Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Fotobehang met eigen foto- hier word je de ontwerper!

Design je eigen behang en creëer uw gewenst interieur. Met een fotobehang met je eigen motief kun je je favoriete foto op spectaculair mooie muren zetten. Hiermee combineert u sterke herinneringen en persoonlijke momenten door middel van sterke woonaccesoires.

Lees verder

Fotobehang eigen foto

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Fotobehang met eigen foto: beleef de mooiste momenten steeds weer opnieuw

Met de fotobehangconfigurator in onze online shop kunt u uw eigen persoonlijke behangpakketten ontwerpen. Van landschappen en uw favoriete plaatsen tot groepsfoto's van uw dierbaren en zelfs zeer ongewone of grappige motieven, er zijn geen grenzen meer voor u met een fotobehang met uw eigen foto. Als u niet het geschikte fotobehang in ons uitgebreide assortiment vindt, is een fotobehang met een eigen motief de perfecte oplossing om een echt individuele sfeer te creëren die nergens anders te vinden is!

Foto's die verder gaan dan elk ander kader!

Maak van uw kamers fotolijsten en ensceneer uw favoriete motieven en herinneringen op de manier waarop ze het verdienen om gezien te worden. Van fotobehang met een eigen foto die de hele muur vult tot kleinere formaten die de afzonderlijke hoeken van het interieur accentueren, u kunt uw eigen persoonlijke keuze maken. Met een fotobehang met uw eigen foto bent u de ontwerper en beslist u niet alleen over het motief, maar ook over de grootte en de oriëntatie, zodat uw foto echt tot zijn recht komt.

De keuze van het motief: Kunstzinnige wandvormgeving met een fotobehang met een eigen motief

Om uw pand bijzonder smaakvol en huiselijk te maken, kan het raadzaam zijn om bij de keuze van het motief rekening te houden met de rest van de inrichting, de grootte van de kamer en de kwaliteit van de foto. Als algemene regel geldt dat je een zeer scherpe foto moet kiezen met zo min mogelijk pixelvorming. Omdat uw fotobehang met uw eigen motief natuurlijk groter is dan de onderliggende foto, moet u ervoor zorgen dat de kwaliteit van de foto's zo hoog mogelijk is, zodat niets een briljant wanddesign in de weg staat!

Weelderig en kleurrijk of eenvoudig en discreet: kies fotobehang met uw eigen motief wijselijk

In principe kun je natuurlijk elke foto en elk motief gebruiken voor je nieuwe fotobehang met je eigen foto. Houd er echter rekening mee dat zeer kleine ruimtes snel rommelig en onrustig kunnen overkomen. Misschien moet je liever kiezen voor een fotobehang met landschap zoals een strand of bergen. De ruimtelijkheid en de deels driedimensionale indruk van deze motieven zorgt voor een zekere openheid en diepgang en is daarom ook ideaal voor kleinere ruimtes. Misschien vindt u nog foto's van uw laatste strandvakantie, een wandeling in de bergen of gewoon een foto van uw absolute lievelingsplek, waarvan u elke dag thuis kunt genieten met een fotobehang met uw eigen motief.

Natuurlijk bieden niet alleen landschapsfoto's het ideale motief voor een fotobehang met een eigen foto. Afhankelijk van de kamer zijn foto's van uw dierbaren, van feesten en partijen en gelukkige momenten in uw leven bijzonder geschikt als foto voor een fotobehang met uw eigen motief. Zo kan een foto van u en uw partner worden gebruikt als fotobehang in de slaapkamer, terwijl foto's met vrienden en familie misschien meer geschikt zijn in de woonkamer. Het wordt ook steeds populairder om de hal of gang te versieren met een fotobehang met een eigen foto.

En het is niet alleen in de woonruimte dat de unieke wandbekleding voor individuele accenten zorgt. Ook op commercieel gebied kan een fotobehang met een eigen foto ervoor zorgen dat u zich onderscheidt van andere bedrijven. De bijzondere unieke stukken creëren een unieke sfeer met een persoonlijk tintje dat staat voor een bijzonder uitnodigende en aangename flair die uitnodigt tot een goed gevoel en verblijf. 

Met een paar klikken op het fotobehang met uw eigen motief

De configuratie van uw nieuwe fotobehang met uw eigen motief is heel eenvoudig. U kunt de gewenste foto in de gebruikelijke bestandsformaten JPG, TIFF of PNG vanuit uw eigen huis uploaden en de gewenste grootte kiezen. Als u een oudere foto, dia's of zelfs negatieven wilt gebruiken, kunt u deze eenvoudig online of thuis digitaliseren.

Meet uw muren in het begin exact op in hoogte en breedte en tel daar vijf tot tien centimeter bij op als u de grootte aangeeft. Houd er rekening mee dat de muren niet altijd volledig recht zijn, vooral in oudere gebouwen, en houd rekening met eventuele afwijkingen bij het opgeven van de afmetingen. Als uw fotobehang met uw eigen motief groter is, kunnen eventuele uitsteeksels op de muur later worden afgeknipt om een schone afwerking te creëren. De stroken van uw nieuwe fotobehang met uw eigen foto zijn 50 cm breed. De breedte van de laatste strook is gebaseerd op de grootte die u hebt ingevoerd, zodat u de laatste strook niet hoeft te knippen. Bovendien heeft u de mogelijkheid om uw gewenste afbeelding te spiegelen of een zwart-witfilter aan te brengen om een discreet nostalgisch laagje van uw fotobehang te creëren met uw eigen motief.

Groot formaat unieke exemplaren in hoge kwaliteit: Materialen & kenmerken van een fotobehang met uw eigen motief

Het fotobehang met uw eigen motief in onze onlineshop is hoogwaardig vliesbehang, dat in Duitsland geproduceerd wordt. Een vliesbehang kenmerkt zich niet alleen door de eenvoudige toepassing, omdat u de pasta direct op de muur kunt aanbrengen, maar boeit ook door enkele functionele voordelen. Zo is een fotobehang met eigen foto van vlies robuuster en scheurbestendiger dan bijvoorbeeld een behang van papier en kan het ook als fotobehang in de keuken of badkamer worden gebruikt dankzij de waterdampdoorlatende, maar toch waterbestendige eigenschappen.

Het fotobehang met uw eigen motief overtuigt ook door zijn lichtbestendigheid en duurzaamheid, en kleine vervuilingen kunnen zorgvuldig worden gereinigd met een vochtige doek. De behangpapieren zijn ook ideaal voor woonkamers, want ze zijn geurloos en worden voor u geproduceerd met een kwalitatief hoogstaand beeld zonder gebruik van schadelijke stoffen. Mocht u op een gegeven moment besluiten om te kiezen voor een ander behang uit onze online shop of een geheel nieuw motief van uw fotobehang met uw eigen foto, dan kan het vliesbehang eenvoudig van de muur worden verwijderd als het droog is.

Uw fotobehang met uw eigen motief handig & eenvoudig op de muur

Zoals met zoveel dingen kan een goede voorbereiding u veel werk besparen bij het behangen van een fotobehang met uw eigen foto. In principe verschilt de toepassing van een fotobehang niet veel van die van een normaal behang, vooral omdat de vliesrug voor een gemakkelijke toepassing zorgt, omdat u de pasta rechtstreeks op de muur kunt aanbrengen en zo niet alleen de constructie van de behangtafels maar ook het weken van de behangstroken kunt besparen. In principe heeft u de volgende hulpmiddelen nodig voor de bevestiging van uw fotobehang met uw eigen motief:

Plaksel, een emmer en een stok voor het mengen van de pasta, een ladder, een kwastje en een behangborstel of, naar keuze, een spons of doek, een drukroller en een graanroller en, naar keuze, een cuttermes, een duimstok en een potlood.

Voordat u begint met behangen, moet u ervoor zorgen dat de te behangen muur zo glad, schoon en droog mogelijk is. Vuil en vocht kunnen de hechting van het fotobehang met uw eigen foto verminderen, terwijl oneffenheden later onaantrekkelijk kunnen worden op het behang. De ideale kamertemperatuur voor het behangen ligt rond de 20°C.

Zet persoonlijke herinneringen op de muur in een mum van tijd

Zolang de muren glad, schoon en droog zijn, kunt u beginnen. Meng de pasta volgens de bijsluiter en zorg ervoor dat er zich geen klontjes vormen. Breng de pasta met een kwastje op de muur aan. Het is het beste om de pasta nog niet op het hele muuroppervlak aan te brengen, zodat de pasta niet voortijdig droogt in het achterste gedeelte. Neem de eerste strook behang en leg deze precies tegen de rand van de muur en het plafond. Maak nu het fotobehang glad met een behangborstel van boven naar beneden.

Doe hetzelfde met de volgende stroken en zorg ervoor dat u altijd de juiste tegenhanger behangt. Hiervoor vindt u markeringen op de achterzijde van de lakens. Breng de individuele achtergronden kont op kont aan, d.w.z. niet overlappend. Als er zich littekens of luchtbellen hebben gevormd, kunt u deze gemakkelijk gladstrijken met een littekenrol en een drukrol.

Individueel, persoonlijk, praktisch: Bestel nu uw fotobehang met uw eigen motief online!

Zet je favoriete motief op de muur en creëer een sfeer met je eigen persoonlijke touch. Kies vandaag nog uw favoriete foto en maak van uw kamers uw persoonlijke oase van welzijn! Het hoogwaardige fotobehang met een eigen motief overtuigt niet alleen door de expressieve beeldkwaliteit, maar ook door de ideale huiskamergeschiktheid en de eenvoudige configuratie. De unieke wandbekleding is ook bij ons verkrijgbaar tegen de beste prijs dankzij onze beste prijsgarantie.

Voor vragen, verzoeken en suggesties staat onze klantenservice tot uw beschikking. U kunt ons telefonisch, per e-mail en via ons contactformulier bereiken. Wij adviseren u graag over alle aspecten van fotobehang met uw eigen motief en verheugen ons op uw komst!