SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Balsan Majestic—een koninklijk tapijt

Bent u op zoek naar een tapijt dat…

lees meer
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 van 40 Producten

Perfect tapijt voor bij u thuis—het balsan tapijt

Het bijzondere aan de collectie is ongetwijfeld het gebruikte garenmateriaal. Het oppervlak van het tapijt bestaat 100% uit scheerwol, wat uw huis een warme sfeer zal geven. Omdat dit materiaal van levende dieren komt en duurzaam wordt geproduceerd, is het van hoge kwaliteit. Een blik op de utiliteitsklasse 23 laat zien dan de gebreide stof geschikt is voor privéruimte. Het materiaal is bestand tegen zwaardere lasten, maar is in de eerste plaats echter bedoeld voor slaapkamers en woonkamers.

Zoals gebruikelijk bij de Balsan tapijt, kan de vloer van wol eenvoudig worden onderhouden en gereinigd worden met een stofzuiger. U moet er echter voor zorgen dat u geen borstelhulpstuk gebruikt. Hoewel dit het stof gemakkelijk loslaat, bestaat hier het risico dat het tapijt wordt beschadigd. Vlekken moeten altijd onmiddellijk worden verwijderd.

Geschikt voor stofallergie—adem eindelijk lekker door

Het wollen oppervlak ziet er niet alleen goed uit, het heeft ook een positief effect op uw leefruimte. Het materiaal is bekend om onaangename geuren te absorberen en te neutraliseren. En dat is nog niet alles. De vloer verbetert uw luchtkwaliteit. Het stof dat in de lucht rondzweeft wordt vastgehouden in de vezels van het tapijt. Het stof zelf wordt dan gemakkelijk geabsorbeerd en verwijderd tijdens het regelmatig stofzuigen.

Een ander voordeel van de 9,5 mm dik tapijt met een totaal gewicht van 2365 g / m² is de hoge geluidsweerstand. Het zachte oppervlak absorbeert uw stap en vermindert het impactgeluid met maximaal 33 dB! Geniet van een rustig achtergrondgeluid. Bovendien is de wol nauwelijks brandbaar en voldoet aan de hoge brandbeveiligingsklasse Bfl-s1, die uw vloer en uw appartement beschermt tegen schade.

Diverse ontwerpmogelijkheden met Majestic´s geweldig kleurenpalet

Balsan Majestic is beschikbaar in ongeveer 48 verschillende tinten, zodat u uw huis kunt decoreren in uw favoriete kleur. U vindt onder andere klassieke variaties in verschillende grijstinten of warme tinten. Voor degenen die en kleurrijk huis willen, zijn er talloze decors verkrijgbaar in verschillende tinten blauw, geel, groen of rood. U kunt kiezen voor Balsan Majestic “124 Aerien” of het diepe blauw van Balsan Majestic “175 Enchanteut”. Kies tussen grasgroen, oranje, kastanjebruin of paars!

Naast de vele kleuren is het echter het materiaal dat zorgt voor de uitstraling van het tapijt. Met de veloursafwerking wilt iedereen op blote voeten lopen en genieten van het gevoel. Het velours voldoet niet voor iets aan de hoogste luxeklasse 5.

Simprel neer te leggen

Bent u ook een van de mensen die graag hulp nodig heeft bij het renoveren van je huis. De tapijten van Balsan zijn eenvoudig neer te leggen. Met een beetje vaardigheid en voorbereiding kun je binnenkort genieten van uw nieuwe tapijt. We hebben kort samengevat hoe u uw tapijt zelf kunt plaatsen. Houd er echter rekening mee dat dit een algemene installatiebeschrijving is. Voor de beste resultaten, is het belangrijk dat u de instructies van de fabrikant volgt.

Balsan Majestic—bestel nu bij BRICOFLOR

Kun je niet wachten om je woonkamer te renoveren met Balsan Majestic? Bestel dan nu uw tapijt vandaag bij BRICOFLOR—Europa´s nummer 1 in de verkoop van behang en vloeren—en profiteer van onze vele services. Maak gebruik van onze beste prijsgarantie en gratis sampleservice. Heeft u een grote hoeveelheid nodig? Geen probleem! Wij stellen graag een individuele aanbieding voor u op. Heeft u vragen over onze producten, uw bestelling of wilt u een offerte ontvangen? Wij staan ook persoonlijk voor u klaar. U kunt ons bereiken via onze klantenservice lijn, een e-mail sturen of vul ons contactformulier in. We kijken uit naar uw bestelling!

Plus icon lees meer