SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

PVC Tegels: Hoge kwaliteit PVC vloertegels

Deze hoge kwaliteit, water bestendige tegels, zijn de meest populaire opties voor kantoren, badkamers en keukens. Met alle…

lees meer
SALE
SALE
SALE
SALE
origin-claim
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
SALE
SALE
origin-claim
origin-claim
origin-claim
SALE
1 - 20 van 863 Producten

Ontdek de vele voordelen van PVC tegels voor uw vloerrenovatie!

Als u op zoek bent naar een elegante en uitnodigende uitstraling in uw ruimte, dan zijn PVC tegels de ideale keuze. Deze tegels bieden namelijk prachtige designs die niet te vergelijken zijn met het PVC laminaat van vroeger. Maar niet alleen de looks zijn indrukwekkend. Kunststof tegels zijn ook duurzaam, waterbestendig en eenvoudig te onderhouden. Bovendien helpen ze met de isolatie in uw huis.

Een ander voordeel van PVC vloertegels is de eenvoudige installatie. Hierdoor zijn ze de perfecte optie voor vloerrenovaties en om een nieuwe look aan uw huis te geven. U zult versteld staan van de schoonheid, eenvoud en elegantie van de hoge kwaliteit tegels.

Bij Bricoflor bieden we u een uitgebreid assortiment PVC tegels aan in onze online shop. Ontdek de vele voordelen van deze vinyl tegels en creëer de perfecte uitstraling in uw huis!

PVC tegels van de meest bekende fabrikanten - de beste PVC vloertegels

Gerflor PVC tegels en Tarkett PVC tegels zijn twee van de meest bekende producenten van PVC vloertegels, die internationaal bekend staan om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Hun PVC tegels worden niet alleen gebruikt bij grote evenementen zoals de Olympische Spelen, maar ook bij gerenommeerde bedrijven zoals Boeing.

Gerflor biedt een brede selectie van stijlvolle kleuren en designs, die perfect samengaan met de duurzaamheid en weerstand die ze bieden. Bovendien is het bedrijf gericht op het produceren van milieuvriendelijke producten die 100% recyclebaar zijn aan het einde van hun levensduur. Voor iedere ruimte en sfeer is er een ideaal product van Gerflor beschikbaar.

Tarkett biedt een grote verscheidenheid aan inspirerende kleuren en designs voor hun vinyl tegels, die bekend staan om hun robuustheid en de kwaliteit van de grondstoffen die worden gebruikt om ze te maken. Dit maakt Tarkett's tegels perfect voor iedere behoefte.

Bij BRICOFLOR bieden wij een grote hoeveelheid producten van deze producenten, allemaal van de hoogste kwaliteit die geleverd kan worden. Als je op zoek bent naar betrouwbare en duurzame PVC vloertegels voor welke gelegenheid dan ook, dan zijn Gerflor en Tarkett de perfecte keuze.

Vinyl tegels– 4 verschillende manieren om zelf uw tegels te installeren

PVC tegels zijn verkrijgbaar in verschillende variaties als het gaat om de installatiemethode. Deze systemen stellen u in staat om de variatie te kiezen die het beste bij uw situatie past, zonder dat u een professional hoeft in te schakelen. Met behulp van de bijgeleverde handleiding kunt u uw ruimte transformeren in uw droomruimte.

Met slechts een paar eenvoudige stappen kunt u uw huis een compleet nieuw design geven en uw kamers renoveren. Er zijn vier verschillende installatie variaties beschikbaar voor PVC vloertegels, namelijk: zelfklevende tegels, klik tegels, looselay tegels en Plak tegels. Ze zijn allemaal gemakkelijk te installeren, zodat u dit helemaal zelf kunt doen. Het enige wat u hoeft te doen is kiezen welk systeem het beste bij uw ruimte past.

Zelfklevende vinyl tegels – één laagje verwijderd van uw perfecte vloer

Een van de laatste innovaties in deze markt, zijn de zelfklevende PVC tegels. Dankzij deze nieuwe techniek, is het renoveren van uw huis eenvoudig te perfectioneren, ook al heeft u geen ervaring met vloeren leggen. Deze zelfklevende pvc tegels komen met een laag waar de plakstof onder zit. U hoeft hierdoor eenvoudig deze laag te verwijderen en de tegel goed aan te drukken tegen de vloer.

Verder, de enige voorbereiding wat u hoeft te treffen is ervoor te zorgen dat de vloer helemaal schoon is. Dat is alles! Nadat uw nieuwe vloer is geïnstalleerd, zijn de zelfklevende vinyl tegels ook nog eens eenvoudig schoon te houden. U hoeft alleen de vloer de poetsen met een zwabber of wat schoonmaakmiddel toe te voegen om vlekken te verwijderen. Daarnaast zijn de PVC tegels in het algemeen ook zeer aangenaam en rustig wat voor een ideale sfeer zorgt in uw huis.

U bent één klik verwijderd van een perfecte vloer – pvc kliktegel

PVC kliktegels zijn tegenwoordig eenvoudig te installeren, waarbij gebruik wordt gemaakt van een klik systeem. Dit is een variant die ondertussen bekend is bij de menigte. Dit geweldige systeem is inmiddels zo vaak toegepast, vanwege de vele voordelen die het geeft. Ze kunnen worden geïnstalleerd zonder enige plakstoffen, gereedschappen of proffesionals. Met het gebruik van het mes en groef systeem, zijn de tegels eenvoudig in elkaar te klikken en blijven ze correct zitten. Het zorgt voor een egale vloer en is zeer vast. Wanneer u de kliktegels eenvoudig in de kamer hebt gelegd, kunt u daarna meteen gebruik maken van deze vloer.

Looselay PVC vloertegels – Eenvoudig én snel

Dit type vinyl tegels is de perfecte combinatie tussen een zwevende vloer en Plak tegels. De reden dat deze soort vloer geen lijm of kleefstof nodig heeft, is dat de ondervloer eronder een hoge weerstand heeft tegen wrijving, dat het daardoor goed vast blijft liggen. Het systeem is zo goed dat de tegels “plakken” aan de vloer, mensen ook werkelijk zullen denken dat het PVC plak tegels zijn.

Desalniettemin, geen lijm is gebruikt bij de passende looselay tegels, waardoor het eenvoudig zelf kan worden geïnstalleerd en geen overblijfselen achterlaat bij de installatie. Deze PVC vloertegels kunnen simpel worden aangepast bij iedere kamer en snel worden geplaatst.

Stevig en duurzaam - PVC plaktegels

Plaktegels vloer hebben wat meer aandacht nodig om te installeren, aangezien deze moeten worden geplakt aan de vloer. Hoewel, er zijn veel voordelen bij Plak pvc tegels. Deze tegels zijn flexibeler en dunner dan die wat geen lijm nodig hebben, wat het zeer aangenaam maakt voor een renovaite. Verder zijn deze robuuster en veerkrachtiger, wat het ideaal maakt voor veel gebruikte commerciële ruimtes.

Daarnaast zitten ook alle voordelen erbij, die andere vinyl tegels ook geven, want ze zijn ook makkelijk schoon te houden en u hoeft zich niet al te veel in te spannen om er iets aan te veranderen. Met een beetje oefenen, kunt u deze PVC tegels ook heel eenvoudig zelf installeren!

Bricoflor biedt u de beste pvc vloertegels die er zijn

PVC tegels kunnen gevonden worden bij ons in de Bricoflor online shop, natuurlijk in ontelbare variaties. Van een brede collectie vinyl tegels met houtlook en steenlook designs kunt u ook mineraal kleurige en abstracte decors kiezen. Dankzij de verschillende variaties die het geeft, heeft u een eindeloze toegang tot flexibele PVC vloertegels.

Bij BRICOFLOR krijgt u standaard de beste prijsgarantie op uw producten. Daarnaast kunt u, bij twijfel, gewoon gratis stalen aanvragen waardoor u het product in het echt kunt ervaren en kunt zien of het inderdaad de juiste keuze is. Heeft u uw keuze gemaakt? U kunt ons contacteren op ons telefoonnummer of mailt u ons! Wij bij BRICOFLOR staan klaar voor uw vragen en maken een persoonlijke offerte aan!