Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
PVC laminaat

Biologisch vinyl of vloerbekleding? De vinyl vloer zonder schadelijke stoffen! - Wineo 1000

Wineo 1000 - Ascona Pine Nature

Er zijn nieuwe innovatieve ontwikkelingen op het gebied van ontwerpen. Daarbij, heeft Wineo ervoor gezorgd dat ze een PVC laminaat hebben ontwikkeld, dat grotendeels uit hernieuwbare grondstoffen bestaat. In de PURLINE reeks, is de Wineo 1000 collectie te vinden. Deze collectie van vinyl laminaat is een organische bodem voor thuis, voor iedere ruimte, waaronder de vloerbekleding aan alle aanvragen voldoet. Het is mogelijk deze vloer te leggen op woon-, commercieel én ook industrieel gebied. In deze post, zullen wij u inlichten over het nieuwe fenomeen van bio vinyl en de voordelen van dit PVC laminaat.

Goed voor het milieu én voor uw gezondheid! - Het Wineo 1000 biologisch PVC laminaat
Een voordeel van een bio-vloer: Er is geen chemische toevoeging vereist, zoals weekmakers, oplosmiddelen of chloor. Het gevolg hiervan is, dat de bodem ongevaarlijk en geurloos is. In tegenstelling tot de klassieke ontwerpen van PVC laminaat, bevat dit vinyl geen PVC en is ftalaatvrij. Het bio vinyl bestaat voor 90% uit hernieuwbare grondstoffen waarbij natuurlijke vulstoffen zoals krijt, koolzaad en ricinusolie. Dit komt allemaal door een slim idee: De olie en het koolzaad worden gebruikt als een binder. De vloer is zeer duurzaam aangezien hij, zelfs na jarenlang gebruik, milieuvriendelijk en ongecompliceerd verwijderd kan worden. Bij een brand, biedt de vloer u daarbij ook nog een onschatbaar voordeel. De gassen die vrijkomen door de verbranding, zijn toxicologisch onschadelijk. De vloer wordt bekroond met het zegel van de “Blauwe Engel”, die aantoont dat de vloer bijdraagt aan het milieu en de volksgezondheid.

Wineo 1000 - Natuur, in combinatie met de voordelen van vinyl laminaat

Deze organische vloeren biedt u alle voordelen van een conventioneel PVC laminaat. Het is verkrijgbaar in verschillende designs, kan worden gelegd met dezelfde methoden van het originele vinyl laminaat en blijft daarbij ook stevig en is makkelijk schoon te maken. Daarnaast zijn de vloeren ook geschikt bij plaatsing van vloerverwarming en is het ook mogelijk gemaakt om te plaatsen in vochtige ruimtes. De zachte bodem zorgt voor een gemakkelijk loopgevoel, wat warm aanvoelt en goed op de gewrichten inspeelt, is daarbij ook nog eens bestand tegen chemicaliën en oplosmiddelen. Wineo 1000 is hierbij de vloer die gebruikt kan worden op alle gebieden, dit zorgt voor een grote keuze aan installatiemogelijkheden. Sommigen hiervan werden zelfs bekroond met de gebruiksklasse 34. Hierbij is Wineo 1000 ook verkrijgbaar is XL formaat, waarmee u uw ruimte een groter uiterlijk geeft, die daarbij hetzelfde effect ontwikkelen. Ook zijn er opties om deze vloeren te gebruiken in hoog loopverkeer industrie gebieden, dat aangetoond wordt door de gebruiksklasse 43. Een variant van een biologisch vinyl laminaat, uitgerust met een geuitgerust met een geïntegreerde isolatie is perfecft voor het gebruik in ziekenhuizen of scholen.

De organische bodem is momenteel een zeldzaamheid voor de vloeren markt. De nieuwe bevloering kan u overtuigen om hier nu voor te kiezen. Vanwege de diverse prijzen en certificaten is het niet alleen qua milieuvriendelijkheid een perfecte optie, echte ook door het ontwerp. Wineo heeft ervoor gezorgt, dat met hun biologische vloeren, de productie milieuvriendelijk is geworden. Het plaatsen in scholen is een goed voorbeeld, aangezien de gezondheid een essentieel aspect is voor de huidige omgeving.
In onze online shop kunt u een kijkje nemen op de collectie van Wineo 1000. Deze vloeren kunt u op vrijwel ieder gebied gebruiken, waarbij de collectie u laat genieten van de verschillende ontwerpen en dessins. De technische aspecten zijn natuurlijk de kern van dit product, aangezien deze zich richten op het milieu en de ecologie. Wij hopen, dat u al een klein inzicht gekregen heeft in de nieuwe constructie van Wineo 1000. Mocht u hierover vragen hebben, wees niet bang, vraag het ons gerust!

Bekijk de producten van de Wineo 1000 collectie hier.