SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Opritten/randen en hoeken om u Garagevloer af te maken

Voor zowel optimaal comfort bij het inrijden van uw garage als optisch het beste resultaat, r…

lees meer
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 van 151 Producten

U kunt ze dus eenvoudig installeren in industriële panden, magazijnen, winkelcentra of garages. Natuurlijk kunt u ook sportscholen, kantoren of winkels met de garagevloer inrichten. Ook in privéruimten, in de eigen fitnessruimte of hobbyruimte kunnen de garage vloertegels geïnstalleerd worden.

Hoogwaardige PVC tegels als betrouwbare vloer in de industrie en thuis

Om ervoor te zorgen dat de hoeken en opritten van uw PVC garagevloer dezelfde belasting aankunnen als de rest van de industriële vloer, is het formaat groot gehouden. Dit betekent ook dat er aandacht is besteedt aan de dikte van 7 mm om aan die vereiste te voldoen. Het zeer sterke materiaal maakt een hoge drukpunt belasting en bewegende belasting met heftrucks of elektrische pallettrucks mogelijk. Als voorbeeld van de maximale belasting noemt de fabrikant vierwielige vorkheftrucks met rubberbanden met een maximum van 1500 kg of driewielige vorkheftrucks met rubberen banden en dubbele achterwielen tot 1000 kg. Dit geldt ook voor een elektrische palletwagen, deze mag een totaalgewicht van 1000 kg, inclusief lading, niet overschrijden.

Bovendien zorgt het innovatieve lucht doorstroomsysteem onder de tegels ervoor dat er geen vochtophoping optreedt, zo is er weinig kans voor schimmels om zich te vormen. Over het algemeen is het materiaal relatief ongevoelig voor oplosmiddelen, oliën en andere chemicaliën. Deze dringen normaalgesproken niet door uw PVC garagevloer. De industriële vloer kan ook eenvoudig worden gereinigd. Natuurlijk zijn de Fortelock oprijplaten en hoeken net zo ontvlambaar als de vinyltegels van Fortelock Industry en voldoen ze aan DIN 4102, vergelijkbaar met B1. De trillingen, geluids- en warmte-isolatie worden ook overgenomen door de hoekstukken en oprijplaten.

Kinderlijk eenvoudig – leggen van de vloer dankzij het praktische kliksysteem

Het innovatieve kliksysteem vereenvoudigt de installatie van uw PVC garagevloer aanzienlijk en maakt het mogelijk om de onderdelen ter afwerking aan Fortelock Industry, Industry Eco en Light te bevestigen. Het praktische systeem kan met een rubberen hamer worden vastgeslagen en in elkaar worden gezet. Op deze manier kunnen afzonderlijke tegels zo snel als de bliksem vervangen worden mocht er een beschadigd zijn. Daarmee kan uw vloer in een handomdraai opgebouwd worden. Wel moeten de tegels 24 uur acclimatiseren aan de ruimte. Maak ondertussen de vloer leeg en schoon, alle puin en stof moet weg zijn. Het voordeel van de garage vloertegels[D1]  ligt vooral in de losse installatie, die werkt zonder lijm of soortgelijke attributen en het geeft toch een stevige grip.

Optisch mooi voor uw ruimte – alle kleuren en combinaties mogelijk

De oprit stukken komen in afmetingen van 54x14 cm en de Fortelock hoektegels in een afmeting van 14x14 cm. Natuurlijk kunnen deze vloerdelen ook afgestemd worden op de andere kleuren en stijlen. Hierdoor kunnen homogene vloeren gevormd worden. Maak aparte werkgebieden of benadruk specifieke werkpaden! Naast dat de klassieke ontwerpen mogelijk zijn, zoals zwart, antraciet of lichtere grijstinten, zijn er ook bontere kleuren beschikbaar zoals licht en donkerblauw, rood, geel, oranje, paars etc. Deze kleuren zorgen voor een gevarieerd beeld en garanderen daarbij ook uw veiligheid. Rechte toegangsvlakken kunnen gemakkelijk worden onderscheiden van de rest van de ruimte en tonen de bestuurders van zware machines waar ze te maken hebben met minimale hellingen. Houd er rekening mee dat Fortelock ECO een variatie in de kleur kan hebben. Dit omdat er gebruikt gemaakt wordt van gerecycled PVC en dat geeft een minder zuiver resultaat. Er kunnen spikkels en vlekjes in de tegels zitten en de kleur kan afwijken.

Natuurlijk zijn de verschillende oppervlaktestructuren ook verkrijgbaar bij de opritten en hoeken. U hebt dan de keuze uit aantrekkelijk golfplaat optiek, met een gladde oppervlakte of een subtiele structuur.

Eerste klas PVC garage vloeren met hoeken en oprij stukken altijd op BRICOFLOR

Aarzel niet langer en krijg de vele voordelen van de Fortelock-industrievloer en haal de praktische hoeken en hellingen voor uw bedrijf of uw woningbouwproject. Natuurlijk zijn deze tegels ook geschikt voor uw garage! Bij BRICOFLOR bieden wij u onze veelzijdige producten, zodat de aankoop snel en soepel verloopt en u meteen kunt beginnen! Maak gebruik van onze stalenservice en overtuig uzelf tevoren van de kwaliteit en kleur. De verzendkosten van de stalen krijgt u bij uw bestelling terug. Als u echter van plan bent om een grotere hoeveelheid te bestellen vraag dan om een offerte en krijg een individueel aanbod. U kunt ons eenvoudig bereiken via de telefoon of via het contactformulier. Wij kijken ernaar uit u van dienst te kunnen zijn!

Plus icon lees meer