SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Vloerkleden - voor ieder wat wils!

Vloerkleden vertegenwoordigen een element van tijdloze decoratie dat erin slaagt om de ruimtes van uw huis op een eenvoudi…

lees meer
1 - 20 van 1539 Producten

Als uw nieuwe vloer niet genoeg is om de stijl te bereiken die u aan uw huis wilt geven, kunt u een kleed toevoegen aan uw vloer die we in onze online winkel BRICOFLOR beschikbaar hebben. Er zijn klassieke en sober ogende vloerkleden, maar ook meer persoonlijke of meer specifieke ontwerpen. Wij bieden vloerkleden voor uw woonkamer, slaapkamer, eetkamer, badkamer, keuken en zelfs de kinderkamer. Sommige luxueus, andere goedkoper, maar allemaal van geweldige kwaliteit. Als u op zoek bent naar een vloerkleed om uw kamer te versieren, vindt u in onze online winkel moderne en voordelige vloerkleden, ontworpen met de beste vezels en stoffen en voor alle smaken en stijlen.

Lang leve moderne en veelzijdige vloerkleden

Het assortiment bestaat uit de nieuwste modellen, fris en modern gesneden. Bent u op zoek naar een modern vloerkleed, volgens uw smaak en decoratiebehoeften? Designer vloerkleden zijn de meest veelzijdige en voldoen aan allerlei eisen. Als u bijvoorbeeld een ruime woonkamer of een kleine badkamer wilt versieren, vindt u zeker een vloerkleed van voldoende grootte en design in harmonie met elk oppervlak.

Je zult geen problemen hebben als je ze wilt combineren met wat behang aan de muur, omdat er heel eenvoudige modellen zijn die niet erg sierlijk zijn. Moderne vloerkleden met lang haar zijn de ideale oplossing voor de winter als u ongeëvenaard comfort en warmte wilt garanderen.

Als u op zoek bent naar een vloerkleed zonder gebruikslimieten, kies dan voor synthetisch vloerkleed, bestand tegen slijtage en vuil. Dan is er de hele kwestie van stijl, een noodzaak als het gaat om designvloerkleden. U kunt kiezen tussen ronde, ovale en gekleurde kleden, dus het zal niet moeilijk zijn om het vloerkleed te vinden dat het beste bij uw persoonlijke stijl en meubels past.

Shaggy vloerkleden tot korte vloerkleden: Kies het juiste vloerkleed voor u!

Wat betreft trends en stijlen zijn shaggy vloerkleden zonder twijfel de mode van het moment. Ze brengen het milieu een idee van comfort en onvergelijkbare warmte dankzij de zachtheid en het lange haar, zonder zijn specifieke look op te geven. Shaggy vloerkleden hebben een vintage uitstraling, maar in werkelijkheid zijn ze ontworpen voor de meest moderne en hedendaagse omgevingen.

De langharige vloerkleden zijn warm en gemakkelijk wasbaar en kunnen worden vervaardigd in zowel wol als synthetische vezels. Als u wat meer plezier wilt hebben met meer abstracte vormen en kleuropties, laten kortharige vloerkleden veel meer ruimte voor uw verbeelding, zonder het buitenvloerkleed te verwaarlozen.

De charme van klassieke en oosterse vloerkleden

Klassieke vloerkleden zijn een gebruiksgerichte en elegante oplossing. Alle charme van de oosterse patronen, samen met een hoogwaardige productie, geërfd van de Aziatische traditie. Perzische vloerkleden, onsterfelijke, kronkelende Berber-, Kaukasische en Nepalese modellen tot de geklonken en mysterieuze vormen van kilimvloerkleden.

Oosterse vloerkleden herleven in onze online winkel dankzij een selectie modellen die zijn ontworpen voor de hedendaagse omgeving. Het zijn unieke modellen, met een onvergelijkbare charme en een sterke visuele impact. Economische vloerkleden van hoge kwaliteit, die de meest oogverblindende ruimtes verheven en die verrassen door het vermogen om zich aan te passen aan hedendaagse decoratieve elementen.

Vloerkleden voor uw badkamer en meer!

Een vloerkleed is niet alleen een kwestie van stijl en design, maar ook een kwestie van functionaliteit. Elke kamer heeft zijn eigen ziel - om zo te zeggen - en zijn eigen gebruik: de keuze van een vloerkleed, modern of klassiek, moet worden gemaakt op basis van de omgeving die bedoeld is om te verrijken.

De vloerkleden voor badkamers zijn de meest succesvolle categorie omdat ze aan een hele reeks eisen voldoen. Het zijn hygiënische, waterbestendige en antislipmodellen die de koude en typische uitstraling van een badkamer kunnen transformeren. De langharige vloerkleden met rubberen rug zijn het meest geschikt voor vochtige omgevingen.

Kindervloerkleden: inspiratie voor de kleintjes

Als de regels van stijl en functionaliteit gelden voor de badkamer, keuken en woonkamer, zijn kindervloerkleden een wereld apart, gemaakt van kleuren, prints en uiteraard veiligheid. Met vloerkleden voor kinderen en baby's kun je met creativiteit spelen als nooit tevoren.

De modellen van kindervloerkleden zijn ideaal om de kleintjes te begeleiden en bieden ze plezier en welzijn. Kindervloerkleden onderscheiden zich door hun heldere kleuren, zachte voering en leuke ontwerpen en vormen: ronde vloerkleden, sterren, puzzels, etc. Een kindervloerkleed is een constante motivatie en inspiratie voor de kleintjes in huis. Onze online winkel biedt alleen natuurlijke vloerkleden, gemaakt van wol, katoen of recyclebare synthetische vezels, die geen enkel gevaar voor de gezondheid van kinderen vormen.

Wij bieden vloerkleden in allerlei vormen, materialen en soorten

In onze online winkel vindt u goedkope kwaliteitsvloerkleden voor allerlei toepassingen. Niet alleen praktische vloerkleden voor badkamers, maar ook vloerkleden voor de keuken, eetkamer en slaapkamer. Een keukenvloerkleed is meestal zeer robuust en resistent. Synthetische vezels passen zich perfect aan dit type omgeving aan. Er zijn modellen van jutevloerkleden voor keukens en zelfs bamboevloerkleden. Voor de eetkamer is de keuze aan u: rond, ovaal, lang haar en kort haar, oosters, designvloerkleden en ga zo maar door!

Koop nu een hoogwaardig goedkoop vloerkleed bij Bricoflor!

Een vloerkleed is het decoratiesupplement dat design, sfeer en persoonlijk welzijn kan combineren. De modellen, materialen, afmetingen en vormen zijn zeer gevarieerd, maar het is de kwaliteit die hen opvalt.

In onze winkel vindt u goedkope vloerkleden online van hoge kwaliteit, tegen bijzonder toegankelijke en competente prijzen. U kunt de vloerkleden gebruiken voor woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer en kinderkamers. Maar ook gangen, exterieurs, zolders, kelders en, waarom ook niet, lounges of kantoren of winkelcentra. De stijl die u kiest. Shaggy vloerkleden of sisal-vloerkleden? Groot of klein? Rond of vierkant? Van wol of synthetische vezels? Hier vindt u vloerkleden voor alle soorten mode en vereisten, ideaal voor alle soorten oppervlakken en in staat om het uiterlijk van een hele kamer te veranderen.

Waar wacht je nog op? Ontdek nu onze vloerkleden voor de beste prijs in onze online winkel!

Plus icon lees meer