Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Behang

Behang trends 2017

voor
Nu we net alles hebben geleerd over verschillende materialen en eigenschappen van behang, is het tijd voor de behang trends van dit jaar. We zijn al bijna halverwege 2017 en zo kunnen we goed zien wat in de afgelopen maanden veel werd gezien in de woonbladen en wat we in begin 2018 gaan zien. Wat houdt de behang wereld bezig in 2017. Met behulp van wat foto᾽s en uitleg bent u aan het eind van deze blog weer helemaal ´up-to-date`. Wat zijn de beste manieren om uw huis te versieren in 2017. Al het behang dat we in deze blog laten zien verkopen wij op onze website. Zit uw droom behang er tussen? Klink eenvoudig op het plaatje om gelijk naar het product te gaan.

TIPNatuurlijk gaan we niet elk jaar opnieuw behangen (hoewel het plaatsen en verwijderen van behang in de laatste jaren wel erg makkelijk is geworden met vliesbehang), daarom raden wij aan van te voren een collage van al uw ideeën te maken. Daarbij kunt u ook uw huidige meubels bij betrekken, zodat u kunt zien of alles bij elkaar past.

Om het makkelijk te maken hebben we de trends opgedeeld in vier thema᾽s. Deze thema᾽s zijn: natuurlijke elementen, Scandinavische stijl, bloemetjes en groen.

Natuurlijke elementen

Hiermee bedoelen wij alles wat lijkt op natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld een industriële look met beton creëren, of met hout een rustiek en landelijk effect. Sommige designs zijn zo goed gemaakt dat het net echt lijkt, dit gezichtsbedrog wordt in vele collecties gebruikt. Een van die collecties is Authentic Walls van Lutèce. In dit thema zijn er dus een aantal mogelijkheden.

A.S. Création Simply Decor 30554-1 A.S. Création Simply Decor 30554-1

Hout

Met hout kunt u een rustiek en landelijk gevoel creëren, zelfs als u drie hoog in de stad woont. Deze twee designs zijn daar uitermate geschikt voor en zullen perfect bij u passen als u zo᾽n interieur heeft of wilt creëren.
Dit is een hout design van Simply Decor, de planken zijn duidelijk te zien en dit geeft net dat extra voor een ´echte` houten muur.

Brigitte home 339274 Brigitte home 339274

Een lichter hout design zonder zichtbare planken is van Brigitte home. Dit geeft een rustiek maar toch rustig effect, omdat het zo᾽n lichte kleur is.

Livingwalls Around the world 306821Livingwalls Around the world 306821

Baksteen

Een ander design in dit thema is de baksteen. Dit is van de collectie: Around the World van Livingwalls. Ook dit designs zal een rustiek effect aan uw huis geven. Combineer het met een rustig interieur om het helemaal af te maken. Het wordt ook wel een industriële look genoemd. Om dat theme volledig te maken, is dit te combineren met de betonlook.

Daniel Hechter 4 306683 Daniel Hechter 4 306683

Beton

De industrie look maakt u helemaal af met een betonlook design. Op dit moment erg populair. Dit design van Daniel Hechter is een simpele grijze kleur. Er zijn veel meer keuzes qua kleur en patroon.

Daniel Hechter 4 30582-1Daniel Hechter 4 30582-1

Marmer

Het laatste design in dit thema, maar zeker niet de minste. De marmer look is in de loop van 2017 erg populair geworden. U kunt wel begrijpen waarom. Het lijkt chique en is prachtig te combineren met bronze kleuren. Ook dit design is weer van Daniel Hechter.

Scandinavische stijl

Livingwalls Around the World 30652-3 Livingwalls Around the World 30652-3

De Scandinavische stijl voor in uw huis is al wat langer ´in de mode`, maar nu hebben de behang fabrikanten dit opgepikt en in het assortiment opgenomen. De Scandinavische stijl heeft rustige en eenvoudige elementen. Dit wordt dan ook weer vaak gecombineerd met de natuurlijke materialen, zoals hout, steen en beton. Ook zijn de kleuren erg rustig, er wordt veel gebruik gemaakt van pastel kleuren.

Dit design is van Livingwalls uit de collectie Around the World. Het is een donkere tint pastel kleur, maar past perfect in een Scandinavisch interieur. Met een klein verticaal streepje creëert u hoogte op de muren, wat uw kamer een groter effect geeft.

Esprit Home 12 327924Esprit Home 12 327924

Het volgende design is van Esprit Home, de twaalfde collectie. Door de lichte print geeft ook dit weer een Scandinavisch design. Een rustig design maar als u er dicht bij staat is het duidelijk te zien. Ook de pastel kleur is weer terug te vinden in het kleine streepje. (Wilt u liever een meer opvallend design? Deze is ook nog verkrijgbaar in andere kleuren)

Bloemetjes

Bloemen als versiering is ouderwets en saai? Zeker niet! Deze trend heeft ervoor gezorgd dat behang fabrikanten moderne versies van bloem patronen hebben gemaakt. Combineer dit met een effen kleur zodat de bloemen er goed uit springen.

Esprit Home Esprit 12 327924Esprit Home Esprit 12 327924

Dit design is van Esprit, die we natuurlijk allemaal kennen als kleding fabrikant. Dit design zouden we zo terug kunnen vinden op een van hun ontworpen kleding. Dit design is een goed voorbeeld van modern bloemetjes behang, omdat lichte en donkere kleuren worden gecombineerd. Deze kunt u makkelijk combineren met dezelfde donker blauwe kleur, een lichtere kleur blauw of een witte muur.

 A.S. Création Urban Flowers 327233 A.S. Création Urban Flowers 327233

De naam van deze collectie zegt al genoeg: Urban Flowers van A.S. Création. Hier worden dus alleen maar bloemen bij gebruikt. Dit speciale design worden bloemen met hout gecombineerd. Op het plaatje kunt u zien dat dit ook prachtig lijkt met datzelfde hout design alleen dan zonder bloemen.

Innova Memory 329863Innova Memory 329863

Met dit design is goed te zien dat het de moderne kant op gaat. Hier wordt namelijk zwart met goud gecombineerd voor een luxe effect. Dit design is verkrijgbaar in meerdere kleuren en is uit de collectie Memory 3 van Innova.

Groen

De enige kleur in de lijst van thema᾽s. Groen staat voor natuur en staat erg gezellig in uw huis. Het maakt niet uit welke tint het is. Groen is gemakkelijk te combineren met alle andere thema᾽s. Ook staat groen voor nog een andere trend, breng buiten naar binnen. Er wordt veel gebruik gemaakt van bladeren, planten en bloemen. Dus niet alleen een natuurlijke kleur, maar ook natuurlijke prints. U kunt groen heel goed combineren met houten en donkere meubels.

Met hout: Lutèce Authentic Walls 302582Met hout: Lutèce Authentic Walls 302582

Hier worden twee trends met elkaar gecombineerd: hout behang met een groene en blauwe kleur. Ziet u hoe mooi de donkere bank bij het groen staat? Dit design is uit de collectie Authentic Walls van Lutèce. Die hebben erg veel behang met unieke en echt ogende designs.

Met baksteen: A.S. Création Essentials 319422Met baksteen: A.S. Création Essentials 319422

Onder het motto: Haal buiten naar binnen. Een bakstenen muur wordt hier gecombineerd met een groene klimop. In dit design worden dus meerdere thema᾽s gecombineerd. A.S. Création, een van de grootste fabrikanten van behang, heeft met de Essentials collectie een moderne collectie neergezet met veel trends van 2017.

Als betonlook: A.S. Création Havanna 326512Als betonlook: A.S. Création Havanna 326512

Nog een combinatie van stijlen. Dit groene design heeft een betonlook. Hoewel A.S Création het zelf ook wel eens een roestkleur heeft genoemd. Deze komt namelijk uit de collectie Havanna, die geïnspireerd is op de Cubaanse hoofdstad.

Esprit Home 12 327514Jungle: Lutece Authentic Walls 938718

Als we aan groen denken, kan natuurlijk de groene jungle niet achterblijven. Ook dit is een schitterende trend die uw huis zal opvrolijken. Dit design is ook weer van Authentic Walls van Lutèce.

Wij hebben u al geadviseerd om een collage te maken van al uw ideeën. Zo kunt u niet alleen zien of de verschillende stijlen bij elkaar passen, maar ook de meubels. Heeft u erg drukke en veel meubels in een kleine kamer? Houd het dan simple met een klein patroon of geen patroon. Ook moet u denken om de licht inval van de kamer. Heeft u weinig licht in uw kamer? Gebruik dan geen of niet veel donkere kleuren. Dan zal uw kamer alleen maar kleiner lijken. Als u een kamer heeft met veel ramen en dus heel veel licht in huis heeft. Dan kunt u alle kanten op.TIP2

U kunt heel veel doen met gebruik van kleuren. Maak een kamer groter met lichte kleuren en maak een kamer kleiner met donkere kleuren. Ook kunt u met drukke patronen iemands aandacht trekken, waarbij een effen kleur juist niet veel aandacht aan wordt besteed.

Nu weet u alle trends voor 2017 als het om behang gaat. Koop nu al deze trends online bij BRICOFLOR.

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.