Close icon

Vorwerk tapijt: innovatieve textiel vloerbedekking made in Germany

De firma Vorwerk flooring hoort zonder twijfel tot de toonaangevende firma´s op het gebied van hoogwaardige tapijten…

lees meer
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 van 814 Producten

Alle collecties uit de aanbieding zijn  uit hoogwaardige kwaliteit en op grote verscheidenheid van de verschillende modellen samengesteld. Bovendien biedt het bedrijf, als er vraag is, ook fascinerende luxe – collecties aan, die verdergaan waar het normale segment eindigt. Ook worden er van Vorwerk tapijt steeds meer gelimiteerde collecties en bijzondere edities aangeboden, die in samenwerking met architecten, designers of kunstenaars met wereldfaam ontstonden. Deze en vele andere projecten spreken voor  het hoge culturele betrokkenheid van dit merk. Vorwerk flooring heeft zich op het gebied van vloerbedekking ook een naam gemaakt waar de attributen, nauwkeurigheid, creativiteit en intelligentie niet meer weg te denken zijn. Dit eenmalige concept vestigt Vorwerk flooring als een dragende zuil in de architectuur en maakt het tot een steeds weer geliefd en flexibel designproduct.

Voor commerciëel- en woonbereik: Vorwerk haar collecties, projectie en fascinatie

Zoekt u een goedkoop tapijt voor uw woonkamer? Of zoekt u een representatieve vloerkleed voor uw conferentieruimte? In de BRICOFLOR-onlineshop vindt u twee verschillend grote collecties van de merkproducent Vorwerk flooring uit Nedersaksen, die ook uw wensen optisch en technisch zullen vervullen.

Vorwerk “Projektie”

Ten eerste de commerciële serie „Projektie“ met haar stromingen  “CUT” (taftkwaliteit) en “LOOP” (lussentapijt) in 16 frisse modellen, waarmee men in de vloerarchitectuur  overtuigend nieuwe maatstaven kan zetten. Ze bevatten onder andere levendige kleuren, innovatieve structuren en een robuuste kwaliteit, waarmee het ontwerpen van nieuwe creaties grenzenloos is.

Vorwerk “Fascinatie”

Ten tweede vindt u in de BRICOFLOR-onlineshop ook 23 variaties in de behaaglijk aandoende vloerbedekkings-serie “Fascinatiedie volledig in de hedendaagse geest ontworpen werd. Met  de vescheidenheid aan structuren, designs en kleuren zal ze u echt overtuigen. Vooral in woonbereiken en met de mogelijkheid om uit 400 verschillende  variaties te kunnen kiezen, zal ook beslist voor u een creatie voor u te vinden is die bij uw stijl past. Een aantal goede voorbeelden hiervan zijn: "Vorwerk Amiru", "Vorwerk Gattea" en "Vorwerk Hermelin". 

Kies een eco-vriendelijk pad met Vorwerk tapijten

Het gerenomeerde bedrijf is van mening dat een gezonde planeet de sleutel is tot een welvarende toekomst. Ze zijn dan ook voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën voor de productie en om de verzending van hun tapijten meer energie-efficiënter te maken. Al meer dan 20 jaar heeft Vorwerk een marktleidersrol als het gaat om duurzame ontwikkeling. Om kostbare middelen te sparen, recyclet Vorwerk materialen in het productieproces en vermindert hiermee de afval in belangrijke mate. In 2015 was Vorwerk in staat om 373 ton oud tapijt, nieuw te maken. Aangezien de garen van de meeste Vorwerk tapijten gemaakt zijn van 100% polyamide, kunnen de producten gemakkelijk worden gerecycled. Het productie gebied in Duitsland wordt om de drie maanden gecontroleerd door onafhankelijke instanties en beoordeeld op emissies. Als gevolg van deze maatregelen, dragen alle tapijten bij aan de Duitse en internationale eco-certificaten, zoals GuT en Green Label Plus.

In de BRICOFLOR-onlineshop voor u: De collecties “Projectie” en “Fascinatie”

De vloerbedekkingen van de firma Vorwerk flooring hebben uw interesse gewekt? Dat is prima, want nu krijgt u de modellen uit de series projectie en fascinatie ook in de BRICOFLOR-onlineshop. Bestelt u hier heel eenvoudig met een gratis sample van de modellen die u interesseren en informeert u zich zoveel u wilt in onze talrijke categoriëen. Hier zult u met zekerheid een vloerbedekking vinden, die in uw woon- of werkbereik past.

Heeft u de juiste keuze gevonden – maakt u gebruik van de prima service van de BRICOFLOR- onlineshops!

In de onlineshop van BRICOFLOR, de bekendste aanbieder van vloerbedekkingen, krijgt u het tapijt van  Vorwerk flooring niet alleen voordelig, maar ook volgens afspraak met de beste prijsgarantie ! Laat u vandaag nog een calculatie  met een voor u individuele en voordelige offerte maken en neemt u bij verdere vragen over tapijt contact op met ons vakkundig klantenservice team. BRICOFLOR – om bij de renovatie te kunnen profiteren.

Plus icon lees meer