SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Tapijtplanken - Goedkoop tapijt voor uw huis of kantoor

Tapijtplanken zijn in populariteit gegroeid op zowel de commerciële als de residentiële markt, dankzij een aanta…

lees meer
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
1 - 20 van 157 Producten

Het unieke productieproces zorgt ervoor dat deze tapijtplanken robuust en tegelijkertijd zacht en flexibel zijn bij het hanteren ervan. Bovendien nemen de meeste fabrikanten de kwestie van het milieu zeer serieus, dus ze zijn niet alleen na gebruik recyclebaar, maar zijn ook gemaakt van gerecyclede materialen. Zelfs chemisch behandelde tapijtplanken zullen de binnenluchtkwaliteit verbeteren en deeltjes neutraliseren die in andere omstandigheden schadelijk zouden zijn. In het geval van zeer ernstige vlekken, kunnen tapijtplanken afzonderlijk worden verwijderd en vervangen, waardoor uw niet de kosten of de noodzaak heeft om een ​​nieuw tapijt voor de hele kamer te kopen.

Flexibel: tapijtplanken geschikt voor allerlei soorten gebruik

Als u aan tapijt denkt, denkt u meestal aan een zachte en comfortabele vloer voor uw huis. Hoewel de tapijtplanken met meer dan dat kunnen: met behulp van de robuuste materialen en vezels waarmee deze tegels worden vervaardigd, volgens de nieuwste fabricageprocessen, worden extra resistente producten bereikt, die bestand zijn tegen grote belastingen en hoeveelheden publiek in commerciële gebieden zonder enig probleem. U kunt dus profiteren van het gemak van installatie van deze vloeren en de gezellige uitstraling die de tapijtplanken laten zien, ook in uw vakgebied. En als u de vloer van een kantoor of trainingsruimte moet bedekken, waarbij het belangrijk is om een ​​rustige werksfeer te creëren, spelen de uitstekende akoestische isolerende eigenschappen van tapijtplanken een rol en vervullen ze perfect uw taak, en dankzij de hoge kwaliteit van de tegels, het plaatsen van deze in dit type kamer zal geen probleem zijn.

Vind uw ideale tapijt – Goedkope, duurzame en hoge kwaliteit tapijt

Ongeacht welk type tapijtplanken u zoekt, we weten dat u hetgene wat u nodig heeft in onze online store zult vinden. Wij bieden u de beste merken tegen de beste prijs, en als u grote hoeveelheden wilt bestellen, zullen wij gepersonaliseerde aanbiedingen doen. Ook als u een specifiek product nodig heeft of van een fabrikant die niet op onze pagina staat, kunnen we het misschien toch krijgen. Neem gewoon contact met ons op en wij zullen ons best doen om aan uw behoeften te voldoen.

Plus icon lees meer