Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
PVC laminaat

Ontdek Harbor Blue PVC kliklaminaat van Gerflor

Zoom in op de vlaggeschipkleur van Gerflor, een ongeëvenaarde favoriet, de kleur Harbour Blue.

Het leent zijn esthetiek aan planken die geërodeerd zijn door de zilte zeelucht en het fijne zand van de kust, deze kleur geeft fris- en zachtheid aan uw interieur. Met een afwerking die perfect lijkt op oud, gebruikt hout, is deze kleur een van de meest betoverende in de ultra-realistische Senso Clic Premium collectie die bestaat uit PVC kliklaminaat. Het ontwerp bestaat uit planken van verschillende groottes, en met het gebarsten uiterlijk van de verf geeft deze vloer een zekere charme aan uw interieur!

Bij BRICOFLOR is Harbor Blue verkrijgbaar als PVC laminaat met klikverbinding waarmee de vloer eenvoudig in elke kamer van het huis geplaatst kan worden. Perfect afgestemd op de maritieme trend, zal deze PVC vloer bijdragen aan de prachtige stijl van uw huis.

Een ideale kleur voor uw kamers

Nu online te bestellen! - Gerflor Harbor Blue PVC kliklaminaat

Deze vloer verzacht iedere uitstraling. Door het mengen van zachtheid en authenticiteit gaat de vloer prachtig op in ieder interieur met de realistische onregelmatigheden uit de natuur.

Alsof je altijd op vakantie bent

In een woonkamer met veel licht en directe toegang naar buiten garandeert deze vloer een vakantiehuis-effect. Je waant je bij de zee met dit natuurgetrouwe design!

Begrijp mij niet verkeerd! Harbor Blue heeft ook zijn plaats in appartementen, met de verschillende groottes aan planken die op deze PVC laminaat te zien is brengt het goed diepte in uw interieur!

Decoratieve ideeën met deze PVC kliklaminaat van Gerflor

Aarzel niet om deze karakteristieke vloer te combineren met decoratieve objecten. U zou goed kunnen lichte attributen kunnen gebruiken zoals transparante accessoires of witte meubelen. Om de maritieme stijl van uw inrichting te accentueren kunt u natuurlijk blauwe decoratieve elementen toevoegen. Ook drijfhout of zelfs visnetten zouden goed bij deze vloer staan. Durf het aan om wat extreme extra’s toe te voegen!

PVC kliklaminaat in de badkamer?!

Jazeker, omdat de materialen voor de productie van PVC laminaat waterbestendig zijn kunt u deze vloer ook in natte ruimtes leggen! PVC zwelt namelijk niet op, in tegenstelling tot klassiek laminaat. U kunt uw badkamer perfect in een maritieme sfeer brengen met behulp van deze vloer. In combinatie met enige attributen en de kleurtinten die terug komen in de vloer kunt u alles perfect op elkaar afstemmen. De kleur Harbor Blue geeft u de mogelijkheid om een originele sfeer te creëren in welke ruimte dan ook!

Ook geschikt voor commerciële ruimtes

Vanwege de hoge duurzaamheid is deze PVC laminaat ook goed te gebruiken in ruimtes met intensief gebruik zoals winkels en kantoorpanden. Daarnaast is de vloer antistatisch, zeer brandbestendig, geschikt voor vloerverwarming en heeft een hoge emissieklasse.

Bent u ook net als het BRICOFLOR team verleid door deze kleur? En heeft u inspiratie opgedaan om uw woonkamer of badkamer te renoveren? Dan helpen wij u daar graag bij met deze vloer. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons bereiken via de telefoon of e-mail. Wanneer u een grote hoeveelheid nodig hebt kunt u gerust vragen om een persoonlijke offerte. Voordat u besteld is het logisch als u de vloer even in het echt wilt zien en voelen, daarom bieden wij u onze gratis stalen service aan. De verzendkosten voor de stalen krijgt u terug wanneer u een bestelling doet! Wij zien uw bestelling tegemoet!