PVC Tegels: Hoge kwaliteit PVC vloertegels

Deze hoge kwaliteit, water bestendige tegels, zijn de meest populaire opties voor kantoren, badkamers en keukens. Met alle…

lees meer
1 - 20 z 740 Producent

De ongelooflijk mooie designs dat tegenwoordige PVC laminaat tegels aanbieden, is niet meer te bevatten en kan niet meer vergeleken worden met vroeger. Als u een elegante en uitnodigende sfeer wil creëeren in uw ruimte, dan zijn PVC tegels de beste optie hiervoor. Maar, het gaat zijn niet alleen de looks van de tegels: Kunststof tegels zijn duurzaam, water bestendig, low maintenance en helpen met de isolatie in uw huis.

Daarnaast hebben ze nóg een voordeel, dat is de eenvoudige installatie, wat hun de perfecte vloer optie maakt voor renoveren en om een nieuwe look in uw huis te brengen. U zult de schoonheid, eenvoud en elegantie van de hoge kwaliteit ervaren! Bricoflor biedt u een grote verscheidenheid aan tegels in onze uitgebreide online shop. 

PVC tegels van de meest bekende fabrikanten - de beste PVC vloertegels

De meest bekende PVC vloertegels producenten zoals Gerflor, Tarkett en Amtico zorgen met internationale producties ervoor dat PVC tegels een briljante oplossing zijn voor evenementen. Zoals bijvoorbeeld bij de Olympische Spelen worden kunststof tegels gebruikt, maar daarnaast ook bij grote bedrijven zoals Boeing. Deze verbazingwekkende prestaties hebben aangetoond dat Gerflor een ideale keuze is voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Gerflor vinyl tegels brengen stijlvolle keuzes, wat betreft kleuren en designs, samen met duurzaamheid en weerstand. Hierbij streeft Gerflor er ook naar om milieuvriendelijke producten te produceren die 100% recyclebaar zijn aan het einde van hun levensduur.

Ze leveren daarom voor iedere ruimte en sfeer een ideaal product. Verder biedt Tarkett, de andere marktgigant, een grote verscheidenheid aan tegels wat betreft inspiraties en kleuren. De luxe vinyl tegel-collecties van Tarkett zijn welbekend geprezen voor hun robuustheid en kwaliteit van de grondstoffen die de tegels zo maken, dat ze perfect zijn voor iedere behoefte. Bricoflor heeft van deze producenten een grote hoeveelheid aan producten, ieder met de beste kwaliteit die geleverd kan worden.

pvc vloertegels – 4 verschillende manieren om vinyl te installeren

pvc laminaat tegels komen in een aantal verschillende variaties wanneer u kijkt naar de installatie methode. Deze verschillende systemen laten u kiezen voor de variatie die het beste bij u past. Er is geen professional nodig om de taak voor u te vervullen. Het is eenvoudig zelf te doen met de bijgeleverde handleiding en hierdoor kunt u uw ruimte transformeren naar uw droom ruimte.

Met een aantal eenvoudige stappen kunt u uw huis een geheel ander design geven en uw kamers renoveren. De pvc vloer tegel is in 4 verschillende installatie variaties te verkrijgen, namelijk: zelfklevend, klik systemen, losse tegels en glue-down. Deze zijn allemaal eenvoudig te installeren zodat u dit ook geheel zelf kunt. De enige keuze wat nog aan u is, is om te kiezen welk systeem het beste bij uw ruimte past.

Zelfklevende vinyl tegels – één laagje verwijderd van uw perfecte vloer

Een van de laatste innovaties in deze markt, zijn de zelfklevende vinyltegels. Dankzij deze nieuwe techniek, is het renoveren van uw huis eenvoudig te perfectioneren, ook al heeft u geen ervaring met vloeren leggen. Deze zelfklevende pvc tegels komen met een laag waar de plakstof onder zit. U hoeft hierdoor eenvoudig deze laag te verwijderen en de tegel goed aan te drukken tegen de vloer.

Verder, de enige voorbereiding wat u hoeft te treffen is ervoor te zorgen dat de vloer helemaal schoon is. Dat is alles! Nadat uw nieuwe vloer is geïnstalleerd, zijn de zelfklevende vinyl tegels ook nog eens eenvoudig schoon te houden. U hoeft alleen de vloer de poetsen met een zwabber of wat schoonmaakmiddel toe te voegen om vlekken te verwijderen. Daarnaast zijn de tegels in het algemeen ook zeer aangenaam en rustig wat voor een ideale sfeer zorgt in uw huis.

U bent één klik verwijderd van een perfecte vloer – pvc kliktegel

Click pvc tegels zijn tegenwoordig eenvoudig te installeren, waarbij gebruik wordt gemaakt van een klik systeem. Dit is een variant die ondertussen bekend is bij de menigte. Dit geweldige systeem is inmiddels zo vaak toegepast, vanwege de vele voordelen die het geeft. Ze kunnen worden geïnstalleerd zonder enige plakstoffen, gereedschappen of proffesionals. Met het gebruik van het mes en groef systeem, zijn de tegels eenvoudig in elkaar te klikken en blijven ze correct zitten. Het zorgt voor een egale vloer en is zeer vast. Wanneer u de pvc kliktegels eenvoudig in de kamer hebt gelegd, kunt u daarna meteen gebruik maken van deze vloer.

Losleg vinyl tegels – Eenvoudig én snel

Dit type vinyl tegels is de perfecte combinatie tussen een zwevende vloer en glue-down pvc tegels. De reden dat deze soort vloer geen lijm of kleefstof nodig heeft, is dat de ondervloer eronder een hoge weerstand heeft tegen wrijving, dat het daardoor goed vast blijft liggen. Het systeem is zo goed dat de tegels “plakken” aan de vloer, mensen ook werkelijk zullen denken dat het glue-down pvc tegels zijn.

Desalniettemin, geen lijm is gebruikt bij de passende los leg vinyl tegels, waardoor het eenvoudig zelf kan worden geïnstalleerd en geen overblijfselen achterlaat bij de installatie. Deze tegels kunnen simpel worden aangepast bij iedere kamer en snel worden geplaatst.

Stevig en duurzaam - Glue-down vinyl tegels

Glue-down vinyl tegels hebben wat meer aandacht nodig om te installeren, aangezien deze moeten worden geplakt aan de vloer. Hoewel, er zijn veel voordelen bij glue-down pvc tegels. Deze tegels zijn flexibeler en dunner dan die wat geen lijm nodig hebben, wat het zeer aangenaam maakt voor een renovaite. Verder zijn deze robuuster en veerkrachtiger, wat het ideaal maakt voor veel gebruikte commerciële ruimtes.

Daarnaast zitten ook alle voordelen erbij, die andere vinyl tegels ook geven, want ze zijn ook makkelijk schoon te houden en u hoeft zich niet al te veel in te spannen om er iets aan te veranderen. Met een beetje oefenen, kunt u deze vinyl tegels ook heel eenvoudig zelf installeren!

Bricoflor biedt u de beste pvc vloertegels die er zijn

Luxe vinyl tegels kunnen gevonden worden bij ons in de Bricoflor online shop, natuurlijk in ontelbare variaties. Van een brede collectie vinyl tegels met hout en steen designs kunt u ook mineraal kleurige en abstracte decors kiezen. Dankzij de verschillende variaties die het geeft, heeft u een eindeloze toegang tot flexibele vinyl tegels.

Bij Bricoflor krijgt u standaard de beste prijsgarantie op uw producten. Daarnaast kunt u, bij twijfel, een gratis sample aanvragen waardoor u het product in het echt kunt ervaren en kunt zien of het inderdaad de juiste keuze is. Heeft u uw keuze gemaakt? U kunt ons contacteren op ons telefoonnummer of mailt u ons! Wij bij Bricoflor staan klaar voor uw vragen en maken een persoonlijke offerte aan!

Plus icon lees meer