m² te vullen. Het allermooiste is dat de tegels gelijk gelegd en gebruikt kunnen worden!

Uw garage vloer kan heel mooi worden afgedreven met onze Fortemix Fortelock Ramp and Edge tegels, wat een laag van netheid toevoegt aan uw werkplaats of werkruimte. Deze tegels kunnen net zo gemakkelijk als de garagevloer tegels worden geinstalleerd door de garagevloer kliksysteem van de vloertegels.

Ontdek onze brede selectie van garagetegels in een oogopslag!

In de online shop van Bricoflor maakt iedereen de perfecte keuze voor zijn-haar garage vloertegels door de uitgebreide keuzemogelijkheid van Fortemix. Alle tegels zijn beschikbaar als sample zodat u zelf kunt ervaren hoe het aanvoelt en kunt u ook zelf de voordelen ervan ervaren. Heeft u al enige ideeën voor uw tegels? Laat het ons weten en wij zoeken de tegels die perfect passen in uw situatie. Als u een grotere hoeveelheid nodig hebt kunt u altijd om een offerte vragen. Mochten er andere vragen of opmerkingen zijn neem dan gerust contact op! 

Plus icon lees meer