SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
1 - 20 van 140 Producten

Vooral bij de collecties van parket vloeren bieden ze een extreem hoge kwaliteit van producten waarbij ze zich goed representeren in de competitieve markt. Steeds meer ontwikkelingen worden toegepast op de parketvloer, waardoor de kwaliteit zich alleen maar verbeterd en zo u veel meer opties biedt. De ervaring van het bedrijf, zorgt wereldwijd voor een ideale productselectie om zo te kijken wat de klant verlangt.

Parket van Joka: Veelzijdig, elegant, comfortabel en bewust van de natuur

De collecties parketvloer van Joka hebben een uitgebreide selectie van schitterende designs, verschillende kleuren en structuren. Toch weten ze van elke vloer een uniek ontwerp te maken. Massief houten vloeren zijn niet alleen een natuurlijke schoonheid, maar het straalt ook kracht en betrouwbaarheid uit. Het geeft elke kamer karakter en is een teken van luxe. Houten vloeren wordt altijd herkend als een duurzaam product, wat robuustheid garandeert. Het wordt vaak gezien als een exclusief parket met een hoge prijs, dit is niet altijd het geval. Met de vloeren van Joka kan iedereen voor echte houten vloeren kiezen voor een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. De uitzonderlijke kwaliteit van het natuurlijke hout plus de duurzaamheid van de multiplex lagen maakt de vloeren van Joka een slimme en praktische keuze.

Joka Calgary en Joka Kingston parketvloer: Een veelzijdig stukje natuur in uw huis

Joka slaagt erin om hun grootste collecties van massief houten vloeren, Calgary en Kingston, te combineren met eenvoudig onderhoud van de vloeren. De zorgvuldig uitgekozen grondstoffen zorgen ervoor dat alleen de beste kwaliteit vloeren worden geproduceerd door Joka. Het maakt niet uit wat voor sfeer je in huis wilt creren, met de vloeren van Joka kunt u een landhuisstijl of gezellige sfeer erg makkelijk in huis halen.

Door de natuurlijk effecten van het Joka parket, heeft het onvergelijkbare beitsen, schaven, zagen en schuren in het hout. Houten vloeren hebben speciale oppervlakte structuren wat geen andere imitatie vloer kan laten zien. Daarnaast streeft Joka ernaar om de oorspronkelijke nerven door de olie te benadrukken en de karakteristieke hout patronen en tinten te behouden.

Onderhoud van parket is niet langer meer zeer tijdrovend met de Joka houten vloeren

Een parketvloer van Joka is met een groot gemak te onderhouden. Het kan snel en eenvoudig worden gewaarborgd, door middel van verschillende oliën. Door de slijtlaag kunt u ook daarbij een nieuw uiterlijk scheppen waardoor de vloer langdurig gebruikt kan worden en het platte oppervlak een nieuwe sfeer ontwikkeld. De vloeren behouden hun comfort over lange termijn, door middel van de bestandheid tegen dagelijks gebruik. Het parket heeft een IBR-cerfiticering, die garandeert dat er geen giftige of twijfelachtig organische stoffen worden verwerkt bij de productie en zo het Joka parket schoonhoudt. U krijgt geen schadelijke stoffen hierin, wat het goede en natuurlijke gevoel behoudt van de houten vloer.

Joka parket vloeren in vele soorten en maten: Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR

Heeft u de nieuwe parketvloer van Joka kunnen vinden? Dan kunt u zeer eenvoudig online nu bij BRICOFLOR bestellen. Wij bieden u ten eerste de beste prijs garantie, dat wil zeggen dat u nooit te veel betaald voor uw nieuwe vloer. Weet u nog niet zeker of de kleur past bij uw interieur, maak dan gebruik van de gratis sample-service! U ontvangt hierbij een voorbeeld van de vloer, wat u een indicatie geeft over de kleur en structuur. Mocht u een grotere bestelling willen doen, dan is er ook nog de mogelijkheid dat u een nóg scherpere prijs kan krijgen van uw bestelling! Daarnaast staat ons competente service-team ook altijd voor u klaar, die u willen helpen met al uw vragen. Bestel daarom nu nog uw nieuw parket bij BRICOFLOR en maak gebruik van al deze voordelen!

Plus icon lees meer