Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Algemeen

FORTELOCK GARAGE VLOERTEGELS

Het absolute topmerk op het gebied van garage vloertegels heet Fortelock. Maar ook dit merk biedt verschillende soorten en sterktes in hun tegels. In deze blog leggen we de verschillen hierin uit en leggen we uit welke tegels het beste bij welke toepassingen horen.

Afbeeldingsresultaat voor fortelock tiles

Voordeel van Fortelock tegels in het algemeen

Fortelock tegels zijn gemakkelijk door u zelf te plaatsen. Hiervoor is geen ervaring met vloeren leggen nodig en ook geen speciale gereedschappen. Enkel met een hamer kunnen de vloeren al geplaatst worden. Ook is het zo, dat ondanks dat de tegels in eerste instantie niet de goedkoopste optie lijken, zij op den duur dit vaak Afbeeldingsresultaat voor fortelock tiles air flowwel zijn. De tegels gaan lang mee en hebben weinig onderhoud nodig. Ook hoeft men geen professionals in te huren om de vloer te leggen. Hierdoor kunnen er veel kosten bespaard worden.

Fortelock voor uw garage

Wanneer u als particulier aan het kijken bent voor een vloer in uw garage, heeft u met de collecties 2050, 2060 en 2080 van Fortelock de perfecte vloer gevonden. Deze tegels hebben een garantie van 12 jaar en uit het oog springende technische eigenschappen. Zo zijn de tegels in het bezit van het zogenaamde air flow systeem. Doordat de tegels een fijn gestructureerde onderkant hebben en er verschillende kanalen aan de onderkant lopen heeft het water geen kans om te gaan rotten en schimmelen. Bij veel andere garage vloertegels ontstaat er in de loop van tijd schimmel onder de garagevloer door water dat daar lange tijd gezeten heeft. Met Fortelock tegels is dit een zorg van het verleden. Alhoewel de collecties 2050, 2060 en 2080 voor residentieel gebruik zijn kunnen zij relatief zwaar gewicht aan. Alleen bij het plaatsen van bijvoorbeeld een busje op deze vloeren kunnen deze ietwat doorhangen. Dit trekt dan wel weer weg wanneer het voertuig verplaatst wordt en laat geen schade achter.

Fortelock voor commercieel gebruik

Voor commercieel gebruik zijn er de Fortelock 2010, 2020 en 2040 collecties. Door de massieve onderkant die deze vloeren hebben kunnen zij zeer zware gewichten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan machines of vrachtauto’s. Doordat deze tegels van zo een sterk materiaal gemaakt zijn gaan zij vaak wel 25 jaar mee.

Millieubewuste tegels: Fortelock ECO

Fortelock biedt ook een milieubewustere variant aan van hun tegels. De ECO collectie is gemaakt van volledig gerecycled materiaal en is dus een stuk minder schadelijk voor het milieu. Ondanks dit zijn deze tegels niet van een mindere kwaliteit. Het enige visuele verschil tussen deze tegels en de normale collectie is dat zij een wat minder egaal gekleurde oppervlakte hebben. Echter ziet men dit ook in de prijs terug. De Fortelock ECO tegels zijn tot wel 25% goedkoper dan de normale tegels.

Alle Fortelock tegels verkrijgbaar bij de BRICOFLOR online webwinkel!

Alle Fortelock producten zijn te verkrijgen via de BRICOFLOR online webwinkel. Neem zelf eens een kijkje en beslis welke garagevloer het beste bij u past. Op alle Fortelock producten geldt onze beste prijsgarantie. Weet u nog niet zeker welke tegel u het mooist vind? Maak dan gebruik van onze gratis sample service, en bekijk zelf thuis welke vloer het beste bij uw huis past. Bent u van plan een grote hoeveelheid te bestellen? Vraag dan een persoonlijke offerte aan. Hebt u verder nog vragen of opmerkingen over deze producten? Twijfel dan niet om ons te contacteren.