Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Algemeen

De voordelen van PVC kliklaminaat

Afbeeldingsresultaat voor pvc kliklaminaat

PVC kliklaminaat is een van de beste nieuwe uitvindingen op het gebied van vloeren. Van installatie tot levensduur, de voordelen met dit soort vloeren zijn oneindig!

Gemakkelijke installatie

Met PVC kliklaminaat is het inhuren van professionals voor het leggen van een vloer verleden tijd. Door de mes-en-groef verbindingen die deze vloeren hebben, kunnen zij gemakkelijk aan elkaar geklikt worden. De lengte van de planken kan simpelweg aangepast worden door het gebruik van een zaagje. Bij het leggen van deze vloeren is dus geen lijm, extra materialen of speciaal gereedschap nodig. Mocht u willen verhuizen, dan is het zelfs mogelijk de vloer mee te nemen. Door het simpele kliksysteem kan de vloer opgepakt en weer geïnstalleerd in een andere woning worden zonder daarmee schade aan te brengen aan de ondervloer en de PVC laminaatvloer zelf.PVC kliklaminaat istallatie

Minder kosten

PVC kliklaminaatvloeren zijn een stuk goedkoper van de traditionele laminaat en parket vloeren. Doordat de vloeren minder wegen en minder dik zijn, komen er ook minder extra kosten bij kijken. Zo hoeven bijvoorbeeld deuren niet aangepast te worden aan de hoogte van de vloeren, en is de levering een stuk goedkoper door het lage gewicht. Door het feit dat geen professionals meer ingehuurd hoeven te worden kunt u deze kosten dus ook besparen. De kosten voor het onderhoud van deze vloeren zijn ook een stuk lager. Waar de traditionele houten vloeren regelmatig onderhoud nodig hebben, zijn PVC laminaatvloeren van plastic en vereisen zij minimaal onderhoud. Poetsen kan gemakkelijk met water en alledaagse schoonmaakmiddelen. Er hoeven dus geen boen en was materialen aangeschaft te worden.

Hoge kwaliteit

Alhoewel deze vloeren dus een stuk goedkoper zijn dan de gewone laminaat en pakket vloeren, zijn zij niet van mindere kwaliteit. PVC kliklaminaatvloeren zijn in de regel uitgerust met een 0,3mm dikke slijtlaag. Hierdoor kunnen zij zware beproevingen doorstaan in zowel huishoudelijk als commercieel gebruik. Zelfs het gebruik van bureaustoelen op deze vloeren zorgt niet voor schade door de krasbestendige bovenlaag. Door de structuur die wordt aangebracht in de bovenlaag van de vloeren, hebben zij een authentieke look en feel van echte houten of stenen vloeren. Ook zijn de meeste van deze vloeren uitgerust met een anti-slip laag, waardoor valgevaar aanzienlijk verminderd wordt. De PVC kliklaminaatvloeren op onze site scoren hoog op het gebied van brandveiligheid. Dit betekent dat de vloeren het verspreiden van brand tegengaan en een minimale rookontwikkeling veroorzaken. Door al deze eigenschappen van PVC kliklaminaatvloeren geven fabrikanten tot wel 25 jaar garantie en zijn de meeste vloeren nog tot ver daarna in zeer goede staat.

Meer keuze

Doordat deze vloeren een onderlaag van plastic hebben met daarop een aangebracht design en oppervlak, is er oneindige keuze in deze vloeren. Waar houten of stenen vloeren gelimiteerd zijn door de kleuren van de gebruikte grondstoffen, kunt u bij PVC Kliklaminaatvloeren uw verbeelding de vrije loop laten gaan. Of het nu gaat om authentieke stenen of houten designs, of juist uit het oog springende kleurrijke designs, met deze vloeren is het allemaal mogelijk. Alhoewel de vloeren van zichzelf een aangename kamertemterapuur aannemen, is het bij een groot deel van deze vloeren mogelijk een vloerwervarming aan te brengen. Ook kan er een geluidsdempende folie aangebracht worden die de akoestiek van uw kamer nog aangenamer maakt.

Bent u geïnteresserd in deze vloeren? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met ons BRICOFLOR team!