Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Garagevloer tegels

Garagevloer tegels - De installatie van de Fortelock Fortemix

Heeft u geen zin om gebruikt te maken van specifieke en moeizame methodes, of om experts in te huren om uw nieuwe vloer te installeren? Heeft u geen zin om dagenlang te wachten voordat uw vloer klaar voor gebruik is? Dan zijn de Fortelock tegels precies de tegels waar u naar op zoek bent!

Een uitstekend kliksysteem voor garagevloertegels

Fortemix Fortelock garagevloer tegelsDeze prachtige garagevloer tegels bevatten een kliksysteem waardoor de vloer door vrijwel iedereen gelegd kan worden. Klusjesmannen, doe-het-zelvers of door de doorsnee hedendaagse man. Het enige wat u nodig zult hebben bij het installeren van deze tegels, is een rubberen hamer en een mes. Zo simpel en eenvoudig kan het leggen van een vloer dus zijn! Een ander voordeel is dat het ongeveer een uur duurt om een oppervlakte van 46m² te vullen. Het allermooiste is dat de tegels gelijk gelegd kunnen worden en klaar zijn voor gebruik! Als het voorkomt dat er een tegel kapot is gegaan of versleten is, wat zelden voorkomt maar het kan gebeuren, dan zijn de tegels ook zeer makkelijk te verwijderen en opnieuw te installeren.

Afwerking van de garagevloer tegels

Uw kunt de garagevloer in uw garage, werkplaats of warenhuis heel erg mooi afwerken met de Fortelock Fortemix Ramp en Edge tegels, die een laag van netheid toevoegen aan uw ruimte. Op deze manier bent u verzekerd van een op en top uitziende ruimte die volledig is afwerkt. Wat geldt voor de Fortelock tegels, geldt ook voor de Fortelock Ramp en Adge tegels: de tegels kunnen net zo makkelijk als de garagevloer tegels worden geïnstalleerd door de garagevloer kliksysteem van de vloertegels.

Makkelijk: Fortelock tegels die wij aanbieden in één oogopslag

In de online shop van BRICOFLOR maakt u makkelijk de perfecte keuze voor zijn-haar garagevloer tegels dankzij de uitgebreide keuzemogelijkheid van Fortemix. Voor alle tegels zijn samples beschikbaar zodat u zelf kunt ervaren hoe ze aanvoelen en de voordelen kunt ervaren. Heeft u al ideeën voor uw vloer? Laat het ons weten, dan zoeken wij de tegels die perfect passen in uw situatie. Tijdens het bestellen bij BRICOFLOR moet u niet vergeten om te vragen hoe u geld kunt besparen bij het doen van een grote aankoop. Bekijk alle Fortelock tegels of vraag meteen een persoonlijke offerte aan.

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.